Beoordelingen Autobedrijf H. Kremer B.V.

9,7
7 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,9
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 7 van 7 beoordelingen

Nannie uit Delfzijl

25-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd klant vriendelijk , goede service, koffie/thee staat altijd klaar.
En nee zeker geen andere garage voor mij.


Ja, ik beveel dit aan

Yolande uit Spijk

07-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wow, wat een verademing !
Dit is een garage met iemand die hart heeft voor zijn zaak !
Deze week een andere auto bij Harry gekocht en zijn expertise straalt er aan alle kanten af ! Niks is te veel, wel of geen tijd... hij MAAKT tijd !! Erg goed gevoel erbij.... Onze dochter blij met haar nieuwe autootje en IK weet, waar ONZE "nieuwe" auto straks gekocht gaat worden !! :-))) Harry,.... here we come !! :-)))))


Ja, ik beveel dit aan

louis uit uithuizen

24-10-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische garage. Vriendelijk meedenkend. Fantastische service. En bovenal gewoon eerlijk en rechtlijnig. Top. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Ballum

11-03-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb net een andere auto gekocht bij Harry kremer, want mijn andere auto was aan vervanging toe. Ook dit keer weer helemaal naar tevredenheid gegaan. Prima garagebedrijf! Goede service en er word met de klant meegedacht


Ja, ik beveel dit aan

Janny uit Leens

08-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze auto's zijn al vanaf 1998 in vertrouwde handen bij Harry (destijds nog in Warffum) en nu ook bij monteur Jelmer. De serivce is ongekend goed en we zijn dan ook nog nooit voor verrassingen komen te staan. De reactie van de heer Freddy voor mij lijkt wel copleet uit het lood geslagen want zó kennen zowel wijzelf als onze kennissen welke ook bij Harry in de garage komen hem totaal NIET !Ik ben van mening dat als je echt reden tot klagen hebt, je je rechtstreeks bij Harry moet melden in Uithuizen en geen onzin moet gaan lopen verkondigen via de BOVAG.

Voor een ieder die dit leest bevelen wij Harry dan ook meer dan van harte aan !!! Onze Ford Focus is bijna weer aan vervanging toe en 1 ding is zeker: onze volgende auto komt ook deze keer weer bij Harry uit de vooraad want dan weet je tenminste zeker dat je een in betrouwbare auto rijdt.


Ja, ik beveel dit aan

Erriet-Jan uit uithuizermeeden

08-03-2013
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldig bedrijf. Probeert zoveel mogelijk met de klant mee te denken over een goede oplossing voor een probleem. Klant vriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel. Helemaal top. Kom er al een aantal jeren naar tevreden heid.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Uithuizermeeden

12-05-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al jaren vaste klant bij autobedrijf Harry Kremer . Deze week een Opel astra j (2010) bij Harry gekocht en zoals altijd is dit weer naar volle tevredenheid gegaan. Dus als je voor kwaliteit , goede service en aandacht voor de klant wilt gaan dan ben je hier op het juiste adres.


Ja, ik beveel dit aan