Beoordelingen Autobedrijf Haarhuis B.V.

8,5
68 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Rene uit Heemstede

03-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik geef autobedrijf Haarhuis een 10! Alles klopt bij Haarhuis, het begint bij de web-site duidelijk en gebruiks vriendelijk. Het eerste contact met Martin via de mail en daarna snel per telefoon. De moeite om er naar toe te rijden is het zeker, goede ontvangst en uitstraling van de showroom geeft vertrouwen, met daarna het gesprek over de auto en de inruil. Flexibiliteit en bereidheid om mee te denken zodat iedereen tevreden is. En dan de aflevering van de auto daar nemen ze ook alle tijd inclusief de deskundige uitleg van Silas, perfect. Daarom terecht dat ze de prijs "onafhankelijk autobedrijf van het jaar 2018/2019" hebben gewonnen.


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Rijssen

20-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een nieuwe Audi bij Hans gekocht, uitstekend geholpen en voldoet aan iedere verwachting. Afspraken worden netjes nagekomen en zelf bij een vraag avonds werd ik goed geholpen.

Daarnaast complimenten voor Silas, hij gaf vol passie uitleg over mijn nieuwe auto. Aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Nijverdal

20-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel bedrijf, doet alles correct en volgens afspraak. Duidelijke uitleg en goede communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Veenendaal

18-12-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bieden ook auto's via marktplaats aan. Gekeken naar een 911 waar amper volgens hun iets aan hoefde gebeuren. Uiteindelijk bleken er de volgende mankementen aanwezig te zijn;

1. Te laag koelvloeistof niveau waarschijnlijk doordat bij 100.000 km meestal de waterpomp gaat lekken. Het zijn kunststof schroeven die bij slijtage afbreken bij door rijden. Het eerste teken is lekkage.
2. Lekkage bij de olie pan, ik hoop dat het de oliepan afsluiting is , en niet de oliepomp zelf. De olie is overigens recent ververst en het niveau is goed.
3. Roest bij de onderdorpels; is dicht geplamuurd en zwart geschilderd.
4. Achter draagarm rubbers zijn versleten op het punt waar deze met de dwars arm zitten verbonden. De rubbers vallen er bijna uit; is geen apk afkeur punt, maar voor de veiligheid zou ik ze wel vervangen
5. Deurpaneel rechts hangt er los bij aan de onderkant, rechter ruit gaat ook niet helemaal naar beneden bij het openen van de deur.
6. Oppervlakkige roest van de remleidingen.
7. Accu volledig leeg getrokken.
8. Tiptronic storing; Het lampje van de vierde versnelling bleef knipperen ondanks dat de bak in de p stand stond.
Knipperend D ledje en 4e versnelling ledje geven aan dat de versnellingsbak in " Limited Driving Program" is gegaan. Een teken dat er wat met de bak aan de hand is.
9. De airco pomp leek ook niet aan te slaan, wellicht moet die ook worden gereviseerd.
10 als kers op de taart een scheur in beide uitlaat knalpotten.

Geen beste beurt voor een bovag auto bedrijf van het jaar.


Anoniem

20-11-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldige service. Netjes, vriendelijk en scherpe deals !


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Zaandam

13-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk ontvangst. Goed advies en de ruimte voor een goed gesprek.
Bij Auto Haarhuis voel je oprecht ‘Klant is Koning’. Laten we vooral het bakkie koffie en de overheerlijke koeken niet vergeten :-)


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Altforst

30-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gewoon en TOP bedrijf, ik kan niet anders zeggen!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Rotterdam

21-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een Renault Scenic gekocht bij autobedrijf Haarhuis. Uit alles bleek dat het een goed bedrijf is en het terecht is dat ze in de finale staan.


Ja, ik beveel dit aan

J.P. uit Sint-Oedenrode

28-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Hengelo (Ov.)

11-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goede zakelijke ervaring, dit bedrijf stond bij een kennis als goed aangeschreven.


Ja, ik beveel dit aan