Beoordelingen Autobedrijf Haarman

9,1
42 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
31 t/m 40 van 42 beoordelingen

Marnix uit Doetinchem

13-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meerdere jaren auto in onderhoud bij Haarman. Fijn bedrijf, goede communicatie, denken proactief mee met klant, nooit achteraf gedoe gehad met uitgevoerde onderhoud, prijs-kwaliteit is goed, want nooit meer dan er vooraf is ingeschat en dat is altijd lager dan ik zelf denk. Super.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wietse uit Duiven

10-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke garage. Al jaren klant en nooit problemen!


Ja, ik beveel dit aan

Francis uit Doetinchem

10-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik breng hier graag mijn auto naartoe omdat ik een goed gevoel bij deze garage heb. Betrouwbaar en een goede service en kom nooit voor verassingen te staan.


Ja, ik beveel dit aan

Roy en Irene uit Doetinchem

10-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig. Vriendelijk.
Hart voor de zaak en klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit ARNHEM

09-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd perfect bij Haarman!! Mijn monteur Erik Borkus is de beste monteur die ik ken en hij is ook de enige die aan mijn auto mag sleutelen😀👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

JD uit Doetinchem

09-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb alleen positieve ervaringen met hen.
En leveren vakwerk.
Indien nodig overleg met klant


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Doetinchem

09-04-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Doetinchem

08-04-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom bij Arno (en voorheen Piet) met ontzettend veel plezier terug. Ik kan er wel meer over zeggen, maar dat verzwakt mijn mening alleen maar.
Het moet wel heel raar lopen wil ik niet voor altijd hun klant blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit Gaanderen

08-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service en kennis van auto's en wat daar bij hoort.
Apk keuring is altijd grondig en geeft een goed gevoel ook al vinden ze altijd wel iets blijven de kosten laag maar dan weet ik dat het wel goed is.
Voordeel vind ik ook dat ze alle merken repareren.
Dus ga ik altijd naar Garage Haarman en raad ik het iedereen aan voor alle oplossingen bij alle auto's!


Ja, ik beveel dit aan