Beoordelingen Autobedrijf Habets B.V.

8,9
182 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 182 beoordelingen

A. uit Maastricht

13-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Omdat ik helaas vanwege leeftijd en gezondheid moest stoppen met het besturen van mijn microcar, wilde ik mijn auto (1 jaar oud ) graag aan de garage aanbieden.Ik wilde de zorgen voor verkooo aan huis absoluut niet hebben. In een fijne sfeer werd bij garage Habets onderhandeld over de prijs die ik terug zou krijgen na aftrek van enkele kosten die gemaakt moesten worden om de auto first class occasion te maken.
Tevens werd afgesproken dat binnen enkele dagen het afgesproken bedrag op mijn rekening zou worden overgemaakt. Binnen de afgesproken termijn werd het bedrag op mijn rekening gestort! Garage Habets...bedankt!! Ook oudere mensen kunnen bij u met een gerust hart hun auto kopen of laten repareren! Top hoor!


Ja, ik beveel dit aan

Phill uit voerendaal

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Zeer klantvriendelijk en ik heb volledig vertrouwen in hun werk. Ik ben altijd heel goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

jhm uit Landgraaf

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto was defect. Werd snel te woord gestaan en afspraken werden gemaakt over het onderzoek naar defect. Zakelijk en klantvriendelijk oppakken en niet direct probleem maken over druk, druk, druk. Dit hoorde ik in het verleden wel altijd als eerste bij de dealer van Renault. Werd zoals beloofd dag erna tijdig gebeld met een oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Heerlen

11-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Voerendaal

06-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Henny en Wiel uit Voerendaal

30-09-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze ervaringen zijn tot nu toe goed.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Heerlen

26-09-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Voerendaal

21-09-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne bedrijf kunt er altijd binnen lopen maken tijd voor je.onderhoud en advies prima...factuur overzichtelijk en correct..


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Voerendaal

21-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Maya uit VOERENDAAL

15-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan