Beoordelingen Autobedrijf Hans Berndes & Zn

9,1
103 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

Ilse uit Duizel

27-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het autobedrijf van Hans Berndes & Zn kan iedereen worden aanbevolen. Een eerlijk bedrijf met goede service, wat tegenwoordig moeilijk te vinden is. Persoonlijke benadering en prijs kwaliteit verhouding zeer in orde. Bijzonder mooie auto mogen aanschaffen bij dit bedrijf. Ik zou hier zeker terugkeren voor mijn volgende aanschaf!


Ja, ik beveel dit aan

Elzbieta uit Maassluis

26-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede contact, vriendelijke mensen, alles snel en zonder stres.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Amstelveen

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een prachtige auto's, stuk voor stuk! Daarnaast is Autobedrijf Berndes echt een familiebedrijf dat elke afspraak nakomt en er simpelweg niks fout gaat. Eigenlijk zoals het hoort maar tegenwoordig zeldzaam is. Onze volgende auto gaan we zeker ook hier weer kopen!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Beek en Donk

15-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een zeer prettig gesprek gehad met de eigenaar Hans Berndes en zijn zoon Nick. Tijdens het hele koopproces ben ik kundig en goed geinfomeerd door Nick.
Voor mijn volgende auto zal ik zeker eerst bij dit autobedrijf kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Werner uit Sittard

22-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Steense;

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ties uit Loo

12-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Arnhem

11-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb afgelopen zaterdag is mijn Alfa Romeo Mito afgeleverd. De auto is helemaal naar mijn zin afgeleverd. Leuk en oprecht eerlijk gesprek gehad met Nick tijdens de aankoop. Mijn vorige auto zonder problemen ingeruild. En dan het belangrijkste, heel veel plezier met mijn Mito. Ik beveel dit autobedrijf dan ook zeker aan bij familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Cuijk

08-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nadat er een storingslampje verscheen op mijn dashboard, kon ik snel terecht voor het uitlezen van de auto. Er werd mij duidelijk verteld waar de storing door veroorzaakt werd, wat het risico is bij doorrijden en hoeveel een eventuele reparatie ongeveer zou gaan kosten. Top service en zeer klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Best

08-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig. Geen gladde praatjes. Eerlijk verhaal. Goede service. Gemoedelijke sfeer. Hans informeerde een maand na levering nog of alles oke was.
Wat wil je nog meer.


Ja, ik beveel dit aan