Beoordelingen Autobedrijf Hans Berndes & Zn

9,0
85 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

M. uit Waalwijk

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enkele maanden geleden heb ik bij autobedrijf Hans Berndes tot volle tevredenheid een gebruikte Audi A3 aangeschaft. Bij dit bedrijf geen opdringerige verkopers maar gewoon een degelijk familiebedrijf met hart voor de autobranche en respect voor de klanten. De prijzen zijn mijns inziens niet de laagste maar na hierover in een prettige sfeer onderhandeld te hebben met Nick Berndes kwam ik zeker op een redelijke prijs uit. Toen ik vlak na aflevering nog een kleine schade ontdekte aan de auto, die buiten de garantie viel, werd hier totaal niet moeilijk over gedaan en is dit naar tevredenheid opgelost. Voor mijn volgende auto kom ik graag weer terug naar Autobedrijf Hans Berndes.


Ja, ik beveel dit aan

Claire uit Venlo

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf! Enige autobedrijf dat ik ken dat niet om de feiten heendraait en eerlijk is. Service is ook top: ik hoorde een piepje na een paar dagen en kon dat direct kosteloos laten nakijken. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Cuijk

30-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Google op de site van hans Berndes terecht gekomen. Hier zagen wij een gebruikte auto die wij graag wilden hebben. Onder het genot van een bak koffie een goede uitleg gehad over de auto en aankoopvoorwaarden. Wij hadden haast met de aanschaf van deze auto. Door de top service was alles de volgende dag al geregeld voor ons. Wij raden het autobedrijf zeker aan!!


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Cuijk

30-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ervaring met het autobedrijf Hans Berndes & zn


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Woerden

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig autobedrijf. Koffie of iets staat klaar en U wordt gastvrij geholpen. Als je wat te vragen heb dan kan je gewoon op het 06 nummer bellen en wordt je gewoon te word gestaan


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Roosendaal

04-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: O.beveiliging te Roosendaal is al jaren trouwe klant van Hans Berndes & Zn, O.beveiliging kijkt naar kwaliteit en naar betrouwbaarheid van de auto's die bij ons hoog in het vaandel lig.
Daarom zijn we zeer blij met de goede keuze met Hans Berndes auto's


Ja, ik beveel dit aan

V.

23-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie showroom. Zeer vriendelijk en netjes te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Veronique uit Oeffelt

23-09-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heel goed


Ja, ik beveel dit aan

W. uit 's-Heerenberg

26-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een jong gebruikte BMW gekocht bij Nick Berndes.
Vanaf het eerste telefonische contact is het gehele verkoop- en aflever traject méér dan perfect verlopen.
De service die Autobedrijf Berndes belooft wordt meer dan nagekomen.
Er wordt meegedacht, meegewerkt en samen gekeken welke wagen het beste bij je persoonlijke situatie past. Daarin wordt een eerlijk advies gegeven wat in ons geval zelfs niet in het voordeel van het Autobedrijf was, maar Nick vond een tevreden klant belangrijker dan het verkopen van een wagen die hij al langer had staan.
Dat hebben we enorm gewaardeerd.
De kans is zéér groot dat ik mijn volgende wagen opnieuw in Heijen ga halen bij Nick.

Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Dordrecht

21-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer fijne mensen, een echt familiebedrijf!


Ja, ik beveel dit aan