Beoordelingen Autobedrijf Hans Berndes & Zn

9,0
99 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Werner uit Sittard

22-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Steense;

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ties uit Loo

12-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Arnhem

11-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb afgelopen zaterdag is mijn Alfa Romeo Mito afgeleverd. De auto is helemaal naar mijn zin afgeleverd. Leuk en oprecht eerlijk gesprek gehad met Nick tijdens de aankoop. Mijn vorige auto zonder problemen ingeruild. En dan het belangrijkste, heel veel plezier met mijn Mito. Ik beveel dit autobedrijf dan ook zeker aan bij familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Cuijk

08-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nadat er een storingslampje verscheen op mijn dashboard, kon ik snel terecht voor het uitlezen van de auto. Er werd mij duidelijk verteld waar de storing door veroorzaakt werd, wat het risico is bij doorrijden en hoeveel een eventuele reparatie ongeveer zou gaan kosten. Top service en zeer klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Best

08-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel prettig. Geen gladde praatjes. Eerlijk verhaal. Goede service. Gemoedelijke sfeer. Hans informeerde een maand na levering nog of alles oke was.
Wat wil je nog meer.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Elst

25-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, persoonlijk contact, goede service en bovenal zijn de mensen erg vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Assendelft

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle en klantvriendelijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Dalfsen

18-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gewoon top service, helemaal al kwa aflevering. Een goede aanrader voor uw nieuwe aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan