Beoordelingen Autobedrijf Hans Berndes & Zn

9,0
91 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Kevin uit Assendelft

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle en klantvriendelijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Dalfsen

18-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gewoon top service, helemaal al kwa aflevering. Een goede aanrader voor uw nieuwe aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Elburg

13-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact voor aanschaf auto


Ja, ik beveel dit aan

Tonny uit Cuijk

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De zoveelste auto gekocht bij dit autobedrijf . Het was weer een prettige aflevering en na een uitgebreide uitleg ging ik goed voorbereid de weg op.


Ja, ik beveel dit aan

W.H.M. uit Arnhem

26-11-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sint Michielsgestel

26-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige persoonlijke benadering met correcte zakelijke afspraken. Attente after sales!!

Prijs/kwaliteit moet ik nog gaan ervaren. Ik heb mijn auto pas zeer recent aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Waalwijk

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enkele maanden geleden heb ik bij autobedrijf Hans Berndes tot volle tevredenheid een gebruikte Audi A3 aangeschaft. Bij dit bedrijf geen opdringerige verkopers maar gewoon een degelijk familiebedrijf met hart voor de autobranche en respect voor de klanten. De prijzen zijn mijns inziens niet de laagste maar na hierover in een prettige sfeer onderhandeld te hebben met Nick Berndes kwam ik zeker op een redelijke prijs uit. Toen ik vlak na aflevering nog een kleine schade ontdekte aan de auto, die buiten de garantie viel, werd hier totaal niet moeilijk over gedaan en is dit naar tevredenheid opgelost. Voor mijn volgende auto kom ik graag weer terug naar Autobedrijf Hans Berndes.


Ja, ik beveel dit aan

Claire uit Venlo

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn bedrijf! Enige autobedrijf dat ik ken dat niet om de feiten heendraait en eerlijk is. Service is ook top: ik hoorde een piepje na een paar dagen en kon dat direct kosteloos laten nakijken. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Cuijk

30-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Google op de site van hans Berndes terecht gekomen. Hier zagen wij een gebruikte auto die wij graag wilden hebben. Onder het genot van een bak koffie een goede uitleg gehad over de auto en aankoopvoorwaarden. Wij hadden haast met de aanschaf van deze auto. Door de top service was alles de volgende dag al geregeld voor ons. Wij raden het autobedrijf zeker aan!!


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Cuijk

30-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ervaring met het autobedrijf Hans Berndes & zn


Ja, ik beveel dit aan