Beoordelingen Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

9,2
82 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Ingrid uit Obbicht

07-11-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Panninge

05-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Harstikke persoonlijk weten waar ze het over hebben en gaan er ook voor


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Broekhuizenvorst

03-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een nieuwe auto gekocht. Leuk en goed behandeld door enthousiaste medewerkers (de heren Hansen jr. en sr.).


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Venray

01-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super mooie Kia Carens uitgezocht. Dit is onze tweede auto die wij bij deze garage hebben gekocht. Service is uitstekend en geen opdringerige autoverkoper(s). Fijn om te zien en horen dat ze weten waar ze het over hebben. Onze volgende auto gaat hier zeer zeker weer vandaan komen!!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Venray

25-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Riethoven

24-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer nette en betrouwbare organisatie. Ik kocht een geïmporteerde auto die net binnen was. en nog hier en daar kleine schades had. Ook kon de auto wel een poetsbeurt verdragen. Onder de belofte dat de auto weer als nieuw zou worden heb ik in goed vertrouwen de auto gekocht. Twee weken later stond er een plaatje van een auto op mij te wachten.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Venlo

16-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: September 2017 occasion gekocht bij Autobedrijf Hansen in Venray.
Prima auto's met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Daarbij komt een vertrouwd adres met goede service.
Niet alleen de deal telt, maar ook de service na de aankoop en afspraak is afspraak.
Betreft niet alleen de verkoop die goed adviseert, maar ook de receptie en de werkplaats staan altijd voor de klant klaar.
Mijn woonplaats is Venlo, maar koop altijd de auto bij Hansen in Venray en houd de auto daar ook in onderhoud. Kom je niet voor vervelende verassingen te staan. Kortom Autobedrijf Hansen met een rode punt op de I voor Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Service!


Ja, ik beveel dit aan

herman uit venray

16-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer klantvriendelijk(gericht).Nemen de tijd voor uitleg)


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Castenray

15-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een 2de hands KIA Sportage gekocht. We werden heel klant vriendelijk behandeld en er werd de tijd voor ons genomen.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Venray

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal blij met mijn mooie Nissan Juke! Op bestelling gezocht door Autobedrijf Hansen en helemaal zoals ik hem wilde in kleur en uitvoering!ik heb er zelf niets voor hoeven doen!
Heel erg bedankt voor jullie oneindige medewerking en service!


Ja, ik beveel dit aan