Beoordelingen Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

9,2
76 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

Kees uit Venlo

16-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: September 2017 occasion gekocht bij Autobedrijf Hansen in Venray.
Prima auto's met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Daarbij komt een vertrouwd adres met goede service.
Niet alleen de deal telt, maar ook de service na de aankoop en afspraak is afspraak.
Betreft niet alleen de verkoop die goed adviseert, maar ook de receptie en de werkplaats staan altijd voor de klant klaar.
Mijn woonplaats is Venlo, maar koop altijd de auto bij Hansen in Venray en houd de auto daar ook in onderhoud. Kom je niet voor vervelende verassingen te staan. Kortom Autobedrijf Hansen met een rode punt op de I voor Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Service!


Ja, ik beveel dit aan

herman uit venray

16-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer klantvriendelijk(gericht).Nemen de tijd voor uitleg)


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Castenray

15-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een 2de hands KIA Sportage gekocht. We werden heel klant vriendelijk behandeld en er werd de tijd voor ons genomen.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Venray

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal blij met mijn mooie Nissan Juke! Op bestelling gezocht door Autobedrijf Hansen en helemaal zoals ik hem wilde in kleur en uitvoering!ik heb er zelf niets voor hoeven doen!
Heel erg bedankt voor jullie oneindige medewerking en service!


Ja, ik beveel dit aan

H uit Overloon

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Venray

14-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meerdere auto’s bij dit bedrijf gekocht.
Je wordt goed geholpen en krijgt een eerlijke prijs voor je eigen auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Well

10-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service, zijn al meer dan 25 jaar tevreden klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Bert Sibels uit Maastricht

03-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een Renault Captur aangekocht bij Autobedrijf Hansen !
Ben heel goed geholpen en te woord gestaan met een lekker bakje Capucino erbij, heel goed personeel en vriendelijk, Toppie !
Je hoeft ze maar wat te vragen, en staan direct voor je klaar !
Ik ben in héél véél Garages geweest maar nog nooit zo professioneel geholpen !
Bij mijn volgende aankoop ga ik er zeker weer terug !
Ik beveel iedereen dit bedrijf aan !!!

Heren van Hansen, Hartelijk bedankt !!!

Met vriendelijke groet

Bert Sibels
.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan