Beoordelingen Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

9,0
152 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 152 beoordelingen

Jan uit Cuijk

19-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf met optimale technische kennis van het verkoopprodukt.geweldige ervaring opgedaan.zeer aan te bevelen.keigoed.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Venray

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snelle, correcte afhandeling inkoop auto


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit America

14-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ook voor een niet zo dure auto nemen ze bij Hansen de tijd. Prima advies en service! En als er iets is wordt het snel en vakkundig opgelost. Ik ben dik tevreden met m'n Nissan Note van 2007.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Bergen

13-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 9


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Leunen

28-02-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De samenwerking heb ik als erg prettig ervaren. Autobedrijf Hansen luistert naar de wensen van de klant en verleent goede service!


Ja, ik beveel dit aan

G uit HAPS

27-02-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

willy uit venray

25-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijke ontvangst, nemen de tijd en een hele goeie service...bij ophalen auto duidelijke en uitgebreide uitleg over e.e.a.!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Venray

23-02-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Tegelen

22-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg prettig en voornameljke vertrouwd gevoel gehad in het gehele aankooptraject. Zeer veel aandacht ontvangen van Bram, zijn adviezen zijn eerlijk en oprecht.


Ja, ik beveel dit aan