Beoordelingen Autobedrijf Harderwijk

9,4
126 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
101 t/m 110 van 126 beoordelingen

Serena uit Eindhoven

18-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paula uit Ermelo

17-11-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op aanraden van een kennis met onze Toyota naar deze garage gegaan. Wat een verschil met onze oude garage. We werden klantvriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar onze vragen (we hebben een oude auto). De afspraken die gemaakt zijn, werden nagekomen. De factuur werd duidelijk uitgelegd, en vragen die ik nog had werden vakkundig beantwoord. Een gastvrije en goede garage die bij mee een positieve indruk hebben achtergelaten.


Ja, ik beveel dit aan

richard uit deventer

12-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ben dit bedrijf tegen gekomen via internet marktplaats
heb een auto voor de zaak gekocht een volkswagen caddy
service staat hoog in het vaandel bij deze mensen
denken nog met de klant mee
ga vooral zo door
groeten eddie fietsband deventer


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Harderwijk

09-11-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren moest mijn Audi A4 1.9 TDI weer voor de A.P.K. en zoals gewoonlijk werd ik weer vriendelijk ontvangen met een kopje koffie.Alles was in orde op 2 remslangetjes na, die zijn vervangen+de winterbanden er weer op en dan kan ie er weer een jaar tegen!! ben al 18 jaar klant bij Hans en ik ben altijd eerlijk,betrouwbaar en zeer vakbekwaam geholpen. Ga zo door!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dé uit Harderwijk

02-11-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor mijn Ford Fiesta IV was ik opzoek naar een garage voor een grote beurt. Omdat dit mijn eerste auto is was ik nog onbekend met auto garages in Harderwijk. Ik heb op Facebook een oproep geplaatst en zodoende ben ik aan dit adres gekomen. Ik dacht dat is het proberen waard en het was het waard.

Op 31 oktober heb ik om 8.30 mijn auto gebracht en deze kon ik een dag later ophalen omdat er nog wat reparaties uitgevoerd moesten worden. Hans heeft mij daarvoor keurig volgens afspraak gebeld om afspraken te maken over de uit te voeren werkzaamheden.

Toen ik vrijdag ochtend mijn auto kwam halen werd ik goed ontvangen. Ik kreeg te zien wat er was vervangen. Zo zag ik een heel zwart luchtfilter en de oude draagarmrubbers die aan vervanging toe waren. Daarnaast zijn ook de bougies vervangen. Ik kreeg te horen dat Hans tot 20uur door heeft gewerkt om mijn auto de volgende dag op tijd af te krijgen. Dat is pas service.

De auto rijdt nu een stuk fijner weer.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In de winter heb ik serieuze startproblemen met m´n Jeep Grand Cherokee TDI (2001). Op Internet blijkt dit een moeilijk oplosbaar probleem met grote kans op (onnodig) hoge kosten. Een betrouwbare garage is dan noodzaak. Die vond ik in vanuit Apeldoorn in Harderwijk. Nu voor de winter een servicebeurt om alle andere oorzaken uit te sluiten (vocht in de brandstoftank, gloeibougies, filters, ...). Dat is prima en vertrouwenwekkend verlopen, met een prima rekening en volgens Hans een goede kans dat dit voldoende is. Hopelijk komen we goed de winter door. Zo niet dan gaan we daar verder met stap 2. Zo Ja, dan kom ik komend voorjaar zeker terug voor verdere acties, want ja zo´n Jeep blijft aandacht vragen.
Jaap
P.s.: tienen is natuurlijk een beetje hoog (er moet iets te verbeteren blijven en negens zijn ook mooi, maar ik ben zo tevreden dat ik het gemiddelde niet wil verlagen)


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Almere

19-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week 2013 hier een suzuki swift gekocht, ben bijzonder goed door Hans en Jozien geholpen. Alhoewel ik altijd wat huiverig ben om als leek een auto aan te schaffen is mijn angst bij deze bedrijf volledig onterecht. Binnnen mijn budget een prima auto gekocht, rijdt geweldig. Kreeg daarnaast ook nog nieuwe banden en remblokjes voor een leuke prijs ik kom zeker hier terug voor onderhoud/apk. GA ZO DOOR! Hans en Jozien


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Harderwijk

09-04-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij Hans van de Broek. Heel toevallig ben ik bij ze gekomen omdat ik een APK bedrijf zocht en gewoon op internet eentje in Harderwijk vond. Wat mij opviel is vooral de eerlijkheid van Hans zoals hij met zijn klanten omgaat. Hij vertelt je gewoon wat de schade is, en wat je mogelijkheden zijn. Dwingt je niets op en laat je vooral zelf bepalen wat je wel of niet laat repareren. Heel anders dan ik gewend ben mij een andere garage. Daarom kom ik dus al jaren bij Hans.


Ja, ik beveel dit aan

Marie uit Amersfoort

08-04-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de APK van mijn Smart rij ik van Amersfoort naar Harderwijk!
Het is een gezellige garage. Mooie wachtruimte met wifi, lekkere bak koffie en een krentenbol! Vooral het persoonlijk contact met Hans en Jozien maakt het gewoon een uitje. Ik betaal een nette prijs en krijg eerlijk advies.
Hier rij ik graag een eindje voor om!


Ja, ik beveel dit aan

Marie uit Amersfoort

08-04-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan