Beoordelingen Autobedrijf Harderwijk

9,5
136 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
101 t/m 110 van 136 beoordelingen

Marlies uit Harderwijk

10-07-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: eerlijke, no-nonsence garage.
Zeer prettige ontvangst, eerlijke uitleg, nette prijs.

Dit zijn een paar steekwoorden die voor deze crew van toepassing zijn.

Een paar jaar geleden begon ik mijn onderhoud van de Fiat Punto bij deze garage. Nu heb ik onlangs zijn Mitsubishi Colt hier weer voor onderhoud gebracht. Geen probleem, sterker nog... ze helpen met goed advies. Ook de second opinion (ff kritisch kijken of deze colt geen nare verrassingen heeft) was geen probleem.


Ja, ik beveel dit aan

Heleen uit Terschuur

20-06-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op zoek naar een bedrijf voor de controle van ons airco systeem
Opel Zafira de ontvangst is professioneel en zeer vriendelijk. Bij binnenkomst is er meteen contact en het ziet er fris en goed onderhouden uit.
De manier waarop ik wordt geholpen en tijdens het wachten wordt voorzien van koffie komt bij mij heel plezierig over. Alles wordt goed met me besproken. Dit bedrijf is wat mij betreft een aanrader!
Bij het afrekenen was ik ook blij verrast. Dus mij hebben ze als klant.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zeewolde

13-06-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik stond laatst om ongeveer acht uur 's avonds met pech stil langs de weg in Harderwijk. Mijn pas gerestaureerde Lotus Elan Sprint uit 1971 startte niet meer. Hans en Jozien kwamen toevallig langs, stopten en boden aan me even naar hun garage te slepen voor starthulp met een accubooster.

Aldaar aangekomen bleek de accuklem los te zijn gegaan! Simpel te verhelpen.
Als garagehouder voor klassiekers in Zeewolde was ik aangenaam verrast door de vrijblijvende benadering van Hans en onder de indruk van zijn bedrijf. Mooi, clean en inspirerend voor mij.

Vertrouwenwekkende jongen die Hans. Zeldzaam in de branche. En de volgende keer reken ik WEL iets bij je af, want deze service was GRATIS.

Bedankt, Ronald 'Lotus' Kerkmeer.


Ja, ik beveel dit aan

Geert E uit Harderwijk

24-04-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij toeval hier terecht gekomen.
Was op zoek naar een andere auto en stond buiten wat rond te kijken.
De zoon van Hans kwam op mij af en vroeg wat ik precies zocht en wat het budget was.
Om een lang verhaal kort te houden we zijn eruit gekomen met wat ik zocht en wat mijn budget was en heb hier een heel goed gevoel aan over gehouden.
Michael je hebt mij prima geholpen hartelijk dank hiervoor.
De auto was zelfs gewassen en schoon van binnen dit heb ik nog niet vaak mee gemaakt.Ga zo door dit is zeker een bedrijf dat ik zal aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Zeist

29-03-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een prachtig bedrijf, waarbij je merkt dat de mensen die er werken hier met veel liefde voor hun vak hebben.

In tegenstelling tot andere grote automerken wilde dit bedrijf ons graag helpen. We hadden problemen met een elektrisch raam wat niet meer dicht wilde, zeer onhandig als je zo de nacht in wil gaan. We werden ontzettend klantvriendelijk ontvangen met een gezellig praatje en een bak thee. De klacht werd snel verholpen voor een aantrekkelijke prijs. Niets anders dan vol lof over dit bedrijf waar service en vriendelijkheid op de eerste plek staan. We komen nog zeker terug voor het beloofde bakje thee!!!

Groetjes Bob en Krista


Ja, ik beveel dit aan

elroy uit putten

29-03-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren (helaas) een bezoek moeten brengen bij hans.
Mijn audi a3 1.8 5v uit 1997 werd veel te warm en volgens hans lag dit aan de waterpomp. Gelukkig had hij vandaag al tijd om te kijken en het klopte inderdaad. Dankzij de vakkundigheid en de goede service die hans en jozien bieden ben ik heel goed geholpen. Zij hebben O.a. Vervangend vervoer geregeld en mijn via WhatsApp foto's gestuurd van de defecte onderdelen van mijn auto.

Al met al een fijn bedrijf waar ik via via terecht ben gekomen. Altijd ontvangen met een vriendelijke glimlach en een kop koffie. Hans beschikt over uitstekende vaktechnische kennis waardoor de problemen snel opgelost kunnen worden

Prijs kwaliteit staat hier voorop want de kwaliteit is super en het uur loon niks vergeleken met andere garage's

Mijn vorige bezoek mijn remschijven en fuse kogel laten vervangen en wederom goede service. Hans blijft doorwerken ook na sluitingstijd om de auto voor de klant gereed te maken

Hans en jozien bedankt weer dit keer


Ja, ik beveel dit aan

Ada uit Harderwijk

24-03-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: "Via-via" bij de garage van Hans v.d. Broek terechtgekomen. Als je op zoek bent naar een garage waar:
persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, meedenken, eerlijke prijs en advies, enz.enz. de GEWOONSTE zaak van de wereld is, hoef je dus ECHT niet verder te zoeken, want dan ben je bij Hans, Jozien en crew aan het juiste adres!


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Zeist

02-02-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ontvangst, eerlijke en gunstige prijs en goede occasion op de kop getikt. Oftewel aan te bevelen als je met een goed gevoel een tweedehands auto wilt kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Harderwijk

28-11-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We komen al sinds een jaar of 5 bij Hans en zijn crew. Ze denken altijd met je mee en ik ga altijd tevreden weg. Van de week had ik startproblemen met mijn Opel Meriva. De auto is bij huis opgehaald en nagekeken. Nu rijdt hij weer als een zonnetje. Prima service!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-11-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had schade gereden aan mijn auto (Ford Focus). Toen ik belde om te vragen of de auto gerepareerd kon worden kon ik direct langskomen en is de auto diezelfde middag nog gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan