Beoordelingen Autobedrijf Harderwijk

9,4
126 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
111 t/m 120 van 126 beoordelingen

Sebastiaan

07-04-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn beide auto's al jaren in onderhoud bij Hans van de Broek. Hans is flexibel em oprecht, levert prima kwaliteit en altijd in voor een leuk praatje.


Ja, ik beveel dit aan

jeffrey uit zetten

28-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een vakkundig super bedrijf wat altijd voor je klaar staat.


Ja, ik beveel dit aan

arthur uit harderwijk

07-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd welkom, altijd gastvrij, altijd koffie, hier is afspraak afspraak en met een scherpe prijs kom je altijd weer bij hem terug.
Ga zo door hans en jozien


Ja, ik beveel dit aan

irma uit ermelo

01-03-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: al jaren kom ik bij dit bedrijf en ik krijg ik altijd goed advies en ook goed service. De crew staat altijd voor mij klaar waar ik ook maar sta met mijn kapotte auto wordt ik opgehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Melle uit Zeewolde

25-02-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Hans en Jozien voelen wij ons altijd welkom. Een persoonlijke benadering, het kennen en herkennen van onze namen (echte aandacht dus), deskundige uitleg van de werkzaamheden plus dat er vooruit gedacht wordt. Zomaar wat gedachten die bij me opkomen waardoor wij het prettig vinden om naar Hans van de Broek te rijden. En de koffie is vers en prima!


Ja, ik beveel dit aan

Hanna uit Harderwijk

24-02-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom al jaren bij dit bedrijf en heb er een goed gevoel over. Je bent hier echt een klant en geen nummer.
Ik kreeg prima hulp, bij het uitzoeken van een andere voor mij geschikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Harderwijk

24-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al sinds 2005 een vaste klant bij van de broek, in al deze tussenliggende jaren verschillende auto's in onderhoud gehad!
Bij hans kun je altijd, onder het genot van een bak koffie, met van alles aankomen en zoekt hij gezamenlijk naar een oplossing!
Wat mij heel erg aanspreekt is de positiviteit die hans uit straalt, er is altijd tijd voor een praatje over alledaagse dingen!
Het is gewoon een super garage waar je voor een goede prijs geholpen word en soms wel meer dan dat!
Een monteur die het echte sleutel nog toepast en verder kijkt dan het probleem opzich!
Kom er met heel veel plezier!!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Harderwijk

14-02-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb goede ervaring met Hans je wordt geholpen met raad en daad.

oa verzekeringen, enzv.


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Nunspeet

31-01-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben eigenaar van een Jeep Grand Cherokee. Had tijdens de koude periode ernstige start problemen. Bij de dealer kom je dan op de wachtlijst en gaat men van alles testen en daarna pas vervangen. Resultaat torenhoge rekeningen. Met Hans mijn probleem besproken en binnen de kortste keer was de reparatie uitgevoerd tegen een redelijk tarief. Mensen.... SUPER. Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Harderwijk

26-01-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alleen maar pluspunten.... Waarom dan geen beoordeling met een tien? Ze bedenken vast zelf nog wel iets om te kunnen verbeteren ;-)
Vooral de persoonlijke benadering en de manier waarop er mee-gedacht & gecommuniceerd wordt ben ik nog nergens anders tegengekomen!


Ja, ik beveel dit aan