Beoordelingen Autobedrijf Harry Brouwer B.V.

8,9
82 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Ans uit Erp

07-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roberto uit Eindhoven

04-09-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel vriendelijk en denk mee. Heeft ook geholpen met taxateur te woord te staan en de verzekering.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Schijndel

21-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de APK keuring van mijn auto een afspraak gemaakt die nog dezelfde week kon plaatsvinden
Auto gebracht en uurtje later al bericht dat hij klaar was. Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Ravenstein

31-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK + onderhoud auto


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit Schijndel

25-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super tevreden alles wordt netjes gedaan en geregeld monteur Tim is gewoon een topper met verstand van zaken kan niet bestaat niet bij hem top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Eindhoven

17-07-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar en denken mee


Ja, ik beveel dit aan

elly uit heesch

02-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig, vriendelijke, servicegerichte hele harde werkers.
Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Schijndel

02-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martje uit Veghel

24-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Min ervaring met dit bedrijf is goed! Ik zou Mn auto om 3 uur smiddags erheen brengen maar belde om 12 uur of ik eerder kon.koelvloeistof lekte en durfde geen lange afstanden te rijden maar geen probleem ik kon meteen komen.daar aangekomen hadden ze meteen gezien wat er mis mee was en goed uitgelegd,ze hadden het wel druk maar omdat ik hem het weekend nodig had hebben ze hem tussendoor gerepareerd! Super bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Drunen

22-06-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf. Doen wat binnen hun mogelijkheden ligt om een klant snel te helpen. Wat moet dat moet...


Ja, ik beveel dit aan