Beoordelingen Autobedrijf Harry Brouwer B.V.

8,9
79 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Rens uit Ravenstein

31-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK + onderhoud auto


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit Schijndel

25-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super tevreden alles wordt netjes gedaan en geregeld monteur Tim is gewoon een topper met verstand van zaken kan niet bestaat niet bij hem top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Eindhoven

17-07-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar en denken mee


Ja, ik beveel dit aan

elly uit heesch

02-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig, vriendelijke, servicegerichte hele harde werkers.
Chapeau!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Schijndel

02-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martje uit Veghel

24-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Min ervaring met dit bedrijf is goed! Ik zou Mn auto om 3 uur smiddags erheen brengen maar belde om 12 uur of ik eerder kon.koelvloeistof lekte en durfde geen lange afstanden te rijden maar geen probleem ik kon meteen komen.daar aangekomen hadden ze meteen gezien wat er mis mee was en goed uitgelegd,ze hadden het wel druk maar omdat ik hem het weekend nodig had hebben ze hem tussendoor gerepareerd! Super bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Drunen

22-06-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf. Doen wat binnen hun mogelijkheden ligt om een klant snel te helpen. Wat moet dat moet...


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Rosmalen

07-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hoewel ik niet in de directe omgeving woon, rijd ik graag even wat verder voor dit autobedrijf. Zowel het personeel als de bedrijfsleider zijn kundig, persoonlijk, eerlijk en vriendelijk. Zeer blij met de service!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Zoetermeer

28-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Sint-Oedenrode

20-05-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundigheid is goed en reparaties worden correct uitgevoerd. Door drukte in aanbod te repareren voertuigen moet je soms langer wachten op de uit te voeren reparatie aan jouw auto.


Ja, ik beveel dit aan