Beoordelingen Autobedrijf Harry Levering

8,8
28 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Ben uit Limmen

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, staan direct voor je klaar! Uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Zaandam

26-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na aanrijding gehad te hebben op de rijksweg ,voor de deur van jullie garage,heeft het personeel spontaan gereageerd om ons te helpen,boden ons ook nog aan om even binnen in de garage op te warmen en van de schrik te bekomen.De achterklep van onze auto ging niet meer dicht.Dit hebben jullie kosteloos gerepareerd zodat wij weer veilig konden rijden met onze familieleden. Toppie . Hartelijk bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter . uit Heiloo

16-10-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundige en vlotte monteurs , proberen altijd met je mee te denken om problemen op te lossen , prijs / kwaliteit is netjes , aardige mensen die altijd kijken naar wat mogelijk is en serieus hun werk doen . ! +Klantgericht . Top bedrijf , vind ik .


Ja, ik beveel dit aan

Pieter. uit Heiloo

16-10-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakkundige en vlotte monteurs , proberen altijd met je mee te denken om problemen op te lossen , prijs / kwaliteit is netjes , aardige mensen die altijd kijken naar wat mogelijk is en serieus hun werk doen . !Klantgericht . Top bedrijf , vind ik .


Ja, ik beveel dit aan

A.v.Elsland uit Zaandam

29-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Amsterdam

14-08-2017
1,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij aanschaf gebruikte auto nieuwe distributie laten plaatsen i.v.m.kilometerstand.
na 3 maanden distributie kapot, auto opgehaald en onder garantie hersteld.
Binnen 2 jaarzelfde probleem .. distributie kapot, geen enkele service ondangs toezegging van delen kosten 1200 euro moeten betalen , dit zou zonder uurloonkosten zijn maar blijkt bij prijsopgave andere garages met vaste tarieven , sigaar uit eigen doos te zijn.
Renault-garage doet deze reparatie inclusief uurloonkosten goedkoper.
N.B. Distributie moet 120.000 km of 5 jaar meekunnen , mits goed geplaatst, bij mij slechts 25.000 en anderhalf jaar.


Dhr./mevr.

29-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Laatst een Peugot gekocht bij dit bedrijf. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Helaas waren er enkele dingen niet in orde. De dag erop weer contact opgenomen. Ik kon direct mijn auto wegbrengen om het kosteloos te laten maken, én een gratis leenauto mee gekregen. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Limmen

14-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super, altijd deskundig, eerlijk en snel.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Alkmaar

16-10-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit LIMMEN

08-07-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Staan altijd voor je klaar. Gisteren hoorde ik een raar geluid onder de auto. Monteur Koen wist het meteen, kapotte stabilisator. Twee uur later was mijn auto weer gerepareerd. Top.


Ja, ik beveel dit aan