Beoordelingen Autobedrijf Harry Levering

9,0
22 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Dhr./mevr.

29-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Laatst een Peugot gekocht bij dit bedrijf. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Helaas waren er enkele dingen niet in orde. De dag erop weer contact opgenomen. Ik kon direct mijn auto wegbrengen om het kosteloos te laten maken, én een gratis leenauto mee gekregen. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Limmen

14-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super, altijd deskundig, eerlijk en snel.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Alkmaar

16-10-2014
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit LIMMEN

08-07-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Staan altijd voor je klaar. Gisteren hoorde ik een raar geluid onder de auto. Monteur Koen wist het meteen, kapotte stabilisator. Twee uur later was mijn auto weer gerepareerd. Top.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Haarlem

02-01-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin oktober 2013 kocht ik bij autobedrijf Levering een 13 jaar oude Fiat.
Na een week of 4 begon de auto echter behoorlijke mechanische gebreken te vertonen.
Om die te verhelpen kwam een nabijgelegen dealer met een offerte van ruim 2000 euro.

Ik besloot terug te gaan naar autobedrijf Harry Levering.

Garage levering heeft vrijwel alle gebreken voor mij opgelost en toen ik naar de rekening vroeg was Harry’s enige commentaar:
Niks, u moet gewoon een paar jaartjes plezier van uw auto kunnen hebben.

Top service dus. Mijn complimenten!

H.Wolter


Ja, ik beveel dit aan

jan uit alkmaar

22-06-2013
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-11-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een top bedrijf met een hele goede service. Iemand die zijn klanten niet in de kou laat staan. Ik kom echt al jaren bij Harry voor een andere auto en voor al het ondergoud en dat blijf ik ook doen. Als je van ouderwetse service houdt, dan moet je hier zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Egmond aan den Hoef

06-08-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

geert uit alkmaar

10-05-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed bedrijf prima auto gekocht veel service


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Amersfoort

15-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kleine klantgerichte organisatie, service boven verwachting (oplossingsgericht meedenken vervangend vervoer) en een heldere, gespecificeerde factuur.


Ja, ik beveel dit aan