Beoordelingen Autobedrijf Harry Nijboer Lemelerveld

8,7
35 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Bonno uit Amstelveen

01-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meer dan prettig, kennis van zaken. Bereid tot meedenken, en de klant naar de zin maken. Service uitermate goed, afspraken perfect nakomen. Heb een prachtige technisch zeer goed (oudere) Golf Cabrio gekocht met een waanzinnig lage kmstand.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Slochteren

01-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

henk-jan uit tuk

30-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Zeist

28-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super gezellige sfeer en een vriendelijk woord en luisterend oor. Top service en iemand die meedenkt.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Lemelerveld

05-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant, prettig bedrijf. Ze doen wat ze zeggen. Onlangs met kapotte accu gestrand s middags, auto samen opgehaald en een uur later klaar met nieuwe accu! Geweldig Jurgen!


Ja, ik beveel dit aan

Hemmo uit IJsselmuiden

26-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst in Lemelerveld geweest en zijn tevreden over Harry Nijboer. Ik weet hoe moeilijk het is als opel-rijder om naar een opel te zoeken bij een niet-daeler.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Nijmegen

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas tijdens onze vakantie problemen met onze auto. Op aanraden van ons vakantieadres naar Harry Nijboer gegaan. We zijn keurig en correct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Raalte

12-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 19 jaar klant. Altijd prima OK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Assen

30-10-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een mooie auto hier gekocht, service was een dikke prima en alle afspraken mbt de afleveringsvoorwaarden zijn nagekomen!
Gr Fam Hilbink


Ja, ik beveel dit aan

RAJ ,René uit Deventer

24-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen is een gemeend goed , een dure uitgaven waar je hoopt diverse jaren plezier van te hebben, ik kom zelf uit Deventer maar via internet kwam ik er achter dat Harry Nijboer een leuke wagen had staan voor mijn zoon, dit zou zijn eerste wagen zijn.
wij hebben hem gekocht en de verkoop/aankoop ging prima,een leuke auto zonder garantie, echter na 2 weken kwamen er wat probleempjes aan het licht wat zowel de garage als mijn zoon niet hebben kunnen constateren. Wij hebben het probleem voor gelegd en zij hebben kosteloos alles opgelost , wij waren zeer tevreden over de gehele situatie , wij vonden dat de garage een dikke pluim verdiende , ik was zo tevreden over deze case dat ik besloot zelf mijn auto ook in te ruilen en hier ook een andere aanschaf te doen , sjappo . René Beuwer uit Deventer


Ja, ik beveel dit aan