Beoordelingen Autobedrijf Harry Nijboer Lemelerveld

8,7
30 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Hemmo uit IJsselmuiden

26-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst in Lemelerveld geweest en zijn tevreden over Harry Nijboer. Ik weet hoe moeilijk het is als opel-rijder om naar een opel te zoeken bij een niet-daeler.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Nijmegen

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas tijdens onze vakantie problemen met onze auto. Op aanraden van ons vakantieadres naar Harry Nijboer gegaan. We zijn keurig en correct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Raalte

12-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al 19 jaar klant. Altijd prima OK


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Assen

30-10-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een mooie auto hier gekocht, service was een dikke prima en alle afspraken mbt de afleveringsvoorwaarden zijn nagekomen!
Gr Fam Hilbink


Ja, ik beveel dit aan

RAJ ,René uit Deventer

24-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een auto kopen is een gemeend goed , een dure uitgaven waar je hoopt diverse jaren plezier van te hebben, ik kom zelf uit Deventer maar via internet kwam ik er achter dat Harry Nijboer een leuke wagen had staan voor mijn zoon, dit zou zijn eerste wagen zijn.
wij hebben hem gekocht en de verkoop/aankoop ging prima,een leuke auto zonder garantie, echter na 2 weken kwamen er wat probleempjes aan het licht wat zowel de garage als mijn zoon niet hebben kunnen constateren. Wij hebben het probleem voor gelegd en zij hebben kosteloos alles opgelost , wij waren zeer tevreden over de gehele situatie , wij vonden dat de garage een dikke pluim verdiende , ik was zo tevreden over deze case dat ik besloot zelf mijn auto ook in te ruilen en hier ook een andere aanschaf te doen , sjappo . René Beuwer uit Deventer


Ja, ik beveel dit aan

michel uit zwolle

26-07-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn 1e aankoop bij Autobedrijf Nijboer was een Hyundai, hiermee heb ik 4 jaar goed onderhoud gehad bij deze garage.

Vorig jaar mei heb ik een BMW 316i uit 2005 via NIjboer besteld bij een ander bedrijf, dit deed ik omdat ik dacht dat ik Autobedrijf Nijboer blind kon vertrouwen, na 4 jaar onderhoud bij hun.

Niets bleek minder waar.
De afspraak was dat de BMW voor aankoop goed nagekeken zou worden, aangezien ik geen verstand van auto's heb, maar ze hebben de auto meegenomen zonder enkele controle.

Bij het ophalen van de auto zag ik de 1e punten al zitten, bumper hing er scheef onder etc.
De 1e dag begonnen er al 2 lampjes te branden, de sensor buitentemperatuur en de airbagmat passagiersstoel waren kapot.
De handrem werkte totaal niet en het ruitenvloeistofreservoir liep leeg.
De achterlichten in de klep waren beiden lek, waardoor er regenwater de kofferbak in liep als de klep openging.
De airbagmat en het achterlicht werden helaas niet onder garantie vervangen, oftewel meteen extra kosten, de rest van de klachten wel.

Begin oktober liep het ruitenvloeistofreservoir opnieuw leeg, hierna ben ik overgestapt naar een BMW specialist, aangezien ik het vertrouwen in Autobedrijf Harry Nijboer totaal verloren ben.
De specialist herkende de klacht meteen, en na reparatie is de klacht niet meer teruggekomen.

November 2014 heeft de auto APK en een grote beurt (uit voorzorg) gehad bij de BMW specialist, deze constateerde dat vrijwel alle pakkingen al enige tijd lekten.

Januari 2015 begon de buitentemperatuurmeter weer te storen, het bleek dat Autobedrijf Nijboer bij het vervangen van de temperatuursensor, deze gewoon vast gekit heeft aan de onderkant, aangezien de auto ooit schade onderaan heeft gehad, was het teveel moeite om een nieuwe bevestigingsplaatje erop te zetten.

Maart 2015 heb ik de wielkastranden laten spuiten aangezien deze erg waren aangetast door roestplekken.

Vertrouwen kun je helaas niet op deze garage, ik ben erg teleurgesteld in ze.
De auto heeft me in 1 jaar ongeveer 1800 euro extra gekost om hem weer compleet goed te krijgen.


carla uit velserbroek

28-05-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nog nooit zo'n goede service gehad bij koop van een andere auto. Moest er 2 uur voor rijden, want woon niet in de buurt. Maar ben blij dat ik dat gedaan heb. Ze nemen alle tijd van de wereld. Top bedrijf, kan niet anders zeggen.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Ulvenhout

20-05-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De wijze waarop wij door Frank werden begeleid en geinformeerd als mede de afwikkeling van onze aankoop was zakelijk en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

bart

12-05-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zelf een golf 5 opgezocht en dit laten inkopen en ophalen door nijboer en uiteraard piekfijn gepoetst , top geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Meppel

12-05-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne garage,zeer klantvriendelijk. Vakbekwaam.


Ja, ik beveel dit aan