Beoordelingen Autobedrijf Harry Nijboer Lemelerveld

8,7
38 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

jose uit Geesteren

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima, een goed ontvangst, genoeg tijd uitgetrokken om de klant te informeren, deskundig, vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Lent

22-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vanaf het eerste telefoongesprek voelde ik een " klik" met dit bedrijf. Deskundig, betrouwbaar, niet opdringerig, oprechte interesse in de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Diana uit Vriezenveen

29-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bonno uit Amstelveen

01-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meer dan prettig, kennis van zaken. Bereid tot meedenken, en de klant naar de zin maken. Service uitermate goed, afspraken perfect nakomen. Heb een prachtige technisch zeer goed (oudere) Golf Cabrio gekocht met een waanzinnig lage kmstand.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Slochteren

01-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

henk-jan uit tuk

30-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Zeist

28-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super gezellige sfeer en een vriendelijk woord en luisterend oor. Top service en iemand die meedenkt.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Lemelerveld

05-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant, prettig bedrijf. Ze doen wat ze zeggen. Onlangs met kapotte accu gestrand s middags, auto samen opgehaald en een uur later klaar met nieuwe accu! Geweldig Jurgen!


Ja, ik beveel dit aan

Hemmo uit IJsselmuiden

26-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst in Lemelerveld geweest en zijn tevreden over Harry Nijboer. Ik weet hoe moeilijk het is als opel-rijder om naar een opel te zoeken bij een niet-daeler.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Nijmegen

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas tijdens onze vakantie problemen met onze auto. Op aanraden van ons vakantieadres naar Harry Nijboer gegaan. We zijn keurig en correct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan