Beoordelingen Autobedrijf Harteveld

8,6
808 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 808 beoordelingen

Hans uit Büderich bei Wesel Duitsland

13-11-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik woon op 189 km afstand, maar laat mijn grote beurt het liefst bij Harteveld uitvoeren. Daar heb ik die twee keer 189 km voor over. Dat zou ik voor beun de haas noooooit doen. Het is een zaak die ik vertrouw.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een prettig bedrijf kwam hier voor het eerst en alles ging volgens afspraak .ben ook prima geholpen dus zeker weer indien nodig kom ik er weer


Ja, ik beveel dit aan

peter uit 3162 vd rhoon

07-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roon uit Delfgauw

30-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Den Haag

30-10-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf. Transparant in de aanpak en goed advies.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Delft

23-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een opmerkelijk detail: een jaar geleden verloor ik mijn mobieltje (tijdens het wandelen uit mijn zak gevallen, was mijn eindconclusie) … na de servicebeurt vind ik mijn mobieltje terug op de passagiersstoel (een zeer grondige schoonmaakbeurt, is mijn eindconclusie) … applaus !!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit delft

22-10-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tevreden. Prettig wachten, fijn contact


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schiedam

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik breng mijn Subaru Impreza XV voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt graag naar Autobedrijf Harteveld.
De kosten vallen altijd mee, de medewerkers denken mee als het nodig is en het onderhoud is prima voor elkaar.


Ja, ik beveel dit aan