Beoordelingen Autobedrijf Harteveld

8,6
654 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 654 beoordelingen

Steven uit Berkel en Rodenrijs

20-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Harteveld is een autobedrijf met veel ervaring, oog voor klantvriendelijkheid en redelijke prijzen. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Den Haag

17-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Den Haag

16-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met het sluiten van Subaru Den Haag ben ik naar Autobedrijf Harteveld gegaan voor een beurt en het vervangen van de distributieriem.
De ontvangst en de uitleg van de werkzaamheden en eventuele kosten gaven mij een goed gevoel.
Toen ik de auto weer had opgehaald bleef dit goede gevoel.
Voor mij is Autobedrijf Harteveld mijn nieuwe dealer.


Ja, ik beveel dit aan

O. uit Den Hoorn zh

16-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al 45 jaar uiterst tevreden over dit bedrijf. Mijn 17 jaar oude SAAB 9-3 rijdt daardoor nog steeds als een trein.
mvg O. van Pinxteren


Ja, ik beveel dit aan

Sweder uit Voorburg

16-03-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: I.v.m. het failisement van Subaru dealer de Residentie in Den Haag, nu klant bij deze Subaru dealer. De kapotte koppeling van mijn Outback werd snel en vakkundig hersteld. Vriendelijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Pijnacker

15-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: dat ik er na ruim 35 jaar nog klant ben, beschrijft mijn ervaringen voldoende!


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit DELFGAUW

07-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Pijnacker

05-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer positief: vakkundig, klantgericht en meedenkend


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Rotterdam

04-03-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben niet altijd een makkelijke klant en werk in een sector waar service erg hoog staat.
Met de laatste ervaring heeft Harteveld alles overtroffen!

Onderweg met mijn Saab 9-3 op Donderdagochtend 6:25, een aanrijding met zwervend object op de A13. Er zijn 3 auto`s bij betrokken.
Forse schade aan de rechter voorband, velg, bumper, spoiler, bodemplaat, veerlager, etc. Mijn enige optie was langzaam naar Harteveld rijden en hopen dat ik daar zo vroeg terecht kon.

Leo was vroeg en ik vroeg of er even naar gekeken worden. Dit was geen probleem! Met de leen auto was ik snel weer op weg. Gelukkig op tijd voor mijn spreekuur.

Anne belde dezelfde dag met een realistische analyse en prognose van de kosten.
Later hebben wij nog enkele malen contact gehad omdat hij een optie en constructie gevonden had om voor mij de kosten de drukken. Bijzonder fijn meegedacht!!

Binnen 1 week kon ik de auto ophalen.
Hij ziet er weer als nieuw uit!
Schoon van binnen en buiten, nummerplaten vernieuwd, en niets meer zichtbaar van de schade.

Harteveld, hartelijk dank voor snelle en adequate service!

Groet,
Rick Wessling


Ja, ik beveel dit aan

Leendert uit Den Haag

03-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige ontvangst. Vakmanschap!


Ja, ik beveel dit aan