Beoordelingen Autobedrijf Harteveld

8,6
695 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 695 beoordelingen

Jacob uit Voorburg

09-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na het faillissement van de Subaru dealer in den Haag, was het een verademing dat alles toch weer in orde is gekomen


Ja, ik beveel dit aan

Lot uit Bergschenhoek

25-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Iedereen is altijd zeer (klant)vriendelijk. Ik heb nog nooit een slechte ervaring met het bedrijf gehad. Men denkt met de klant mee, overlegt en komt met een begroting als er extra reparatiewerkzaamheden dienen plaats te vinden. Ik ben blij met Autobedrijf Harteveld!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Spijkenisse

14-07-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Wassenaar

13-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ontvangst is pretttig en de tijdsduur van afwerking van de onderhoudsbeurt komt overeen met de verwachting. Ik heb geen reden aan de deskundigheid te twijfelen maar kan deze niet beoordelen. De pretentieloze sfeer spreekt mij aan.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Pijnacker

12-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: VRIENDELIJK/BEHULPZAAM/STAAN ER ALS HET NODIG IS


Ja, ik beveel dit aan

Avi uit Rotterdam

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al een aantal jaren klant van Harteveld. Hele prettige, professionele en fijne garagist. Er wordt altijd meegeda


Ja, ik beveel dit aan

K uit Hoek van holland

21-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier een tweeehands auto gekocht. Nette inruilprijs gekregen en was nog ruint om wat te onderhandelen.
Alles netjes afgehandeld en correct en snel gereageerd als er vragen waren


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zoetermeer

20-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima. Blijf hier komen.


Ja, ik beveel dit aan

j.h. uit Den Haag

18-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uiterst correcte behandeling en uitmuntende garage


Ja, ik beveel dit aan

René uit Den Hoorn

15-06-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan