Beoordelingen Autobedrijf Hazenberg BV

9,3
34 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Henk uit Vries

08-11-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al vele jaren tot volle tevredenheid klant bij Hazenberg. Reparaties worden snel en vakkundig verricht.
Als je onverwachts met een storing langs komt, wordt deze nog dezelfde dag verholpen.Prima.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Zuidlaren

10-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bertha uit Ubbena

19-07-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-05-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Assen

29-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar, ook op de onverwachte momenten. Klantvriendelijk, deskundig en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

J. M. van der uit Tynaarloseweg 38a 9481 AD

27-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 1975 ben ik klant van autobedrijf Hazenberg BV.Tot 1991 kocht ik elk anderhalf jaar een nieuwe auto.Tot op heden ben ik nog steeds klant en tot volle tevredenheid.
De dienst verlening en behulpzaamheid is uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Boukje uit Zuidlaren

23-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan altijd voor je klaar bij (pech enz.), zullen alles proberen om je weer op de weg te helpen,wij hebben alle vertrouwen in onze vakgarage wat hij zegt komt hij na, je kunt met van alles wat auto betreft bij hun komen ze zullen altijd een oplossing vinden in overleg met de klant. Wij als klant adviseren hun weer bij onze vrienden enz.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Delfzijl

17-04-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een echte garage zoals je mag verwachten met goed personeel. Afspraak is hier nog afspraak en dit voor een nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Willie uit Eexterveen

10-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Vries

03-04-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan