Beoordelingen Autobedrijf Hazet BV

8,8
66 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 66 beoordelingen

Kees uit Ochten

02-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige verkoper, netjes alle afgesproken punten uitgevoerd, mooi gepoetste auto meegekregen. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Sergio uit Veenendaal

15-06-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via marktplaats advertentie gevonden voor een renault clio. Na wat onderhandelen een prijs afgesproken. Eenmaal daar. Stond de clio voor de deur al klaar. Dus ik loop een rondje om de auto en de auto zat vol onder de krassen wat je niet zomaar gebruikersschade kunt noemen. Tevens had de auto zelfs schade dat niet vermeld was op de advertentie. Ik had specifiek nog gevraagd voor dat ik kwam : "de auto heeft geen echte schade toch?" Waarop de verkoper antwoordde: "nee". Als kers op de taart wilde ik onderhandelen over de prijs zodat ik met een deel van de korting de auto op de schade plek wilde repareren. Maar de verkoper wilde niet eens een cent omlaag. Schandalig!


Y.

03-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Januari 2018 een Opel Astra uit 2014 aangekocht. Kort na aanschaf bleek de lambda-sensor stuk, gebeld met Hazet en op garantie vervangen. Tijdens het wachten vaak voorzien van koffie en een hapje terwijl ik aan het genieten was van al het pracht dat in de showroom staat.

Ik beveel Hazet zeker aan bij vrienden, familie en collega's. De beste dealer / garage die ik tot nu toe ben tegengekomen, ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Ede

21-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service na verkoop, ik werd goed en snel geholpen door de werkplaats.


Ja, ik beveel dit aan

Diko uit Wormer

06-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een Landrover Defender aangeschaft van 10 jaar oud. Er kon weinig van de prims af bij aanschaf dus garantie afgesproken. Na een aankoopkeuring elders zijn de mankementen volgens afspraak keurig verholpen. Veel overleg en whatsapp contact zodat ik op de hoogte bleef. Zelf iets bijbetaald zodat de reparaties duurzamer zouden zijn. In plaats van stuurhuis te kitten hiervoor een gereviseerd stuurhuis gekregen dus het was het waard. Verder netjes aan de afspraken gehouden, alleen zou na een rit van anderhalf uur om de auto te brengen of te halen een kopje koffie erg lekker zijn.....


Ja, ik beveel dit aan

Lucie uit Amstelveen

24-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf, komen afspraken en service na aankoop was ook goed.


Ja, ik beveel dit aan

dirk uit Zegveld

09-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima autobedrijf, voor mijn stiefzoon 2 weken geleden een fiat punto gekocht van een zeer aardige verkoper leuk gesprek gehad leuk onderhandeld proefrit geen enkel probleem er waren een paar kleine mankementjes die netjes opgelost zijn nieuwe distributie volledig jaar apk
helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Tiel

27-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eindhoven

03-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag de mooiste Old Timer Witte Volkswagen Kever 1977 gekocht die ik van dichtbij gezien heb. Na een landelijke oriƫntatie van het aanbod tot de conclusie gekomen dat de prijs goed was in relatie tot de staat van de auto. Op een heel prettige manier de aankoop geregeld met Antoine. Afspraken, zoals een bezichtiging op de brug in de avonduren met een externe deskundige, waren geen enkel probleem. Prettige ( brandweer) man met empathisch vermogen en gevoel voor humor, ondanks het feit dat hij "ginne gulden" van de vraagprijs af deed. Toch groot compliment voor de prettige manier waarop we zaken gedaan hebben. APK voor 2 jaren was door het bedrijf geregeld.
Aanbeveling voor dit mooie bedrijf: Lever een auto in deze prijsklasse af met een volle tank. Ik had het einde van de straat niet gehaald met de aanwezige hoeveelheid brandstof die in de tank aanwezig was.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Dreumel

03-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een mail gestuurd te hebben met een aantal vragen over een auto meteen duidelijk en concreet antwoord gekregen, afspraak gemaakt voor een proefrit.
vriendelijk ontvangst, en na een leuk gesprek overgegaan tot koop van de auto.
indruk van het bedrijf is erg goed, veel mooie auto's, en ook veel gelachen, koffie overigens ook erg lekker!!
ga zo door Hazet!!


Ja, ik beveel dit aan