Beoordelingen Autobedrijf Hazet BV

8,8
31 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Erik uit Veldhoven

20-02-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na wat problemen met mijn Jeep Grand Cherokee is de auo netjes opgehaald bij mij thuis (toch ruim 110 km vanuit Ochten). Ook liet hij een leenauto achter voor mij. De auto is gerepareerd en ikzelf ben nadien nog terug geweest omdat er wat kleine issues waren. Arnoud heeft wederom een leenauto aangeboden. Nu is mijn Jeep helemaal in orde en er is 2 maanden na aankoop nogmaals geinformeerd hoe het nu is met de Jeep.
Al met al een fijne service en een goed bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

michiel uit culemborg

17-02-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Heteren

17-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaring die ik heb met autobedrijf Hazet zijn erg fijn. Je krijgt het juiste advies en je wordt er altijd warm ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Scherpenzeel

17-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en professioneel bedrijf dat zich onderscheidt door zijn eerlijke, snelle en no no nonsense aanpak. Professioneel en vriendelijk personeel. Ze onderhouden onze bedrijfswagens al vele jaren.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Zetten

17-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed! Snel en proffesioneel, klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Maarssen

17-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi gevarieerd aanbod van auto's, goede service. Bij Hazet een BMW gekocht uit 2004. In de eerste maanden had ik helaas gelijk al wat vervelende dingen met de auto. Vooral olie -en motor problemen. Contact met Hazet opgenomen en zij vroegen mij direct om langs te komen, zodat ze konden kijken naar het probleem. Ze zeiden de auto langer te willen houden, om toch gelijk ook goed meer onderzoek te doen. Vervelend, maar kreeg wel keurig een vervangende auto aangeboden, wat zeker niet standaard is bij vele andere autobedrijven. Na een week werd ik teruggebeld, dat het helaas echt niet goed was met de auto. Zij deze 'zo' niet hadden mogen verkopen. Na eerdere conrtrole voorafgaand aan verkoop richting mij, dit 'probleem' ook lastig voor hun te zien en constateren was. Dit werd mij keurig en helder uitgelegd. En 'eerlijkheid' voor mij (voor een ieder) belangrijk. Geen glad verhaal, maar in detail wat er geconstateerd is. Alternatief een andere auto of deze gerepareerd. Na goed overleg met Hazet, het besluit, de BMW! Ben de auto een paar weken wederom kwijt geweest, reed door in mijn vervangende auto. Ik vroeg mij op de hoogte te houden per mail / telefoon en dit werd keurig gedaan. Al met al heeft Hazet helaas door dure reparaties niets aan mij verdient, maar mijn auto rijdt weer als nieuw en gaat als de brandweer. Soms neem je je verlies, want service is key. En service, eerlijkheid en openheid, dat geven ze je als klant bij Hazet. Dank Autobedrijf Hazet!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Malden

24-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Arnhem

09-01-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gemaild voor een auto.Deze stond nog steeds in de verkoop maar kon geen proefrit mee gemaakt worden i.v.m. defecte stuurbekrachtigingspomp.Was wel handig geweest om dit aan te geven in de mail. Verkoper heeft niet eens gekeken naar de auto die er op ingeruild werd en gaf alleen een bedrag aan van hetzelfde type auto wat op internet aangeboden word....jammer.


Jeroen uit Ederveen

22-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, vorige week de 2e auto bij Hazet opgehaald en wederom naar volle tevredenheid. Alle afgesproken punten waren uitgevoerd + nieuwe banden die niet afgesproken waren maar Arnoud van Hazet niet goed genoeg vond. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Zoetermeer

25-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan