Beoordelingen Autobedrijf Hazet BV

8,9
41 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Patrick uit Culemborg

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de eerste keer langs geweest en prima service en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

A

04-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volkswagen Passat uit 2012 gekocht bij Autobedrijf Hazet. Auto bevalt heel goed. Ik dacht dat er een geluidje in de motor zat dus belde naar verkoper Maarten en die zei meteen kom maar langs dan laat ik er naar kijken. Achteraf was het niks en kon ik opgelucht door rijden. nu paar maanden later nog steeds veel plezier van mijn Passat.


Ja, ik beveel dit aan

Jorrit uit Hendrik Ido Ambacht

03-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, gebruikte bmw 3 serie gekocht met op het oog nog redelijke banden. Maar Hazet heeft ze bij aflevering toch vervangen, omdat zij deze niet goed genoeg vonden. Net even dat stukje meer dan je verwacht, top!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Utrecht

01-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een gebruikte auto aangeschaft..goede service en zeer blij met de auto.dag erna bleek de turbo cylinder kapot te zijn..zonder problemen is deze vervangen.nu na aantal maanden een ongeluk gehad en ze hebben netjes de schade in samenwerking met schadebedrijf kieviet gerepareerd.woon zelf in Utrecht en er werd zelfs een leenauto voor de deur afgeleverd!!!Auto is weer als nieuw!!zeer blij mee hoe alles afgehandeld is!!bedankt en zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

M.

26-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Vos

29-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Rhenen

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komen alle gemaakte afspraken na, ook na aflevering prima service. Eigenlijk zoals je mag verwachten, maar vaak niet uit komt bij autobedrijven. Onder garantie netjes mijn radio en raammotortje vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Apeldoorn

19-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij dit bedrijf een Audi RS6 aangeschaft. Na gebruik
bleek dat deze auto nogal wat verborgen mankementen had. Ben hiermee teruggegaan naar Hazet. Kosten nog moeite zijn gespaard om problemen op te lossen.
Auto is nu weer in topconditie. Ondanks de slechte verhalen in de media de laatste weken over gebruikte auto's kan ik berichten dat dat niet op Autobedrijf Hazet van toepassing is. Uitstekend bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Nieuwe Niedorp

17-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via deze weg wil ik kenbaar maken dat ik zeer tevreden ben over de service van Hazet. Hazet verdient wat mij betreft een dikke pluim. Wat Hazet zegt komen ze ook na! En dat voor deze tijd. Ik heb een paar keer helaas problemen gekend met mijn auto maar deze zijn iedere keer weer perfect verholpen. Dank jullie wel, vooral naar Arnoud den Hartog en Rick van de werkplaats. Zal zeker bij aanschaf van mijn volgende auto eerst weer langs Hazet gaan. Mvg, Eric Koning


Ja, ik beveel dit aan

John uit Deventer

15-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen vrijdag mijn auto opgehaald. Net bedrijf, prima service!


Ja, ik beveel dit aan