Beoordelingen Autobedrijf Hazet BV

9,0
55 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Gerrald uit Druten

23-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende ervaring, zowel met de verkoop, als met de service van de werkplaats achteraf tijdens de garantieperiode. Ik ben daarom van plan mijn auto door Hazet te laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Designo

29-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super afhandeling van de garantieklachten, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Eindhoven

22-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg blij met mijn nieuwe auto! Heel veel keus en er wordt heel goed met je meegedacht. Ik kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Amerongen

03-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb op 11-06-2018 een review geplaatst die onterecht was en heb ook de host van de site gevraagd deze te verwijderen. De reden hiervoor was een complete misvatting mijnerzijds.

Wij hebben april/mei een Peugeot 3008 Hybrid4 gekocht. Wij zijn door de afdeling verkoop goed geinformeerd en na een proefrit, zijn we overgegaan tot koop. Alle probleempjes die nu eenmaal bij een gebruikte auto aanwezig zijn, werden door de monteurs in de werkplaats opgelost.

Belangrijkste in het geheel is wel, dat Hazet altijd bereid is om de problemen die zich voor kunnen doen op te lossen, of in iedergeval mee te denken in de oplossing hiervoor. Dus alle eerdere onderbuikgevoelens ten spijt, zullen wij de volgende auto weer bij Hazet kopen/aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Buren

18-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels meerdere auto’s gekocht bij Hazet. Altijd goed verlopen. Goede service


Ja, ik beveel dit aan

D uit Panningen

18-05-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik ben met hazet in contact gekomen over een kabeltje voor de mdi vw, Audi.
Arnoud van hazet bood deze aan via marktplaats!
De eerste zending bleef lang uit, na meermaals berichten en bellen kwam het kabeltje na een week aan, compleet vernageld in de envelop, na meermaals te zijn opgelicht via Mp, ontstak ik in grote woede die ik richting hazet botvierde(niet juist, hij kon niet weten dat het al vaker mis was gegaan bij mij).
Moet zeggen dat Arnoud zeer professioneel bleef ondanks het moddergooien van mij.
Hij draagt oplossingen aan die voor beide ook het probleem oplossen, bij mij was dit een nieuw produkt toezenden.
Ik heb mij er verbaasd over hoe netjes Arnoud bleef en ook daadwerkelijk het wil oplossen voor beide.
Als ik weer een auto ga kopen ga ik ook even bij hem kijken, want alleen al met kabeltjes waar voor hem eigenlijk geen winstmarge opzit wil hij de klant tevreden stellen.
Topservice en Arnoud hazet bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jan M uit Zoetermeer

07-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: NAV de laatste reactie toch ff een weerwoord.
Ken deze fa. al jaren en vind dit een zeer betrouwbaar adres. Heb hier zelf alweer een tijd geleden een Audi A3 Sportback diesel gekocht, helaas wat problemen mee gehad, maar alles subliem opgelost, klasse Arnoud.
Mooie collectie zeer goed geprijsde automobielen.


Ja, ik beveel dit aan

Christan uit Maasbommel

18-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zochten een tweede hands kleine auto, en hebben op internet bij Hazet een viertal types vergeleken en zijn toen op bezoek gegaan . We zijn op een zeer plezierige en deskundige manier geholpen door Maarten en hebben uiteindelijk in 1 auto gereden en die ook gekocht en een dag of 5 later opgehaald. 8 jaar oud en stond er als nieuw bij en keurig over gedragen.


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Koog aan de Zaan

10-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Dacia Lodgy bj 2013 aangeschaft nu bijna 1 jaar in ons bezit en deze auto wordt gebruikt als taxi dus rijd veel kilometers .Een fantastische auto nu een klein probleempje met de zekeringkast maar is zo verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

J

23-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een land rover Discovery aangeschaft bij hazet. We zijn uitstekend geholpen door Arnoud den hartog. We hebben in de avond de auto bezichtigd en zijn daarbij zeer professioneel geholpen en niks was te veel. Ze hebben alle aanpassingen en wensen en onderhoud goed uitgevoerd. Waaronder heel kundig de distributieriem is vervangen . Het mail contact verliep erg goed en we kregen bijna direct antwoord op onze vragen. Tijdens het ophalen van de auto werd de auto nog volgetankt, bosje bloemen, papieren in een mooi mapje, en leuke sleutelhangers, dit kom je niet vaak tegen. Na de koop ervaarden we schakelproblemen maar we kregen meteen een afspraak om dit op te lossen. En hierbij kregen we een hele nette leenauto. We zouden meteen hier weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan