Beoordelingen Autobedrijf Hazet BV

8,8
36 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Vos

29-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Rhenen

18-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komen alle gemaakte afspraken na, ook na aflevering prima service. Eigenlijk zoals je mag verwachten, maar vaak niet uit komt bij autobedrijven. Onder garantie netjes mijn radio en raammotortje vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Apeldoorn

19-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij dit bedrijf een Audi RS6 aangeschaft. Na gebruik
bleek dat deze auto nogal wat verborgen mankementen had. Ben hiermee teruggegaan naar Hazet. Kosten nog moeite zijn gespaard om problemen op te lossen.
Auto is nu weer in topconditie. Ondanks de slechte verhalen in de media de laatste weken over gebruikte auto's kan ik berichten dat dat niet op Autobedrijf Hazet van toepassing is. Uitstekend bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Nieuwe Niedorp

17-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via deze weg wil ik kenbaar maken dat ik zeer tevreden ben over de service van Hazet. Hazet verdient wat mij betreft een dikke pluim. Wat Hazet zegt komen ze ook na! En dat voor deze tijd. Ik heb een paar keer helaas problemen gekend met mijn auto maar deze zijn iedere keer weer perfect verholpen. Dank jullie wel, vooral naar Arnoud den Hartog en Rick van de werkplaats. Zal zeker bij aanschaf van mijn volgende auto eerst weer langs Hazet gaan. Mvg, Eric Koning


Ja, ik beveel dit aan

John uit Deventer

15-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen vrijdag mijn auto opgehaald. Net bedrijf, prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Veldhoven

20-02-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na wat problemen met mijn Jeep Grand Cherokee is de auo netjes opgehaald bij mij thuis (toch ruim 110 km vanuit Ochten). Ook liet hij een leenauto achter voor mij. De auto is gerepareerd en ikzelf ben nadien nog terug geweest omdat er wat kleine issues waren. Arnoud heeft wederom een leenauto aangeboden. Nu is mijn Jeep helemaal in orde en er is 2 maanden na aankoop nogmaals geinformeerd hoe het nu is met de Jeep.
Al met al een fijne service en een goed bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

michiel uit culemborg

17-02-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Heteren

17-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaring die ik heb met autobedrijf Hazet zijn erg fijn. Je krijgt het juiste advies en je wordt er altijd warm ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Scherpenzeel

17-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed en professioneel bedrijf dat zich onderscheidt door zijn eerlijke, snelle en no no nonsense aanpak. Professioneel en vriendelijk personeel. Ze onderhouden onze bedrijfswagens al vele jaren.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Zetten

17-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed! Snel en proffesioneel, klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan