Beoordelingen Autobedrijf Hazet BV

8,7
73 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Barry uit Schelluinen

19-08-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerst 3 dagen zitten staren naar een schitterende Volkswagen Passat op de site van Hazet. Door op het pijltje te drukken kun je zo’n auto gewoon rondjes laten draaien..leuk!! Uiteraard eerst even gebeld en de auto stond voor ons klaar. Prettige ontvangst met goede koffie. Het verkoopgesprek liep soepel en wij hebben de auto direct meegenomen zonder afleverbeurt. Wel werd de auto nog even snel gewassen, leuke service. Goed gevoel aan overgehouden. Wel aparte plek voor zo’n groot bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ederveen

17-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bizar wat een voorraad! na drie kwartier rondkijken een hele mooie 2e hands auto gevonden, proefritje gemaakt en uiteindelijk overgegaan tot verkoop. Prima service! bij aflevering was de auto gepoetst en gepolijst en leek hij zo goed als nieuw!


Ja, ik beveel dit aan

Herwin uit Tilburg

17-08-2019
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer lage inruil prijs,bijna €7000,- minder dan vergelijkbaar bedrijf.
Na 2x contact stond de auto waar ik voor kwam niet klaar ze konden geen restauratie foto’s overleggen en geen taxatie maar toch de hoofdprijs vragen..
Zonde van de dag en gereden km.
Dus met even verder kijken kunt u veel verdienen..


Sam uit Ochten

14-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele mooie 2e hands auto uitgezocht. Super service en de auto werd als nieuw afgeleverd! Ik beveel autobedrijf Hazet zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Renkum

12-08-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette mensen en veel keus. In het verleden al eens een auto gekocht en vorige week voor de tweede keer. Tot dusver geen klachten.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Zwolle

07-08-2019
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 3 mei van dit jaar kocht een Peugeot 307 SW, 32-LK-ZP, bij het afhalen bleken de LM velgen, de trekhaak en de boekjes niet aanwezig. Ik heb het zo gelaten, DOM maar ok. Op 7 augustus, dus na 3 maanden, wil ik de auto weer inruilen maar krijg tot mijn stomme verbazing een bod van 1350 euro, SCHANDALIG....... Ik heb bij Hazet 14 auto's gekocht maar er is iets helemaal veranderd, geen service en de auto is zo als die is, je kunt de auto kopen en verder weg wezen......


Henk uit Kesteren

27-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 60 km onderweg naar onze vakantie
Krijgen we pech op vrijdag avond naar hazet gereden waar we netjes zijn geholpen.
Zelfs onze bagage werd door de mensen van hazet overgeladen in een leenauto!
Super service👍


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Ochten

02-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige verkoper, netjes alle afgesproken punten uitgevoerd, mooi gepoetste auto meegekregen. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Sergio uit Veenendaal

15-06-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via marktplaats advertentie gevonden voor een renault clio. Na wat onderhandelen een prijs afgesproken. Eenmaal daar. Stond de clio voor de deur al klaar. Dus ik loop een rondje om de auto en de auto zat vol onder de krassen wat je niet zomaar gebruikersschade kunt noemen. Tevens had de auto zelfs schade dat niet vermeld was op de advertentie. Ik had specifiek nog gevraagd voor dat ik kwam : "de auto heeft geen echte schade toch?" Waarop de verkoper antwoordde: "nee". Als kers op de taart wilde ik onderhandelen over de prijs zodat ik met een deel van de korting de auto op de schade plek wilde repareren. Maar de verkoper wilde niet eens een cent omlaag. Schandalig!


Y.

03-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Januari 2018 een Opel Astra uit 2014 aangekocht. Kort na aanschaf bleek de lambda-sensor stuk, gebeld met Hazet en op garantie vervangen. Tijdens het wachten vaak voorzien van koffie en een hapje terwijl ik aan het genieten was van al het pracht dat in de showroom staat.

Ik beveel Hazet zeker aan bij vrienden, familie en collega's. De beste dealer / garage die ik tot nu toe ben tegengekomen, ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan