Beoordelingen Autobedrijf Hazet BV

8,8
60 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

dirk uit Zegveld

09-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima autobedrijf, voor mijn stiefzoon 2 weken geleden een fiat punto gekocht van een zeer aardige verkoper leuk gesprek gehad leuk onderhandeld proefrit geen enkel probleem er waren een paar kleine mankementjes die netjes opgelost zijn nieuwe distributie volledig jaar apk
helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Tiel

27-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eindhoven

03-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag de mooiste Old Timer Witte Volkswagen Kever 1977 gekocht die ik van dichtbij gezien heb. Na een landelijke oriëntatie van het aanbod tot de conclusie gekomen dat de prijs goed was in relatie tot de staat van de auto. Op een heel prettige manier de aankoop geregeld met Antoine. Afspraken, zoals een bezichtiging op de brug in de avonduren met een externe deskundige, waren geen enkel probleem. Prettige ( brandweer) man met empathisch vermogen en gevoel voor humor, ondanks het feit dat hij "ginne gulden" van de vraagprijs af deed. Toch groot compliment voor de prettige manier waarop we zaken gedaan hebben. APK voor 2 jaren was door het bedrijf geregeld.
Aanbeveling voor dit mooie bedrijf: Lever een auto in deze prijsklasse af met een volle tank. Ik had het einde van de straat niet gehaald met de aanwezige hoeveelheid brandstof die in de tank aanwezig was.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Dreumel

03-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een mail gestuurd te hebben met een aantal vragen over een auto meteen duidelijk en concreet antwoord gekregen, afspraak gemaakt voor een proefrit.
vriendelijk ontvangst, en na een leuk gesprek overgegaan tot koop van de auto.
indruk van het bedrijf is erg goed, veel mooie auto's, en ook veel gelachen, koffie overigens ook erg lekker!!
ga zo door Hazet!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Reden van het bezoek was interesse in een Audi TT. Verkoper vertelde eerst doodleuk dat de auto door zijn familie gebruikt is voor een vakantie naar Frankrijk en er een hele tijd mee gereden is. Verkoper kwam ongeïnteresseerd over en had er duidelijk geen zin in. Moeten vragen naar een proefrit en met verse tegenzin werd ermee ingestemd. Vervolgens na de proefrit in onderhandeling gegaan over de inruil van onze auto en meneer bood een schandalig lage prijs en wilde niks doen met de prijs van de Audi want hij had hem ook voor dat bedrag ingekocht. Terwijl er ondertussen wel 6000km mee gereden is!! Hij gaf toe dat hij 20% marge wilde maken op een bedrag van bijna €40.000. Toen wij aangaven beledigd te zijn keek hij vreemd op en wilde hij wel even overleggen met een collega, meneer had zelf dus 0 zeggenschap. Hij kwam terug met een minimale verhoging van de inruil. Meneer hanteerde de ANWB koerslijst en wil de inkoopwaarde geven en €0 korting op de Audi. Vervolgens maar afscheid genomen.
Erg jammer want wij waren serieuze kopers maar werden vreselijk behandeld.


Gerrald uit Druten

23-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende ervaring, zowel met de verkoop, als met de service van de werkplaats achteraf tijdens de garantieperiode. Ik ben daarom van plan mijn auto door Hazet te laten onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Designo

29-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super afhandeling van de garantieklachten, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Eindhoven

22-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg blij met mijn nieuwe auto! Heel veel keus en er wordt heel goed met je meegedacht. Ik kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Amerongen

03-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb op 11-06-2018 een review geplaatst die onterecht was en heb ook de host van de site gevraagd deze te verwijderen. De reden hiervoor was een complete misvatting mijnerzijds.

Wij hebben april/mei een Peugeot 3008 Hybrid4 gekocht. Wij zijn door de afdeling verkoop goed geinformeerd en na een proefrit, zijn we overgegaan tot koop. Alle probleempjes die nu eenmaal bij een gebruikte auto aanwezig zijn, werden door de monteurs in de werkplaats opgelost.

Belangrijkste in het geheel is wel, dat Hazet altijd bereid is om de problemen die zich voor kunnen doen op te lossen, of in iedergeval mee te denken in de oplossing hiervoor. Dus alle eerdere onderbuikgevoelens ten spijt, zullen wij de volgende auto weer bij Hazet kopen/aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Buren

18-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels meerdere auto’s gekocht bij Hazet. Altijd goed verlopen. Goede service


Ja, ik beveel dit aan