Beoordelingen Autobedrijf Hazet BV

8,9
63 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
51 t/m 60 van 63 beoordelingen

Dirk-Jan uit Nijkerk

09-10-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig contact, nette aflevering, Prima autobedrijf. Geen klachten, gewoon goede service zoals verwacht mag worden van een autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Huizen

09-10-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ede

15-06-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben wij hier een Mazda 6 uit 2009 met BOVAG garantie aangeschaft.
Er waren wat kleine dingen die verholpen zouden worden zoals lichte lak schade naast het achterwiel en voor moesten nieuwe bande op.
Lak schade was perfect verholpen tevens hadden ze alle kleine duikjes terug gedrukt. De banden waren vervangen door een A merk Bridgestone omdat deze er achter ook oplagen en dit vond de verkoper mooi.
Net na de aanschaf bleken er onverklaarbare roest plekjes van binnen uit op het dak te zitten. Dit was tijdens de aanschaf niet te zien omdat de auto toen lichtjes onder het stof zat. Aangezien wij vonden dat dit niet mag van een auto van nog geen 6 jaar oud zijn wij weer terug gegaan. De verkoper (Arnoud) keek er naar en zonder discussie was hij al van mening dat op hun kosten het dak werd overgespoten.
Tijdens de reparatie wordt er een leen auto mee gegeven dus alles is top geregeld.
Wat ik hellemaal netjes vond is dat de verkoper Arnoud na ongeveer 3 maanden na de aanschaf van de auto terug belden met de vraag of de auto nog goed beviel en of de kleine puntjes die er waren door de garage naar tevredenheid zijn opgelost.

Kortom; dit is een garage met een perfecte service en aftersales!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-06-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Opheusden

11-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf, enorm vakkundig en elke werknemer heeft een eigen specialiteit.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Soest

11-06-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hilbert uit Utrecht

10-06-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, deskundig en snel, wat wil je nog meer?


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-06-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Veenendaal

10-06-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Correct,vriendelijk,behulpzaam,uitstekende service,ervaren verkopers,kwaliteit staat hoog in het vaandel!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Ugchelen

10-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige omgang en geen "wollige verhalen" maar duidelijke en open informatie.


Ja, ik beveel dit aan