Beoordelingen Autobedrijf Heersmink B.V.

9,1
139 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 139 beoordelingen

Henk uit Harderwijk

06-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf, denken graag met je mee. Ik heb bij Heersmink nooit het gevoel dat het vel me over de oren getrokken wordt.

De sfeer in de werkplaats en op de receptie is prettig informeel, het personeel kent je en probeert bij urgente auto-ellende zo snel mogelijk van dienst te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Tanja uit Harderwijk

22-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik huur er al jaren regelmatig een auto, soms voor een dag of een weekend, soms voor een paar weken, en alles wordt altijd soepel geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Hetty uit Harderwijk

17-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar. Klantgericht personeel. Snelle hulp als nodig.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Harderwijk

14-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend en meedenken


Ja, ik beveel dit aan

Mevrouw G uit Anna Paulowna

10-08-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

lianne uit Rotterdam

06-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke service


Ja, ik beveel dit aan

André uit Drachten

02-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend garagebedrijf! Persoonlijke behandeling door deskundige medewerkers. Prima prijs/kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Ees

23-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Hilversum

22-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, klantgericht !


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Nunspeet

14-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goed; Keurig geholpen, gemotiveerde medewerkers, uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.


Ja, ik beveel dit aan