Beoordelingen Autobedrijf Heersmink B.V.

9,1
100 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
81 t/m 90 van 100 beoordelingen

Bennie uit Winterswijk

03-08-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Oude auto ingeruild voor een nieuwere, goed geholpen en duidelijke afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Harderwijk

18-07-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn auto opgehaald. Kreeg nog een bos bloemen erbij, waar zie je dit nog? Extra service. Heersmink autobedrijf, een en al service. Koffie, een fijn gesprek waar je ook de tijd krijgt om je zaken af te handelen. Men heeft ook zeer oprechte belangstelling voor je. Nemen de tijd met je om te handelen, praten en kijken niet op hun horloge als je een proefrit maakt. Een top bedrijf! Ik beveel hem bij al mijn vrienden en kennissen aan, reclame in deze tijd? Dik verdiend! Verkoper Erik is is een goede verkoper waar je eerlijk mee zaken kunt doen. Fijne man, en fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Tilburg

22-02-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

besselsen uit harderwijk

08-02-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Harderwijk

02-12-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na de wekelijkse netwerkontbijten van BNI in contact gekomen met Gerrit van Ree van Autobedrijf Heersmink. Eerst mijn Fiat 500 voor een onderhoudsbeurt bij Heersmink aangemeld. Mijn Fiat werd bij kantoor (in Putten) opgehaald en stond ’s middags op tijd weer schoon en wel bij kantoor, Top!

Mijn vader zijn auto had ook onderhoud nodig en aangezien hij niet zo tevreden was over zijn huidige garage, kon ik hem Autobedrijf Heersmink aanbevelen. De afspraak werd gemaakt, hij bracht zijn auto weg en kwam vol enthousiasme op een echte Heersmink fiets thuis en vertelde meteen dat hij bij Gerrit een zoekopdracht had geplaatst, aangezien hij er een ‘goed gevoel bij had’.

Een aantal weken later ging ik met mijn vader even bij Gerrit langs, aangezien er een lampje knipperde. We zaten met Gerrit aan een bakje, toen ik hem vertelde, dat altijd wanneer ik met mijn vader naar een garage ging, hij een andere auto kocht. Gerrit sprong gelijk achter zijn computer en niet veel later liepen we de showroom in. Bij de eerste auto was het liefde op het eerste gezicht. Uit fatsoen nog even een rondje langs de andere potentiële auto’s gedaan, maar uiteindelijk gaan proefrijden en dezelfde avond nog besloten de auto te kopen.

Een week later zou mijn vader zijn nieuwe auto kunnen ophalen, maar vrijdags belde Gerrit mij, dat er een auto was uitgevallen en ze de auto van mijn paps hadden klaargemaakt. We konden de auto eind van de middag ophalen. Samen met mijn vader naar Heersmink gereden en na een zeer uitgebreide uitleg van de auto en twee prachtige boeketten, verlieten wij de showroom.

Wilt u persoonlijke service, eerlijke prijzen en advies en u nog echt klant voelen? Dan bent u bij Autobedrijf Heersmink aan het juiste adres!


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit nunspeet

21-11-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op zoek naar een geweldige ervaring in het kopen van een auto?
Plaats dan een zoekopdracht voor een auto inclusief wensenlijstje bij Autobedrijf Heersmink. Heb ik ook gedaan:
Ik mailde Gerrit van Ree mijn wensenlijstje en na enig overleg, wisten hij en Erik (sales) waar ze naar op zoek konden gaan. In no time werd er een mooi auto, met slechts 35.000 km op de teller, gevonden in Duitsland. Ik kreeg een mooie presentatie van de auto met geweldige foto’s. Er werd er een optie op de wagen genomen en naar mij werd duidelijk gecommuniceerd; dat als de auto niet tip top in orde was, de koop niet door zou gaan. Er reden twee medewerkers van Heersmink met een trailer naar Duitsland, om de auto op te halen. Op het moment dat de auto de trailer op reed, werden er foto’s gemaakt voorzien van de tekst “Er geht los!” en doorgemaild naar mij! Geweldig, de koop gaat door. Zo leuk voor mij als klant om het koopproces op afstand toch mee te maken.
Vervolgens werd de auto geïmporteerd en voorzien van een Nederlands nummerbord. Bij de auto hoorden ook winterbanden, waarover ik werd gebeld met de vraag; of ik de winterbanden (met de minder mooie velgen) er al onder wilde hebben? Wat weten ze bij Heersmink toch goed wat klantbeleving is!
Na een periode van nog geen drie weken, van opdracht tot koop, kon ik mijn nieuwe auto ophalen bij Gerrit. Ik heb al meerdere auto’s gekocht in mijn leven, echter nog nooit meegemaakt dat er zoveel aandacht en tijd in werd gestoken, als door Gerrit en zijn team.

Ook het onderhoud van mijn trouwe Volkswagen Golf is altijd prima gedaan door de medewerkers in de werkplaats van Heersmink. Als er wat was met de auto, kon ik zo binnenrijden en werd het euvel gelijk verholpen. Je begrijpt het al, ook mijn nieuwe auto komt in onderhoud bij Autobedrijf Heersmink. En binnenkort gaan de winterbanden eronder!

Gerrit en het team van Heersmink, super bedankt!


Annemarie de Bruin
Adviseur, trainer en coach
HRM LINQ


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Nunspeet

25-10-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een groot aantal jaren bij merkdealers te hebben gezeten nu ' thuis gekomen' bij universeel bedrijf Heersmink. Persoonlijke service, niets is te veel, eerlijk advies, normale prijzen, prettige mensen en full service. Hier ben je nog echt klant.


Ja, ik beveel dit aan

angelique uit amersfoort

06-10-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed en klantvriendelijk
en kind vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

N uit Bunschoten

13-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met Heersmink. BMW gekocht met 6mnd bovag garantie. Rubbers stabilisatorstang kraakte enorm. Remmen piepte en defect electrisch inklapbare spiegel werden zonder problemen en kosteloos verholpen. Logisch bij garantie maar veel bedrijven zeuren om zo min mogelijk te moeten doen. Heersmink niet. Gezien mijn ervaring raad ik dit bedrijf aan. Grote showroom en eigen werkplaats!


Ja, ik beveel dit aan

Arnout uit Nunspeet

08-01-2013
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vanochtend nieuwe winterbanden incl. velg onder mijn auto laten monteren. Snelle service, nette factuur kortom ik kan Heersmink van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan