Beoordelingen Autobedrijf Heersmink B.V.

9,1
134 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
81 t/m 90 van 134 beoordelingen

D.N. uit Ermelo

24-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Ida uit Barchem

22-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne mensen ,geen opdringerige verkopers gewoon aardig en relaxed en eerlijk ,want ik heb mijn auto nu al een half jaar en hij rijd super !!!
En dan te bedenken ,dat de auto al meer dan 15 jaar oud is,ik ga als ik weer een keer een auto moet kopen zeker hier weer kijken en beveel deze garage ook aan bij mijn vrienden en kennisen !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Harderwijk

21-02-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zijn reeds jaren klant bij Autobedrijf Heersmink.
Zowel nieuw als gebruikte auto's, voor APK, onderhoud, en vervangend vervoer, zijn wij zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Hierden

31-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: nette eerlijke vlotte service en expertise.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Harderwijk

13-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: prima en snelle service. huurauto's zijn netjes en van goede kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima en vriendelijke ontvangst


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Ermelo

08-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren zeer tevreden klant van Heersmink. goede service bij aankoop van mijn nieuwe bussen en goede communicatie bij het onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bosch en Duin

29-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al vele jaren koop ik daar autos en laat het onderhoud doen


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Harderwijk

16-12-2016
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Harderwijk

16-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service, altijd vriendelijk! Ga zo door!!

Kleine opmerking over deze enquĂȘte; Jammer dat je bij reden bezoek maar 1 ding in kan vullen. Zo krijg je niet een goed beeld waarom klanten jullie bezoeken. Ik vul er maar 1 in terwijl ik er meer in had kunnen vullen.


Ja, ik beveel dit aan