Beoordelingen Autobedrijf Heersmink B.V.

9,1
100 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
91 t/m 100 van 100 beoordelingen

Danny uit Kampen

02-01-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meerdere malen mijn auto laten onderhouden door autobedrijf Heersmink. Alle keren ben ik netjes geholpen en rijdt de auto perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Harderwijk

21-12-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al jaren klant van Heersmink. En ik kan in alle oprechtheid zeggen dat Heersmink een geweldig bedrijf is. Ze staan altijd voor ons klaar, niets is te gek. En dat alles tegen zeer redelijke prijzen. Kortom; als u een auto zoekt of als uw auto onderhoud nodig heeft, ga naar Heersmink.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Tilburg

21-12-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Drachten

20-12-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij dit bedrijf is de klant geen nummer. Persoonlijke aandacht door vriendelijke en vakkundige medewerkers. Reparaties en onderhoud tegen redelijke prijzen en ook fabrieksgarantie wordt keurig geregeld, ook al is Heersmink geen merkdealer.


Ja, ik beveel dit aan

Ferdinand uit Elst gld

14-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. De service van het bedrijf is uitstekend zodat Heersmink voor iendereen aan te raden is.


Ja, ik beveel dit aan

Mark-Jan uit Rijssen

10-12-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor alle onderhoud rij ik naar Harderwijk(80km)om door het zeer prettige en profesionele personeel geholpen te worden. Terwijl ik geniet van heerlijke bak koffie herstellen de monteurs mijn auto.
Top ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Vof. P. Jansen. uit Harderwijk.

14-11-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In korte tijd hadden precies de goede auto voor ons gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Peter uit Harderwijk

14-11-2012
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Oostkapelle

14-11-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto is bij garage heersmink geweest voor een onderhoudsbeurt, ik kon hem na 3 uur weer ophalen, netjes ruitenwissers vervangen en door de wasstraat gehaald. ik was zeer blij verrast !


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Harderwijk

08-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan