Beoordelingen Autobedrijf Heersmink B.V.

9,1
56 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

K. uit Harderwijk

24-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Lelystad

22-03-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gebracht met een kapotte motor en met Jan Jansen gebrainstormd over een oplossing.
Jan heeft een offerte met maximale prijs gemaakt ingeval van het repareren middels een ruilmotor.
Na kort overleg en het bespreken van de offerte hiertoe beslist. Auto is naar tevredenheid gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

D.N. uit Ermelo

24-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Ida uit Barchem

22-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne mensen ,geen opdringerige verkopers gewoon aardig en relaxed en eerlijk ,want ik heb mijn auto nu al een half jaar en hij rijd super !!!
En dan te bedenken ,dat de auto al meer dan 15 jaar oud is,ik ga als ik weer een keer een auto moet kopen zeker hier weer kijken en beveel deze garage ook aan bij mijn vrienden en kennisen !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Harderwijk

21-02-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zijn reeds jaren klant bij Autobedrijf Heersmink.
Zowel nieuw als gebruikte auto's, voor APK, onderhoud, en vervangend vervoer, zijn wij zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Hierden

31-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: nette eerlijke vlotte service en expertise.


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Harderwijk

13-01-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: prima en snelle service. huurauto's zijn netjes en van goede kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima en vriendelijke ontvangst


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Ermelo

08-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren zeer tevreden klant van Heersmink. goede service bij aankoop van mijn nieuwe bussen en goede communicatie bij het onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bosch en Duin

29-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al vele jaren koop ik daar autos en laat het onderhoud doen


Ja, ik beveel dit aan