Beoordelingen Autobedrijf Heersmink B.V.

9,1
80 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Henk uit HEERHUGOWAARD

10-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Stond in Ermelo op de camping en zag een Sorento bij firma Heersmink staan. Goed, vriendelijk en duidelijk te woord gestaan bij het bekijken van deze occasion.
Volgende dag een uitgebreide proefrit gemaakt met echtgenote en kleindochters. Bij terugkomst noteerde Dave meteen onze opmerkingen. Ook met de inruil viel te leven, valt uiteraard altijd wel een beetje tegen.
Afspraak gemaakt over de levering op 7-9-17. De auto stond uiteraard in glimmende staat op ons te wachten. 15 minuten na de aflevering hoorden wij bij het rijden een vreemde klik (hadden wij en zij niet eerder gehoord), dus ik terug naar de firma Heersmink.
De volgende dag konden wij de auto weer ophalen, bleek een terugroep actie van Kia voor te zijn geweest die de vorige eigenaar blijkbaar niet had laten uitvoeren.
Rij ondertussen nu een maand in deze KIA Sorento en kan alleen maar tevreden zijn over de KIA en uiteraard ook de werkplaats van de firma.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-10-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Dronten

28-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en nette behandeling van de verkoper, alle rust om het te kopen object te testen en te bekijken.
Correcte inzage in alle bij het object behorende documenten en natuurlijk ruimte tot onderhandeling! TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldig hoe er werd meedacht en geholpen bij het huren van een auto die we de 's ochtends vroeg al nodig hadden.
Super!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Ermelo

26-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: We zijn erg tevreden over de service en de kwaliteit van de voertuigen. We hadden een weekend weg met het werk en hadden hiervoor 2 personen auto's en een busje gehuurd.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Harderwijk Gld

26-09-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: mooie auto's en schoon, goede service


Ja, ik beveel dit aan

jan uit hardewijk

21-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en deskundig geholpen,


Ja, ik beveel dit aan

G uit HARDERWIJK

14-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: correct en goed geholpen bij het huren van een bus


Ja, ik beveel dit aan

Clem uit Harderwijk

04-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerst mijn ouders, toen mijn zus en nu zijn wij ook al zo'n 12 jaar vaste klant bij Heersmink. Prettige vriendelijke sociale down to earth mensen in de werkplaats en bij de verkoop. Er wordt overlegd wanneer nodig en oprecht advies gegeven.
Een absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Lelystad

29-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan