Beoordelingen Autobedrijf Heersmink B.V.

9,1
163 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

aiko uit ERMELO

19-01-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Aantal keer een auto gehuurd. Bedrijf is heel soepel met reserveringen en uitermate prettig in de omgang.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Harderwijk

17-01-2019
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alles prima verlopen aanvraag, ophalen en weer afleveren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-12-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een last minute reparatie tussen de feestdagen door. Toch wisten ze dit op tijd klaar te hebben, voor een super prijs. Ik ben helemaal tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bosch en Duin

27-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 40 jaar klant. Betrouwbaar, bekwaam en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Zeewolde

20-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds ik jaren geleden hier mijn eerste auto kocht, ben ik keer op keer goed en fijn geholpen en ik kan altijd bij hen terecht!
Een hechte werkfamilie die maakt dat de klant zich als een onderdeel van die familie voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Ermelo

18-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht, alles zeer snel en goed geregeld, duidelijke afspraken en goed afegeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Zeewolde

12-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer net bedrijf met fijne mensen, die u graag helpen


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Harderwijk

05-12-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ken het bedrijf al heel lang maar ben toch teleurgesteld bij mijn aanschaf van de Hyundai IX35. Nadien ik hem ophaalde bleek de cruisecontrol het niet te doen en uitlaat zat los en rammelde het eerste heeft men opgelost .Had geconstateerd dat 2 banden op 1.6 mm stonden staat ook op apk rapport. Dat is dus het MINIMUM wat toegestaan is. Elke garage adviseert eraf maar bij Heesmink was het antwoord is wettelijk toegestaan. Heb ze elders laten vervangen , toch jammer Gerrit dat het zo moest.


Olga uit Amsterdam

03-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ermelo

30-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan