Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,2
95 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

Priscilla

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fazil uit Amsterdam

16-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoorn

26-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn BMW gekocht en meteen meegenomen. Ontvangst en prijsonderhandeling zeer plezierig. Verkoper nam de tijd om alles uit te leggen. Goede ervaring !


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Enschede

26-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Plezierige ontvangst en goede uitleg over de historie van de auto(lease). Prijs ok, anders was ik niet uit Enschede gekomen. Ben zeer blij met mijn Golf via auto Heijne.


Ja, ik beveel dit aan

job uit amsterdam

09-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen graag altijd even buurten in de showroom van Autobedrijf Heijne. Om het nieuwe aanbod te bekijken en een kop koffie te drinken met de verkopers.
Maar vorige maand mocht het eindelijk zo zijn. De BMW waar wij op zoek naar waren stond inmiddels bij hun op voorraad. Het duurde dan ook niet lang om samen met mijn vrouw te besluiten deze auto te kopen. Na wat onderhandeling over de inruil, hebben wij een mooie deal kunnen sluiten. inmiddels zijn wij ook nog met vakantie geweest met de auto en kan niks anders zeggen dat het een geweldige auto is. Mede door de klantvriendelijkheid en goede service verdient dit bedrijf een dikke 10. Wij blijven af en toe lekker een kop koffie halen bij jullie in de showroom en weet ik zeker dat over 3 jaar mijn volgende auto hier alweer gekocht wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Bard uit Amsterdam

08-11-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Amsterdam

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Welk bedrijf laat nu een boeket bezorgen als je een auto hebt gekocht? Heijne dus. Top service. Eerlijke voorlichtig. Voor de 3e x al een auto hier gekocht. Ben dus zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Amsterdam

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen woensdag mn auto opgehaald. Kom ik net thuis van mn werk en staat er een mooie bos bloemen van hun. Heel erg lief, dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Rinesh

03-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf staat voor je klaar als je hulp nodig hebt bij het kopen van een auto, maar als je achteraf problemen mee hebt kost het veel moeite om wat gedaan te krijgen. In juli een auto gekocht waar na aanschaf verschillende problemen mee bleek te zijn. Maar dit bedrijf kan niks voor mij betekenen want op de zaak zijn de problemen er niet. De auto die ik heb gekocht is na overname van de vorige eigenaar gewoon te koop gezet zonder enige check. En dan vragen ze rijklaarkosten terwijl er niks mee is gedaan. Alleen 3kwarte volle tank en een poetsbeurt. Zeer slechte autobedrijf. Bedankt voor een slechte ervaring bij aanschaf eerste auto. En dan te spreken over de eerlijkheid en transparantie. Eerlijkheid is ver te zoeken. Maar het geld is al gemaakt toch, wat maakt het hun nou uit.


booid uit Nijmegen

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Loyaal vriendelijk perfect goed


Ja, ik beveel dit aan