Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,2
79 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

D uit Capelle aan den IJssel

05-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 03-02-2018 een bezoek gebracht aan Heijne B.V.
We werden welkom geheten en kon rustig op ons gemak kijken, en als we vragen hadden konden we die stellen.
Geen gladde verkoop praatjes gewoon eerlijk en oprecht, en dat is iets dat zie je niet veel in deze branche.
Het voelde goed dus hebben we onze auto ingeruild ( ook was deze prijs eerlijk, ze moeten er zelf ook aan verdienen wat logisch is) en hebben de nieuwe auto gekocht en meegenomen.
Rijd heerlijk de historie klopt alles aanwezig zoals onderhoudspapieren.
Maar mijn verbazing was Maandag middag gaat de bel, er wordt een mooie bos bloemen bezorgt.
Van Autobedrijf Heijne B.V. ze wensen ons veel plezier en veilige kilometers.
Dit vind ik zo leuk gewoon net even dat kleine beetje meer.
Ze staan prachtig dank jullie wel!!!


Ja, ik beveel dit aan

danny uit lisse

30-01-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: slecht wou een Toyota inruilen kreeg gelijk antwoord en ze vroegen wat wil je bijleggen dus ik een voorstel gedaan kreeg ik geen antwoord terug dus nog een keer mailen kreeg ik weer geen antwoord terug staat er een prijs op van 4950 kijk je een dag later staat hij voor 6250 klopt niet helemaal vind ik heel jammer dat je zo met klanten om gaat gr danny


John uit Zwanenburg

16-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ontvangst en goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nieuwleusen

28-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service klantvriendelijkheid is super


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amstelveen

05-12-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goede service, Uitstekende monteurs. Prijs is beter dan elders. Geven goed advies. Ik zal vaste klant blijven na inmiddels 8 jaar ervaring met Auto Heijne.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Amsterdam

18-11-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit HAARLEM

17-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: heel goed, eerlijk, fair en kwaliteit.
aanrader voor zowel koop als onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Mason uit Dronten

11-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettige nieuwe aankoop gedaan bij autobedrijf Heijne. Klantvriendelijk en verstand van zaken zonder poespas. Zoals het hoort te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amsterdam

08-11-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, deskundig personeel dat de tijd voor je neemt. Bij de aanschaf van mijn auto ben ik uitgebreid geholpen. Verder is er sprake van een goede prijs/kwaliteitverhouding en is Heijne een klantgericht bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Kudelstaart

11-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper duidelijke afspraken deskundige begeleiding eerlijke mensen ! Goede aflevering prachtig bedrijf !!!


Ja, ik beveel dit aan