Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,2
56 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Harold en Petra uit Lelystad

28-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij bevelen auto bedrijf Heijne van harte aan .
Na verschillende vervelende ervaringen met andere auto bedrijven , bij Heijne wezen kijken voor een golf .
Geen gladde verkoper met groot duur horloge pak en gladde babbels Maar Chris Heijne is met zijn zoon en personeel gewoon eerlijk en recht doorZee .
Wij kwamen er in 1e instantie niet uit met de prijs .
Nadat Chris nog eens overlegd had met zijn zoon konden we het eens worden .
Ze melde eerlijk dat er nog een onderdeel voor de auto besteld was en dat hij daarom wat kon schokken .
Chris reed voor de zekerheid zelf mee en we mochten nog terug komen om te rijden als de auto helemaal klaar was . En alsnog van de koop afzien .
Maar verZekerde ons deze auto rijd perfect de deur uit
We kregen voor 295 basis aflever pakket een kleine beurt erbij en terwijl er een half jaar apk gegarandeerd was en dat had de auto nog . Deden ze er toch een nieuwe apk op .

Kortom zeer netjes behandeld als de auto het net zo goed gaat doen kopen wij de volgende auto zeker weer bij Heijne


Ja, ik beveel dit aan

erik uit Amsterdam

08-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed. Niet opdringerig, helder en duidelijk. Een zeer tevreden Volkswagen rijder.


Ja, ik beveel dit aan

Brian uit Monnickendam

09-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De verkopers nemen hier de tijd voor de klant en bieden de service die er verwacht wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Arie-Jaap uit Zwijndrecht

17-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel onze familie heeft een auto bij jullie gekocht me zus me vader en ik we zijn zeer tesprek over jullie bedrijf en bevelen dit iedereen aan!!


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Hindeloopen

17-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en betrouwbaar adres, heb er inmiddels mijn 4de auto gekocht en heb tot nu toe elke aanschaf als zeer plezierig en vertrouwd mogen ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Ede

13-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

rowin uit haarlem

23-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende informatie uitleg afhandeling en service.


Ja, ik beveel dit aan

Ferdinand uit Rotterdam

14-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alfa Romeo gekocht, die na een jaar nog steeds probleemloos rijdt en er als nieuw uit ziet. De prijs bleek ook prima. Nog eens navragen hoe zo'n polijstbeurt werkt, want ik heb nooit een auto gehad die zo mooi blijft.


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit haarlem

05-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Supervriendelijke medewerkers, goed en duidelijk geholpen en snelle levering.


Ja, ik beveel dit aan

james uit beverwijk

08-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een vriendelijk ontvangst door deskundige rustige verkopers, in een showroom waar een ruime keuze van jonge auto's staan. Dit bedrijf is een aanrader als je gaat voor een correcte afwikkeling na koop en een aftersale hoe je die mag verwachten.


Ja, ik beveel dit aan