Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,3
65 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Manuel uit Aarlanderveen

15-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes.aardige mensen.de klant staat voor op.als ze kunnen helpen zullen ze het niet laten.ik heb een super auto gekocht bij ze.een mooie skoda octavia station.alleen hij lust een best borreltje olie.maar je beld ze.en dan kijken ze der naar.ook al heb je geen garantie.waar me volgende auto vandaan komt.kunnen jullie wel raden


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Heemskerk

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Geleen

20-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Yam uit Hoofddorp

20-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt een aanrader. Mooie auto's voor aantrekkelijke prijzen. Geweldige service, aardige medewerkers en geen onzinverhalen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit breda

10-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijke verkopers en zeker niet opdringerig. Ben bij veel autobedrijven wezen zoeken, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Badhoevedorp

07-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom al jaren bij Heijne eerst in Amsterdam en later in Zwanenburg.
In al die jaren top auto's gekocht en altijd goed geholpen.
Dus gewoon top.


Ja, ik beveel dit aan

Cobus uit Heerhugowaard

01-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geslaagd, geen onzinverhalen, veel ex-lease met complete onderhoudshistorie in de auto. Aflevering top, auto zag er super uit. Aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

harold en petra uit lelystad

24-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij willen de firma heijne een warm hart toedragen , 4 weken geleden kochten wij een golf 6 let wel ZONDER GARANTIE.
Helaas kende de auto een valse start letterlijk en figuurlijk , elke keer ging het motorlampje branden.
Na 2 x in zwanenburg terug te zijn geweest en het vervangen van diverse onderdelen was chris heijne en zijn eerste monteur het zat .
Wij mochten kiezen , de auto terug geven en een andere uitzoeken of hem laten onderzoeken bij een specialistisch bedrijf .
Wij waren erg blij met deze auto , en hebben gekozen voor de 2e optie .
Gisteren is de auto naar het bedrijf gegaan , en kregen netjes een leenauto mee .
Helaas vandaag het trieste nieuws dat de motor niet meer te redden was .
Chris Heijne was er ziek van , net als wij maar wederom de keuze aan ons.
Nieuwe motor erin , of auto terug ..
Chris was meteen duidelijk , er komt een gloednieuwe motor in geen gereviseerde of sloop maar gewoon gloednieuw.
maar aan jullie de keus , wij kozen voor de nieuwe motor.
Chris heijne en zijn team hebben ons zonder morren geholpen .
en natuurlijk waren ze ziek , want een kosten post van 3500 euro is niet leuk als je op een eerlijke manier je geld probeerd te verdienen .
maar nooit is er geklaagd over kosten , constant het belang vd klant voorop.
ook al kan iedereen uitrekenen dat er op deze auto geen geld verdiend is .
Daarom een 2e stukje hier van ons , een ontzettend warme douche voor auto bedrijf heijne en al zijn medewerkers.
onze auto zal klaargemaakt worden bij een specialist .
Heijne heeft ons hart gestolen !

er is altijd veel commotie over het louche gedrag van autobedrijven in nederland.
tv programma's als kassa en radar zitten er vol mee.
maar wat u niet wil dat u geschied , breng dat ook een ander niet ....
dat willen wij zeggen tegen degene die onze auto verkocht heeft aan heijne .
ook wij zelf zijn de laatste jaren niet verwend maar heijne doet wat hij beloofd service leveren geen grootspraak !
maar .

Chris , Bram en niet te vergeten Erik en de rest van het team ontzettend bedankt voor alles ..

Wij hopen dat anderen dit lezen , en ook besluiten in elk geval eens te gaan kijken bij heijne .
Wij zelf zullen heijne nooit rijk kunnen maken met onze aankopen . maar zullen zeer zeker anderen vertellen over onze ervaringen en natuurlijk onze volgende auto is er zeker 1 van heijne .



Ja, ik beveel dit aan

Jamila uit Nieuw Vennep

22-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag bij Chris geweest, een man met kennis en ervaring over zijn producten. Hij wist welke auto bij me past en hielp mij met alle vragen die ik had. Ik beveel 100% autogarage Heijne aan. Bedankt Chris, ik ben met een blij gevoel weggegaan!


Ja, ik beveel dit aan

Harold en Petra uit Lelystad

28-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij bevelen auto bedrijf Heijne van harte aan .
Na verschillende vervelende ervaringen met andere auto bedrijven , bij Heijne wezen kijken voor een golf .
Geen gladde verkoper met groot duur horloge pak en gladde babbels Maar Chris Heijne is met zijn zoon en personeel gewoon eerlijk en recht doorZee .
Wij kwamen er in 1e instantie niet uit met de prijs .
Nadat Chris nog eens overlegd had met zijn zoon konden we het eens worden .
Ze melde eerlijk dat er nog een onderdeel voor de auto besteld was en dat hij daarom wat kon schokken .
Chris reed voor de zekerheid zelf mee en we mochten nog terug komen om te rijden als de auto helemaal klaar was . En alsnog van de koop afzien .
Maar verZekerde ons deze auto rijd perfect de deur uit
We kregen voor 295 basis aflever pakket een kleine beurt erbij en terwijl er een half jaar apk gegarandeerd was en dat had de auto nog . Deden ze er toch een nieuwe apk op .

Kortom zeer netjes behandeld als de auto het net zo goed gaat doen kopen wij de volgende auto zeker weer bij Heijne


Ja, ik beveel dit aan