Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,2
102 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

Lianne uit Den haag

16-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geholpen door professioneel en aardig personeel. Met een goed gevoel en vertrouwen een auto aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Zwanenburg

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Supermooie auto gekocht bij Autobedrijf Heijne. Goede service en uitleg. Proefrit was geen enkel probleem en een goede prijs voor mn auto gekregen. Vooral zo doorgaan! Dank!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Oss

11-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig te woord gestaan door de mensen en netjes over de inruil auto eens geworden en keurig bij aflevering van auto en wat top was zaterdag de nieuwe auto gehaald en op maandag een mooi bos bloemen thuis gestuurd zeer netjes


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Haarlem

25-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf.👍
Werden netjes geholpen.
Zijn makkelijk met een proefrit maken.
Ze dwingen je niks op.
Nee hoor sommige auto bedrijven kunnen hier nog wat van leren.
Top👍


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit BADHOEVEDORP

04-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaring. Mooi groot aanbod aan gebruikte auto's in alle prijsklassen. Duidelijke prijzen, open over hun aanbod. Onderhandelen kan maar er is niet veel ruimte (ik ruilde een diesel in, diesel is out). Inclusief Bovag garantie en keurig aflevering. Absolute topper, op de de dag van de overdracht (zat) kregen we 's avonds een heel mooi boeket met een hele leuke kaart van Heijne BV. Dan ben je echt bezig met Customer Service. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline

31-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik dacht ' allemaal kletskoek' die beoordelingen maar nee, het is allemaal waar: een mooi aanbod, ze nemen de tijd voor je, eerlijke voorlichting, goede service, duidelijkheid, je krijgt een glimmende auto mee naar huis en later nog een bos bloemen ook om je met je auto te feliciteren. Zo wordt een nieuwe auto dus echt heel feestelijk! Hulde!


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Roelofarendsveen

25-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een vriendelijke én kundige mensen werken er bij Autobedrijf Heijne B.V.. Ze nemen de tijd voor je, geven je goed advies en handelen alles keurig en op tijd af. Een autobedrijf dat begrijpt dat 'de aanschaf van een auto' voor de meeste mensen hoe dan ook een behoorlijke uitgave betekent. Kortom, met een super dienstverlening, krijg je 'waar voor je geld'. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fazil uit Amsterdam

16-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoorn

26-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn BMW gekocht en meteen meegenomen. Ontvangst en prijsonderhandeling zeer plezierig. Verkoper nam de tijd om alles uit te leggen. Goede ervaring !


Ja, ik beveel dit aan