Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,1
89 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Chantal uit Amsterdam

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen woensdag mn auto opgehaald. Kom ik net thuis van mn werk en staat er een mooie bos bloemen van hun. Heel erg lief, dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Rinesh

04-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf staat voor je klaar als je hulp nodig hebt bij het kopen van een auto, maar als je achteraf problemen mee hebt kost het veel moeite om wat gedaan te krijgen. In juli een auto gekocht waar na aanschaf verschillende problemen mee bleek te zijn. Maar dit bedrijf kan niks voor mij betekenen want op de zaak zijn de problemen er niet. De auto die ik heb gekocht is na overname van de vorige eigenaar gewoon te koop gezet zonder enige check. En dan vragen ze rijklaarkosten terwijl er niks mee is gedaan. Alleen 3kwarte volle tank en een poetsbeurt. Zeer slechte autobedrijf. Bedankt voor een slechte ervaring bij aanschaf eerste auto. En dan te spreken over de eerlijkheid en transparantie. Eerlijkheid is ver te zoeken. Maar het geld is al gemaakt toch, wat maakt het hun nou uit.


Rinesh

03-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf staat voor je klaar als je hulp nodig hebt bij het kopen van een auto, maar als je achteraf problemen mee hebt kost het veel moeite om wat gedaan te krijgen. In juli een auto gekocht waar na aanschaf verschillende problemen mee bleek te zijn. Maar dit bedrijf kan niks voor mij betekenen want op de zaak zijn de problemen er niet. De auto die ik heb gekocht is na overname van de vorige eigenaar gewoon te koop gezet zonder enige check. En dan vragen ze rijklaarkosten terwijl er niks mee is gedaan. Alleen 3kwarte volle tank en een poetsbeurt. Zeer slechte autobedrijf. Bedankt voor een slechte ervaring bij aanschaf eerste auto. En dan te spreken over de eerlijkheid en transparantie. Eerlijkheid is ver te zoeken. Maar het geld is al gemaakt toch, wat maakt het hun nou uit.


booid uit Nijmegen

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Loyaal vriendelijk perfect goed


Ja, ik beveel dit aan

mehmet uit amsterdam

14-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk een fijn autobedrijf die ons serieus neemt en waar de klantvriendelijkheid voorop staat. Zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe auto en een heel goed gevoel overgehouden. Wij zijn blij met de goede service. Beste Autobedrijf Heijne heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit Bleiswijk

26-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een heel fijn en eerlijk bedrijf. Vriendelijk en professioneel geen opdringerig gedrag . Heb mijn nieuwe auto 24/5 opgehaald en mijn oude ingeleverd. Netjes ook uitleg gekregen over boardcomputer en zelfs mijn mobiel voor mij verbonden met het systeem. Echt een net bedrijf en als verrassing nog een bos bloemen ontvangen namens het team. Zo.zie je het niet meer..
Kortom "Prima " autobedrijf!
Ik weet wel waar ik de volgende keer weer ga kijken bij "Heijne


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Deventer

12-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Alles snel en accuraat geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Debby uit Ansterdam

10-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service, erg geduldige medewerkers. Groot assortiment en er wordt tijd gemaakt voor goede uitleg. Ik heb hele goede ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan

harold en petra uit lelystad

06-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Chris en Bram zijn vader en zoon en erg betrouwbaar , wij hebben hun als zeer prettig ervaren .
Afgelopen jaar veel met ze te maken gehad doordat we pech hadden met de aankoop buiten schuld van heijne om .
Nu we besloten hebben een andere auto te gaan kopen willen we eigenlijk alleen bij heijne kopen .
Worden altijd zeer gastvrij en open ontvangen , en willen altijd een stapje meer voor je zetten .
Gaan moeilijk beslissingen niet uit de weg , en nooit gladde verkoop praatjes tis take it or leave it .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan