Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,2
75 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Hans uit Amstelveen

05-12-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goede service, Uitstekende monteurs. Prijs is beter dan elders. Geven goed advies. Ik zal vaste klant blijven na inmiddels 8 jaar ervaring met Auto Heijne.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Amsterdam

18-11-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit HAARLEM

17-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: heel goed, eerlijk, fair en kwaliteit.
aanrader voor zowel koop als onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Mason uit Dronten

11-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettige nieuwe aankoop gedaan bij autobedrijf Heijne. Klantvriendelijk en verstand van zaken zonder poespas. Zoals het hoort te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amsterdam

08-11-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, deskundig personeel dat de tijd voor je neemt. Bij de aanschaf van mijn auto ben ik uitgebreid geholpen. Verder is er sprake van een goede prijs/kwaliteitverhouding en is Heijne een klantgericht bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Kudelstaart

11-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper duidelijke afspraken deskundige begeleiding eerlijke mensen ! Goede aflevering prachtig bedrijf !!!


Ja, ik beveel dit aan

Reemond uit Swifterbant

08-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Myrna uit Zoetermeer

07-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Almere

21-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk! Koop je een auto bij ze dan zorgen ze ervoor dat de auto up-to-date is.. Heb hier mijn nieuwe auto gekocht en alles zag er netjes uit... Ook hebben ze de deukjes eruit gehaald zonder extra kosten.. Nogmaals, zeer klantvriendelijk en een uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Barend uit Zwanenburg

06-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Heijne 5 auto's gekocht en in onderhoud (geweest).
Vriendelijke en meedenkende mensen.
Verkoop en Werkplaats zijn altijd service gericht.
Stralen uit dat ze graag tevreden klanten willen.


Ja, ik beveel dit aan