Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,2
85 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

mehmet uit amsterdam

14-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk een fijn autobedrijf die ons serieus neemt en waar de klantvriendelijkheid voorop staat. Zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe auto en een heel goed gevoel overgehouden. Wij zijn blij met de goede service. Beste Autobedrijf Heijne heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit Bleiswijk

26-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een heel fijn en eerlijk bedrijf. Vriendelijk en professioneel geen opdringerig gedrag . Heb mijn nieuwe auto 24/5 opgehaald en mijn oude ingeleverd. Netjes ook uitleg gekregen over boardcomputer en zelfs mijn mobiel voor mij verbonden met het systeem. Echt een net bedrijf en als verrassing nog een bos bloemen ontvangen namens het team. Zo.zie je het niet meer..
Kortom "Prima " autobedrijf!
Ik weet wel waar ik de volgende keer weer ga kijken bij "Heijne


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Deventer

12-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Alles snel en accuraat geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Debby uit Ansterdam

10-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service, erg geduldige medewerkers. Groot assortiment en er wordt tijd gemaakt voor goede uitleg. Ik heb hele goede ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan

harold en petra uit lelystad

06-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Chris en Bram zijn vader en zoon en erg betrouwbaar , wij hebben hun als zeer prettig ervaren .
Afgelopen jaar veel met ze te maken gehad doordat we pech hadden met de aankoop buiten schuld van heijne om .
Nu we besloten hebben een andere auto te gaan kopen willen we eigenlijk alleen bij heijne kopen .
Worden altijd zeer gastvrij en open ontvangen , en willen altijd een stapje meer voor je zetten .
Gaan moeilijk beslissingen niet uit de weg , en nooit gladde verkoop praatjes tis take it or leave it .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

D uit Capelle aan den IJssel

05-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 03-02-2018 een bezoek gebracht aan Heijne B.V.
We werden welkom geheten en kon rustig op ons gemak kijken, en als we vragen hadden konden we die stellen.
Geen gladde verkoop praatjes gewoon eerlijk en oprecht, en dat is iets dat zie je niet veel in deze branche.
Het voelde goed dus hebben we onze auto ingeruild ( ook was deze prijs eerlijk, ze moeten er zelf ook aan verdienen wat logisch is) en hebben de nieuwe auto gekocht en meegenomen.
Rijd heerlijk de historie klopt alles aanwezig zoals onderhoudspapieren.
Maar mijn verbazing was Maandag middag gaat de bel, er wordt een mooie bos bloemen bezorgt.
Van Autobedrijf Heijne B.V. ze wensen ons veel plezier en veilige kilometers.
Dit vind ik zo leuk gewoon net even dat kleine beetje meer.
Ze staan prachtig dank jullie wel!!!


Ja, ik beveel dit aan

danny uit lisse

30-01-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: slecht wou een Toyota inruilen kreeg gelijk antwoord en ze vroegen wat wil je bijleggen dus ik een voorstel gedaan kreeg ik geen antwoord terug dus nog een keer mailen kreeg ik weer geen antwoord terug staat er een prijs op van 4950 kijk je een dag later staat hij voor 6250 klopt niet helemaal vind ik heel jammer dat je zo met klanten om gaat gr danny


John uit Zwanenburg

16-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ontvangst en goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Nieuwleusen

28-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service klantvriendelijkheid is super


Ja, ik beveel dit aan