Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,1
92 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

job uit amsterdam

09-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen graag altijd even buurten in de showroom van Autobedrijf Heijne. Om het nieuwe aanbod te bekijken en een kop koffie te drinken met de verkopers.
Maar vorige maand mocht het eindelijk zo zijn. De BMW waar wij op zoek naar waren stond inmiddels bij hun op voorraad. Het duurde dan ook niet lang om samen met mijn vrouw te besluiten deze auto te kopen. Na wat onderhandeling over de inruil, hebben wij een mooie deal kunnen sluiten. inmiddels zijn wij ook nog met vakantie geweest met de auto en kan niks anders zeggen dat het een geweldige auto is. Mede door de klantvriendelijkheid en goede service verdient dit bedrijf een dikke 10. Wij blijven af en toe lekker een kop koffie halen bij jullie in de showroom en weet ik zeker dat over 3 jaar mijn volgende auto hier alweer gekocht wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Bard uit Amsterdam

08-11-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Amsterdam

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Welk bedrijf laat nu een boeket bezorgen als je een auto hebt gekocht? Heijne dus. Top service. Eerlijke voorlichtig. Voor de 3e x al een auto hier gekocht. Ben dus zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Toby uit heerhugowaard

17-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met mijn vriendin hier gekomen om een auto te kopen. In het begin werden we vriendelijk ontvangen, maar als snel als je vragen hebt kregen we een bod en kort antwoord. Toen wij aangaven om een proefrit te maken. Stelde de verkoper voor om ons weg samen weg te brengen 2 รก 3 km verderop en dan konden wij terug rijden. Omdat dit voor mij een zeer ongebruikelijke proef rit is, zei ik hier wat van en als reactie kreeg ik een zeer onbevredigend antwoord: " dit is standaard en gebeurd overal". Nergens waar ik ooit een auto heb gekocht is dit de normale gang van zaken. Toen ik aangaf een langere proefrit te willen maken was dat niet mogelijk zonder dat de dealer een garantie zou hebben dat wij een vaste vaste prijs op tafel zouden neer leggen en dat de auto eigelijk dan al verkocht was aan ons. Eerst onderhandelen en dan pas mag je een proefrit maken. Na veel getouw trek toch maar een bod op tafel gelegd die ons schappelijk leek om maar te kunnen rijden wat wij toch wel graag wilde.

Na een proefrit viel er op het eerste gezicht niet veel mis te zijn met de auto. Buiten wat gebruikers schade om en de auto had een geldige apk voor nog een jaar. Echter er was absoluut geen ruimte meer om te onderhandelen. Besloten om de auto te nemen voor de afgesproken prijs.

Mijn vriendin was blij dat ze een auto had maar eigelijk nog blijer dat ze daar weg was.

Omdat wij geen verstand van auto's hebben, hebben wij de auto naar mijn broer gebracht die apk-keurmeester is bij een toyota dealer.

Hij kwam er al snel achter dat er toch wat zaken niet klopte aan de auto. De distributie riem had al vervangen moeten worden na 5 jaar, de radiator had lekkage en het spruitstuk was lek omdat er 2 bouten misten. Het spruitstuk hoort bij de uitlaat en mag nergens lekken. Dit was bij de apk niet hersteld en is de auto onterecht apk gekeurd. De dealer heeft zelf de auto gekeurd. Maar laat je wel met een apk ongeldige auto zo weg rijden. Zonder dat je het zelf eigenlijk door hebt.

Toen wij dit hoorde heeft mijn vriendin naar de dealer gebeld om haar verhaal te vertellen. Echter werd hier niet naar geluisterd en is haar gegarandeerd dat het een prima auto is en dat ze niet moet zeuren. Nog voordat ze problemen met de auto kon uitleggen is zij telkens weer in de reden gevallen. Door de grove manier van communiceren en de onpersoonlijke manier hoe je met klanten omgaat heeft mijn vriendin haar verhaal niet kunnen doen en weigerde de dealer ook maar enige hulp aan te bieden. Hier is het laatste woord nog niet over gezegd.


Chantal uit Amsterdam

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen woensdag mn auto opgehaald. Kom ik net thuis van mn werk en staat er een mooie bos bloemen van hun. Heel erg lief, dank jullie wel!


Ja, ik beveel dit aan

Rinesh

03-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf staat voor je klaar als je hulp nodig hebt bij het kopen van een auto, maar als je achteraf problemen mee hebt kost het veel moeite om wat gedaan te krijgen. In juli een auto gekocht waar na aanschaf verschillende problemen mee bleek te zijn. Maar dit bedrijf kan niks voor mij betekenen want op de zaak zijn de problemen er niet. De auto die ik heb gekocht is na overname van de vorige eigenaar gewoon te koop gezet zonder enige check. En dan vragen ze rijklaarkosten terwijl er niks mee is gedaan. Alleen 3kwarte volle tank en een poetsbeurt. Zeer slechte autobedrijf. Bedankt voor een slechte ervaring bij aanschaf eerste auto. En dan te spreken over de eerlijkheid en transparantie. Eerlijkheid is ver te zoeken. Maar het geld is al gemaakt toch, wat maakt het hun nou uit.


booid uit Nijmegen

30-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Loyaal vriendelijk perfect goed


Ja, ik beveel dit aan

mehmet uit amsterdam

14-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk een fijn autobedrijf die ons serieus neemt en waar de klantvriendelijkheid voorop staat. Zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe auto en een heel goed gevoel overgehouden. Wij zijn blij met de goede service. Beste Autobedrijf Heijne heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit Bleiswijk

26-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een heel fijn en eerlijk bedrijf. Vriendelijk en professioneel geen opdringerig gedrag . Heb mijn nieuwe auto 24/5 opgehaald en mijn oude ingeleverd. Netjes ook uitleg gekregen over boardcomputer en zelfs mijn mobiel voor mij verbonden met het systeem. Echt een net bedrijf en als verrassing nog een bos bloemen ontvangen namens het team. Zo.zie je het niet meer..
Kortom "Prima " autobedrijf!
Ik weet wel waar ik de volgende keer weer ga kijken bij "Heijne


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Deventer

12-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Alles snel en accuraat geregeld.


Ja, ik beveel dit aan