Beoordelingen Autobedrijf Heijne B.V.

9,3
70 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Arthur uit Kudelstaart

11-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkoper duidelijke afspraken deskundige begeleiding eerlijke mensen ! Goede aflevering prachtig bedrijf !!!


Ja, ik beveel dit aan

Reemond uit Swifterbant

08-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Myrna uit Zoetermeer

07-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Almere

21-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk! Koop je een auto bij ze dan zorgen ze ervoor dat de auto up-to-date is.. Heb hier mijn nieuwe auto gekocht en alles zag er netjes uit... Ook hebben ze de deukjes eruit gehaald zonder extra kosten.. Nogmaals, zeer klantvriendelijk en een uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Barend uit Zwanenburg

06-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Heijne 5 auto's gekocht en in onderhoud (geweest).
Vriendelijke en meedenkende mensen.
Verkoop en Werkplaats zijn altijd service gericht.
Stralen uit dat ze graag tevreden klanten willen.


Ja, ik beveel dit aan

Manuel uit Aarlanderveen

15-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes.aardige mensen.de klant staat voor op.als ze kunnen helpen zullen ze het niet laten.ik heb een super auto gekocht bij ze.een mooie skoda octavia station.alleen hij lust een best borreltje olie.maar je beld ze.en dan kijken ze der naar.ook al heb je geen garantie.waar me volgende auto vandaan komt.kunnen jullie wel raden


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Heemskerk

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Geleen

20-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Yam uit Hoofddorp

20-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt een aanrader. Mooie auto's voor aantrekkelijke prijzen. Geweldige service, aardige medewerkers en geen onzinverhalen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit breda

10-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijke verkopers en zeker niet opdringerig. Ben bij veel autobedrijven wezen zoeken, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.


Ja, ik beveel dit aan