Beoordelingen Autobedrijf Heisterkamp B.V.

8,7
98 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Roald uit Oudehaske

21-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie BMW 530 d Touring gekocht, zeer tevreden over de benadering en afhandeling verkoop. Gastvrij en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Apeldoorn

09-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn VW Golf diesel ingeruild voor een zelfde model/type benzine. Peter Wiefferink snapte direct wat ik wilde en heeft mij alle ruimte gegeven om proefritten te maken. Uiteindelijk kwam er een jong gebruikte Golf met automaat en ACC binnen, in dezelfde kleur als mijn vorige. Peter bood mij een prima deal met een schappelijk bedrag voor bijbetaling na inruil. De auto stond klaar, helemaal spic en span; prima begeleiding door de tweede verkoper. Ik ben weer helemaal blij.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Terwispel

23-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een storing aan de auto tijdens onze vakantie zijn we snel en prima geholpen. Nogmaals bedankt voor de goeie service.


Ja, ik beveel dit aan

Peter Frans uit Bunschoten-Spakenburg

05-06-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb in maart 2018 hier een Skoda Octavia Combi gekocht. Ben heel erg tevreden over deze auto. Toen ik thuis kwam bleken er 2 kleine deukjes in de kofferklep te zitten. En een aantal weken later bleek de lengte tussen de bumper en de knop van de trekhaak tekort te zijn, waardoor het fietsenrek niet op de trekhaak paste, met lak schade als gevolg.

Contact opgenomen met Joost en Emiel. en na overleg kreeg ik de mededeling dat ik een afspraak kon maken. De deukjes werden uit de kofferklep gehaald, er kwam een andere trekhaak onder de auto en de bumper werd gespoten.

Door een trekhaak van een andere auto was de voor kentekenplaat erg beschadigd. Ook deze werd vervangen.

Al met al een super goede service. Ik hoop deze auto nog een aantal jaren te hebben, maar daarna ga ik zeker weer bij Auto Heisterkamp op zoek naar een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Borne

21-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu al meerdere auto`s gekocht, altijd perfecte service en super prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Amsterdam

20-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettige no nonsense benadering. Na annulering van eerste aanbod van mijn kant . Tweede aanbod gekregen, dit heeft geresulteerd in aankoop. Zeer tevreden over deze aankoop, benadering als klant en vakkundigheid van Peter en Joost.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Utrecht

19-01-2018
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Apeldoorn

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed product, heel prettige service.
Ingeruild een jong gebruikte Ford Fiesta, aangekocht een 1 jaar oude VW Golf automaat. Ik mocht zo een proefrit maken, de auto beviel goed. Inruil offerte ging vlot en was een mooie deal. Nu 60000 km verder nog steeds heel tevreden over de auto. Voor onderhoudsbeurt ga ik nog steeds naar Ootmarsum.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Heerlen

15-01-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan