Beoordelingen Autobedrijf Henk Schouten

8,3
128 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Anoniem

17-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Veghel

04-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zonder afspraak erheen gereden .
En na een proefrit en bezichteging oude auto ingeruild en met de nieuwe naar huis .. alles in 1 uur tijd precies wat ik wilde .
Ze hebben me vriendelijk en vakkundig behandelt toppie


Ja, ik beveel dit aan

Martien uit Sint-Michielsgestel

26-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en denkt mee over de aanschaf van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Rotterdam

08-02-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Middels deze weg wil ik mijn voorgaande bericht over auto met hoog olie vebruik rectificeren. Na mijn bericht heeft het auto bedrijf een coulance vergoeding aangeboden en uitgelegd dat als zij bij inname van een dergelijk voertuig dit hadden geweten een dergelijk voertuig retour afzender gaat.
Ik waardeer hun reactie en moet toegeven dat zij zich momenteel heel professioneel en klantvriendelijk opstellen.
Mijn advies: denk goed na bij aanschaf van een auto of je deze net of zonder garantie aanschaft en wat een garantie dekt.
Henk Schouten had mij geen coulance regeling hoeven aanbieden.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Rotterdam

07-02-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas een auto gekocht met een ongeoorloofd olieverbruik. Ga ondanks de moooie woorden en ogen, niet in op de aanbiedingen. Ga naar een merk dealer.
Na de verkoop geeft niemand meer gehoor. Helaas


Astrid uit Uden

16-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net bedrijf en zeer correct te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Peter uit Arnhem

24-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ZEER SLECHT. Van te voren heb ik gebeld om te vragen of een auto beschikbaar was, dit was zo. De auto was beschikbaar. Terwijl ik onderweg ben, word ik teruggebeld dat de auto niet meer beschikbaar is. Hoe dan, ik heb gebeld toch??? Ik was al uur onderweg. En aan de telefoon wordt verteld dat meneer de BAAS is en wat hij vindt is erg belangrijk. Klant is absoluut GEEN koning bij deze bedrijf. Als meneer schouten geld ruikt, dan vergeet hij normaal te doen tegenover andere klanten. GEWOON asociaal en totaal niet te vertrouwen!!! ZIELIG ook een beetje!!!!


Hany uit Amsterdam

12-05-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maandag zijn we wezen kijken bij die Autobedrijf Henk Schouten en wat een dom bedrijf zeg...
Allereerst had mijn zwager dezelfde ochtend gebeld om te zeggen dat we er rond half 12 zouden zijn.

Eenmaal aangekomen allereerst geen aanbod voor een kop koffie of thee, laat staan water na bijna anderhalf uur rijden. Ach ik ergerde me er niet aan, maar een welkom was leuk geweest.
De auto stond er helemaal onder de pollen bij.. Niet zo glimmend helaas als op de foto, maar een was beurtje van te voren was ze te lastig omdat ze er al zoveel hebben staan.. De 2 euro wasbeurt bij de TINQ verder op in het Dorp vonden ze ook geen optie..

Na de auto even snel te inspecteren viel mij allereerst op dat de voorste remschijven en blokken gloedje nieuw waren, maar helaas waren de achterste helemaal verrot.
De banden waren omgezet van voor naar achter en visa versa.
Opzich met alle pollen op de auto leek de lak goed in orde.
Na vragen om de sleutel gauw een inspectie gedaan onder de motorkap en dat zag er allemaal goed schoon uit. Voornamelijk de geur van dashboard cleaner was aanwezig.
Ik vroeg nog wanneer de DB riem was vervangen, aangezien ik geen stikkertje kond vinden. Die Patrick vertelde me dat die wel is vervangen en dat ze de Seat dealer hebben gebeld en die bevestigde dat deze ook was vervangen. Helaas stond het ook niet in het boekje en heeft Patrick zelf dat in het boekje geschreven (Ik twijfelde wel heel erg aan dat verhaal).

Toen ik de motor mocht starten viel mij meteen op dat de versnellingspook enorm trilde en bonkte.
We mochten een stukje rijden en het eerste wat we gingen doen was de auto wassen bij die TINQ in het dorp.
Na de wasbeurt heb ik meteen alle 4 deuren gecontroleerd op de bekende lekkage en rechtsvoor was helaas een beetje lek.
Tijdens ons bezoek aan de wasbeurt inspecteerde ik de lak en kwam 2 deukjes tegen en een aantal krasjes. Niets heel ernstig.
Maar ik twijfelde enorm aan het bonken van de versnellingsbak.
Dus ik deed de motorkap weer open en begon het motorblok heen en weer te schudden... Wat denk je.. De motorsteun aan de bakzijde had zoveel spelling dat de motor wel 5cm heen en weer bewoog..

Wat me ook meteel opviel waren de afschuwlijke Lexus look achterlichten, de goedkope ALU velgjes, en vooral de raamblindering die helemaal gekreukeld was waardoor het zicht waardeloos was. (De 1e eigenaar was mogelijk een jonge knul met tunings wensen)

Dus na de testrit wat opzich redelijk voelde(de koppeling kwam traag omhoog) zijn we terug gegaan.
Met Patrick aan tafel gezeten(wederom geen koffie of thee) kwam ik tot de conclusie met de volgende punten:

Motorsteun is aan vervanging toe.
Achterremmen zijn helemaal op.
Lekkage in rechterdeur
Geen bewijs van DB riem vervanging(geen factuur oid)

Ik deed hem een bod van 4500, en hij hield voet bij stuk dat de prijs vast is.

Grappig want op Marktplaats mag je alleen op deze Leon een bod doen....

De service van het bedrijf is discutabel, want waarom zet je een auto niet netjes klaar als de klant onderweg is?
De deskundigheid is bij de monteurs wel aanwezig, maar de verkoper heeft geen benul van het albekende lekkage probleem van deze Leon. Ook even kijken naar de motorsteun wilde hij niet.
Prijs/kwaliteit.. Met de omschreven problemen niet tot een redelijke prijs willen komen of garantie aanbieden is onder de maat van een BOVAG bedrijf.

Oftewel drie keer een 1. Bespaar jezelfde de rit en zoek een andere dealer.


J uit Netherlands

29-04-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I have really bad experience with this service like a seller and like a mechanics. I bought car and owner of the service said this car is perfect. No worries. After two days car was back in service, and that continues in 3 month 6! times. Everytime they was repairing something but problem came back. They even coudn't find problem. I said them about maybe there is transmission problem, but they didn't listen. Again and again they was repairing something else, because I understand, to replace or make full transmission repairs cost a lot. And I was right, in other service they directly diagnosed car has transmission problem. I had a garantie and thats why they just waited till garantie will finish by repairing something else and even they couldn't show me any documents about repairs. I would never recommend this service to somebody.