Beoordelingen Autobedrijf Henk Schouten

8,4
111 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 111 beoordelingen

Linda uit Sint Michielsgestel

08-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbare garage. Fijn personeel, duidelijke communicatie. Prettig geholpen volgens, goed ingespeeld op mijn wensen. Naast onderhoud ook mijn nieuwe auto hier gekocht en erg tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Den Dungen

01-06-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

HANNY uit sint-michielsgestel

01-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Den Dungen

24-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Komen al jaren voor onderhoud van onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Kamila

23-05-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: If I could give 0, for sure I would do this. I don't recommend this seller and garage. I bought a car what supposed to be in really good condition (as they said). Fortunately I took also 3 months warranty. In 3 months car was broken 4 times!!! 4 times I had to drive almost 40 km in one side to "repair" it. First it happened after 3 days when I bought this car, then again after one week. Explanation of Mr. Patric (I guess) was that could happen to brand new car. Ok, they "repaired" and maybe after 1 month again the same like twice before... again "repaired" and after 2 days the same problem :).
Please, check 100 times before You buy and "repair" car there.


Ilona uit Sint-Michielsgestel

18-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Sint-michielsgestel

28-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Schijndel

13-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al jaren voor onderhoud. Altijd een eerlijk advies en men denkt met je mee om de kosten zo laag mogelijk te houden i.v.m. leeftijd van onze auto


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Eindhoben

13-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaringen m.b.t. de aankoop van een auto en service nadien. zijn netjes geholpen en aantal kleine mankementjes zijn opgelost door de monteur.
Deskundige mensen die de tijd voor je nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Eindhoven

13-03-2017
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een auto gekocht. achter af blijkt dat die motor 1 liter olie verbruikt per 200 km naar een andere garage gebracht en na laten kijken en de motor lekt niet.. nu vond die monteur wel dat de eind demper niet meer vast zat aan de tussen demper terwijl toen ik de auto kocht ik daar specifiek nog naar gevraagd had en mij het antwoord is gegeven. onze monteurs hebben hier naar gekeken en alles ziet er goed uit... HIER NOOIT EEN AUTO KOPEN ! AFZETTERS