Beoordelingen Autobedrijf Henk van der Eem

9,5
36 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Patrick uit Heiloo

26-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een service, ouderwets goed! Klant is koning en zo voelt het ook. Henk is top!


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Breezand

02-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop van nieuwe en inwisselen van oude auto is een plezierige ervaring bij Henk van der Eem.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Kerkrade

26-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met Henk van der Eem een Mercedes Benz C/klasse coupƩ gezocht in Duitsland. Auto gevonden en Henk is hem gaan bekijken. Auto gekocht met twee jaar SterOccasion garantie. Henk heeft voor mij alle formaliteiten vervuld voor kenteken in Nederland. Bij aflevering bleek dat er een kleine beschadiging was aan het rechter achterscherm en de achterbumper. De kosten voor herstel heeft Henk voor zijn rekening genomen. Alleen maar lof voor dit autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

20-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Henk van der Eem heeft service op een hoog niveau heeft staan. Auto werd perfect afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Nieuwer Ter Aa

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige en open ontvangst.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Baarle-Nassau

08-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correcte vriendelijke eigenaar die service op een hoog niveau heeft staan.
Auto werd perfect afgeleverd.
Eigenaar had nieuwe vloermatjes, mat in kofferruimte, update route planner, extra service beurt en auto laten poetsen als extra service verricht.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Lijnden

18-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: N.a.v de goede recensies over autobedrijf van der Eem hebben wij daar ook een auto gekocht. Ook wij vinden de service en vriendelijke manier van zaken doen uitstekend. We zijn dan ook met een goed gevoel in onze nieuwe aanwinst huiswaarts gereden. Menig autobedrijf zou aan Henk van der Eem een voorbeeld kunnen nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Utrecht

31-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldige ervaring. De aandacht die deze ondernemer biedt aan de klant zeker niet te vergelijken met een merkdealer. Aandacht 10+ gekoppeld aan alle elementen die je als klant eigenlijk verwacht maar dit is gewoon "top" te noemen en zeker aanbevelingswaardig.
Nog nimmer mee mogen maken dat de service, kennis van zaken en noem maar op zo geweldig is. Dit mocht ik bij de laatste mercedessen niet tegenkomen bij de officiƫle dealer. Chapeau


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Alkmaar

14-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende persoonlijke (en snelle) service.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Zuid-Scharwoude

14-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van mijn "nieuwe" Honda HR V ben ik met Henk in contact gekomen. Henk blijkt een betrouwbare verkoper te zijn die zijn afspraken nakomt. Een geruststellende gedachte is dat de auto's bij Henk goed moeten zijn. Dat die belofte klopt kan ik als geen ander bevestigen. Henk heeft een geweldige auto aan mij verkocht! Ik hoop mijn volgende (sport)wagen weer bij Henk te kopen. Henk, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan