Beoordelingen Autobedrijf Henk van der Eem

9,5
40 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

kees uit m

17-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: helder en duidelijke afspraken


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Krommenie

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fantastisch bedrijf met een uitstekende service die ik zonder schroom aan durf te bevelen. Wij kochten inmiddels onze 3e auto bij Henk.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Amstelveen

13-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na prettige onderhandeling..mooieMerc.gekocht bij Henk bij afleverig goede uitleg en netjes gepoetst


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit NIEUWE NIEDORP

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Heiloo

26-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een service, ouderwets goed! Klant is koning en zo voelt het ook. Henk is top!


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Breezand

02-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop van nieuwe en inwisselen van oude auto is een plezierige ervaring bij Henk van der Eem.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Kerkrade

26-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met Henk van der Eem een Mercedes Benz C/klasse coupé gezocht in Duitsland. Auto gevonden en Henk is hem gaan bekijken. Auto gekocht met twee jaar SterOccasion garantie. Henk heeft voor mij alle formaliteiten vervuld voor kenteken in Nederland. Bij aflevering bleek dat er een kleine beschadiging was aan het rechter achterscherm en de achterbumper. De kosten voor herstel heeft Henk voor zijn rekening genomen. Alleen maar lof voor dit autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

20-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Henk van der Eem heeft service op een hoog niveau heeft staan. Auto werd perfect afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Nieuwer Ter Aa

17-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige en open ontvangst.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Baarle-Nassau

08-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correcte vriendelijke eigenaar die service op een hoog niveau heeft staan.
Auto werd perfect afgeleverd.
Eigenaar had nieuwe vloermatjes, mat in kofferruimte, update route planner, extra service beurt en auto laten poetsen als extra service verricht.


Ja, ik beveel dit aan