Beoordelingen Autobedrijf Henk van der Eem

9,4
43 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Joop uit Nieuw Vennep

25-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prettige hulpvaardige dienstverlening.
Ik heb een goed gevoel bij de aanschaf van m'n "nieuwe" auto.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Westzaan

30-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee niet zichtbare gebreken werden na een half jaar met volle garantie gerepareerd. We zijn zeer prettig behandeld !


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Uitgeest

14-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
We hebben al de derde auto bij Henk gekocht en alles is weer perfect geregeld .


Ja, ik beveel dit aan

kees uit m

17-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: helder en duidelijke afspraken


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Krommenie

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fantastisch bedrijf met een uitstekende service die ik zonder schroom aan durf te bevelen. Wij kochten inmiddels onze 3e auto bij Henk.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Amstelveen

13-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na prettige onderhandeling..mooieMerc.gekocht bij Henk bij afleverig goede uitleg en netjes gepoetst


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit NIEUWE NIEDORP

09-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Heiloo

26-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een service, ouderwets goed! Klant is koning en zo voelt het ook. Henk is top!


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Breezand

02-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop van nieuwe en inwisselen van oude auto is een plezierige ervaring bij Henk van der Eem.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Kerkrade

26-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met Henk van der Eem een Mercedes Benz C/klasse coupé gezocht in Duitsland. Auto gevonden en Henk is hem gaan bekijken. Auto gekocht met twee jaar SterOccasion garantie. Henk heeft voor mij alle formaliteiten vervuld voor kenteken in Nederland. Bij aflevering bleek dat er een kleine beschadiging was aan het rechter achterscherm en de achterbumper. De kosten voor herstel heeft Henk voor zijn rekening genomen. Alleen maar lof voor dit autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan