Beoordelingen Autobedrijf Henk van der Eem

9,4
54 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Ger uit Heiloo

06-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mede door Henk heb ik nog nooit met zo veel plezier en enthousiasme een auto gekocht.
Hij is echt een topper!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Limmen

04-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Henk van der Eem is een buitengewoon vriendelijke en gepassioneerd Mercedes-Benz verkoper die uitgebreid de tijd neemt om alle aspecten die bij de aankoop van een occasion spelen rustig en vakbekwaam af te handelen.


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Duitsland

31-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Very sympathetic reliable service, recommended in all points. All appointments were kept. Many thanks again. Anytime gladly again.


Ja, ik beveel dit aan

Bernhard uit Maarssen

05-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super relaxt ,tijd voor koffie,


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Castricum

14-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een prachtige Mercedes bij Henk gekocht. De verkoop is top gedaan. Henk is een rustige, sympathieke verkoper en neemt alle tijd voor zijn klanten. Echt top!! Groet, Arnold Kuijs uit Castricum


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Hoogwoud

23-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fam Verniers uit Boxmeer

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Henk van der Eem is een rustige verkoper, hij dringt niet aan.Henk is op ons overgekomen als een zeer betrouwbaar persoon die echt de tijd voor je neemt en alles rustig uitlegt.
De auto is naar alle tevredenheid afgeleverd en hebben er veel plezier van.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Valkenswaard

05-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Henk is zeer vriendelijk en rustig en geeft je alle tijd om te beslissen. Zeer uitgebreide uitleg bij de aflevering. Hij heeft ons een fantastische Mercedes verkocht !!


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Oegstgeest

03-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

JJ uit Limmen

11-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en deskundig advies. Op een professioniole wijze met persoonlijke ondersteuning Top


Ja, ik beveel dit aan