Beoordelingen Autobedrijf Henk van der Eem

9,4
48 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Fam Verniers uit Boxmeer

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Henk van der Eem is een rustige verkoper, hij dringt niet aan.Henk is op ons overgekomen als een zeer betrouwbaar persoon die echt de tijd voor je neemt en alles rustig uitlegt.
De auto is naar alle tevredenheid afgeleverd en hebben er veel plezier van.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Valkenswaard

05-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Henk is zeer vriendelijk en rustig en geeft je alle tijd om te beslissen. Zeer uitgebreide uitleg bij de aflevering. Hij heeft ons een fantastische Mercedes verkocht !!


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Oegstgeest

03-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

JJ uit Limmen

11-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en deskundig advies. Op een professioniole wijze met persoonlijke ondersteuning Top


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Haarlem

14-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2012 een A170 gekocht nog steeds tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Nieuw Vennep

25-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prettige hulpvaardige dienstverlening.
Ik heb een goed gevoel bij de aanschaf van m'n "nieuwe" auto.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Westzaan

30-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee niet zichtbare gebreken werden na een half jaar met volle garantie gerepareerd. We zijn zeer prettig behandeld !


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Uitgeest

14-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
We hebben al de derde auto bij Henk gekocht en alles is weer perfect geregeld .


Ja, ik beveel dit aan

kees uit m

17-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: helder en duidelijke afspraken


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Krommenie

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fantastisch bedrijf met een uitstekende service die ik zonder schroom aan durf te bevelen. Wij kochten inmiddels onze 3e auto bij Henk.


Ja, ik beveel dit aan