Beoordelingen Autobedrijf Henk van der Eem

9,4
31 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Ron uit Baarle-Nassau

08-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correcte vriendelijke eigenaar die service op een hoog niveau heeft staan.
Auto werd perfect afgeleverd.
Eigenaar had nieuwe vloermatjes, mat in kofferruimte, update route planner, extra service beurt en auto laten poetsen als extra service verricht.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Lijnden

18-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: N.a.v de goede recensies over autobedrijf van der Eem hebben wij daar ook een auto gekocht. Ook wij vinden de service en vriendelijke manier van zaken doen uitstekend. We zijn dan ook met een goed gevoel in onze nieuwe aanwinst huiswaarts gereden. Menig autobedrijf zou aan Henk van der Eem een voorbeeld kunnen nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Utrecht

31-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldige ervaring. De aandacht die deze ondernemer biedt aan de klant zeker niet te vergelijken met een merkdealer. Aandacht 10+ gekoppeld aan alle elementen die je als klant eigenlijk verwacht maar dit is gewoon "top" te noemen en zeker aanbevelingswaardig.
Nog nimmer mee mogen maken dat de service, kennis van zaken en noem maar op zo geweldig is. Dit mocht ik bij de laatste mercedessen niet tegenkomen bij de officiƫle dealer. Chapeau


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Alkmaar

14-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende persoonlijke (en snelle) service.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Zuid-Scharwoude

14-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van mijn "nieuwe" Honda HR V ben ik met Henk in contact gekomen. Henk blijkt een betrouwbare verkoper te zijn die zijn afspraken nakomt. Een geruststellende gedachte is dat de auto's bij Henk goed moeten zijn. Dat die belofte klopt kan ik als geen ander bevestigen. Henk heeft een geweldige auto aan mij verkocht! Ik hoop mijn volgende (sport)wagen weer bij Henk te kopen. Henk, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Castricum

05-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst betrouwbaar. Komt zijn afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Beverwijk

19-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze ervaring met dit autobedrijf is prima. Service gericht en juiste klantvriendelijkheid. We hebben een Toyota Yaris gekocht uit 2005 en werden behandeld alsof we een knappe nieuwe mercedes gingen kopen. Zo hoort het!


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Kerkrade

10-10-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De aftersales service van Henk is super!!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Haarlem

30-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aankoop van een auto gaat het niet alleen om het product maar vooral ook om de persoon waar u zaken mee doet
Henk heb ik ervaren als een gedegen en prettig persoon om zaken mee te doen.
Bij Henk is afspraak echt afspraak.
Als je op zoek bent naar een Mercedes, heeft Henk een
bijzondere keus qua types en uitvoering
Henk van der Eem verstaat zijn vak!
Ik ben zeer tevreden over levering en auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Kerkrade

30-07-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed gesprek. Duidelijke uitleg. Henk komt heel positief over en weet waarover hij praat. Kortom top!


Ja, ik beveel dit aan