Beoordelingen Autobedrijf Hermans

9,0
38 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

ron uit asten

13-08-2016
4,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: na drie jaar daar geweest te zijn veel twijfel gekregen betreft vakundigheid en omgang met klanten die ze niet te diensten willen zijn zoal de ervaringen zijn


Els uit Asten

11-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al jaren klant bij Autobedrijf Hermans en zeer tevreden,goede vakmensen vlotte service en de klant is er nog koning iets wat helaas steeds vaker verdwijnt.Ga zo door fam. Hermans dan blijven wij nog lang een tevreden klant.
groetjes Els en Hans


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-09-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na verschillende garages bezocht te hebben in de loop der jaren, zojuist tevreden thuis gekomen van Autobedrijf Hermans. Een prettige ervaring. Niet té zakelijk, maar ook absoluut niet plat. Ik voelde me welkom, kreeg duidelijke uitleg over de afkeurpunten van volgend jaar en alles zag er netjes uit, zelfs voor een autobedrijf!
Kortom, ik hoop hier, wanneer het nodig is natuurlijk, nog graag terug komen!


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Someren

05-09-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.A. uit AMSTERDAM

29-08-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

L.M. uit EINDHOVEN

29-07-2015
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

G.P. uit GEMERT

20-07-2015
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M.G.A.J. uit EINDHOVEN

19-07-2015
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ellis uit Someren

28-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Duidelijke uitleg. Positieve ervaring. Ik ben zeer tevreden en mijn man ook. Ik stuur vrienden en familie ook naar deze garage. Mijn auto wordt er zeer goed onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Someren

26-05-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Door kleinschaligheid, goed meedenken met de klant. Direct overleg met monteur en eigenaar werkt bijzonder fijn. Beter als in die grote onpersoonlijke garages, waar je de auto af geeft en vervolgens niet weet wat er gebeurt.


Ja, ik beveel dit aan