Beoordelingen Autobedrijf H.J. Lange B.V.

8,9
53 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

Robin uit Uithoorn

17-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rein uit Alkmaar

06-12-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 2009 een auto gekocht bij HJ Lange en sindsdien alleen maar positieve ervaringen. Kleine problemen worden direct opgelost. Onderhoud wordt goed uitgevoerd en de rekening van een terugkerend probleem wordt netjes afgehandeld. Totaal andere ervaring dan bij de dealer. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Hildo uit Purmerend

05-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: HJ en monteurs zijn zeer klantgericht en geven een uitstekende service voor een nette prijs. Bij (zeldzame) problemen en onderhoud altijd gratis leenauto. Inmiddels naar alle tevredenheid mijn tweede volvo XC60 bij HJ gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-09-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: +/+ deskundigheid, flexibiliteit


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Middenbeemster

06-09-2016
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Bart Jan uit Groningen

26-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn bedrijf. Goed geholpen door Eelco. Voor de proefritten kreeg ik alle tijd. Alle vragen die ik had zijn netjes en met kennis van zaken beantwoord. na de beslissing om hier mijn auto te kopen werd alles netjes op papier gezet en kon ik goed afspraken maken over de verdere afloop. Ik zou hier zeker terugkomen!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Eyburie Frankrijk

22-05-2016
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Pieter Joost uit MIDDELHARNIS

26-04-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Nijs

25-04-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb goede ervaring met dit autobedrijf.
een half jaar geleden heb ik daar een volvo s60 gekocht voor een goede prijs.
toen een paar maanden later bleek dat het portierslot rechts voor het niet meer deed is dit zonder klagen opgelost door er een nieuw slot in te zetten.
kortom prima service.


Ja, ik beveel dit aan

kees uit den helder

22-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: geen moeite is te veel om het de klant naar de zin te maken. geen praatjes gewoon een eerlijk bod op je inruil auto . hele goede prijs kwaliteit verhouding en heel belangrijk geen afleverings kosten . hier zal ik zeker later weer een auto aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan