Beoordelingen Autobedrijf Hoevens B.V.

8,7
9 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Louise

20-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al meer dan 20 jaar klant bij dit familiebedrijf. Deskundigheid en service zijn top. Geen onnodige reparaties of te hoge rekeningen. Alles wordt vooraf afgesproken. Lekke band? Lege accu? Kapot remlichtje? Ze zijn er meteen voor je.


Ja, ik beveel dit aan

MP

30-08-2016
3,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De auto naar Hoevens gebracht voor het vervangen van de achterklep. De klep zelf kostte mij 125,- en het vervangen door Hoevens het dubbele. Tegenvallende kosten waarbij dus 3 uur is besteed aan het vervangen en dan een hoog tarief rekenen (65 p.u). Erg jammer dat ik dit dus pas achteraf te horen kreeg en m'n vader de auto al had opgehaald en betaald. Had hier graag willen terugkomen, maar ja...


Dennis uit Almere

04-02-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima en betrouwbaar bedrijf!

Vorig jaar via een website waar verschillende autobedrijven konden offreren voor een klus, terecht gekomen bij Hoevens. De afgesproken prijs voor het vervangen van de distributieriem werd netjes gefactureerd.

Prima werk tegen een goede prijs. Ook de APK een aantal maanden later laten doen.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Almere

16-12-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben hier pas sinds kort klant, november 2014.

Omdat er een lichtje op mijn dashbord branden en ik z.s.m. bij een Garage moest zijn kwam ik hier terecht.

Ik kan niets anders zeggen, dan een goede service en van te voren weet je duidelijk waar je aan toe bent.

Omdat ik de vorige keer meer dan tevreden was met de snelheid, van de reparatie, de goede service en vriendelijkheid waarmee ik geholpen ben.

Ben ik vandaag voor de apk van mijn auto geweest, wederom vriendelijk behandeld.

Toen ik mijn auto instapte om weer richting huis te gaan, zag ik dat deze helemaal netjes schoon en gestofzuigd was.

Als dit geen goede service is!

Bij deze dus bedankt aan de medewerkers van Autobedrijf Hoevens B.V.

En zeker tot ziens!


Ja, ik beveel dit aan

André uit Amsterdam

04-03-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We zijn al een aantal jaren klant bij deze garage en worden er altijd snel, prettig en vriendelijk geholpen. Als er iets aan de hand is, wordt er altijd overleg gepleegd over de kosten. Goede service en prima vakkennis. Kortom, een autobedrijf om bij terug te komen!


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Almere

20-02-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al een aantal jaren in onderhoud bij deze garage en ik word
altijd erg goed en vriendelijk geholpen.
Als er wat met de auto aan de hand is wordt er altijd overlegd wat de kosten zijn.
Komt altijd erg vertrouwd over en word altijd snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

MGC uit almere

18-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hans Hoevens is een begrip binnen Almere. Samen met zijn vrouw en andere medewerkers staat hij altijd klaar voor iedereen. Hun vakkennis stekt ver boven de andere bedrijven uit. Ga zo door ik kom al meer dan 25 jaar bij hun.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Almere

08-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Er eerlijk zaken gedaan wordt met je. Men is bereid je te helpen en als je na 6 maanden terug komt met iets dat niet goed gedaan lijkt, wordt dit als 'service van de zaak' opgepakt. Kortom, hier kom je terug!


Ja, ik beveel dit aan

O uit Almere

04-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd erg service gericht is. Bellen altijd als er veranderingen zijn mbt mijn auto. Niks wordt gerepareert of aangapst zonder (telefonisch) overleg. Super service op alle fronten!!


Ja, ik beveel dit aan