Beoordelingen Autobedrijf Hoogeveen

8,7
10 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Jan uit brummen

13-06-2019
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele slechte ervaring ze komen de afspraken niet na en de aflevering van de auto was erg slecht.
De omschrijving van de auto klopt niet geven aan dat de belasting voor een particulier is en later blijkt dat dit voor een bedrijfsauto geldt.


Hans uit Noordwijk

08-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima garage goede service klantvriendelijk vakmensen snelle hulp bij problemen kortom een supergarage1


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit Voorhout

01-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vaklui, en nooit te beroerd om je bij noodgevallen uit de brand te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Sassenheim

08-02-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: John, Cock, en Ramon. Eerlijke mannen. Denken actief mee in oplossingen, en staan altijd voor je klaar.
Kom er al jaren voor onderhoud. Binnenkort rij ik weer een Opel, en dan is het onderhoud weer voor hun.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Noordwijk

07-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Katwijk

29-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar klant bij dit bedrijf en heb nooit overwogen om van garage te wisselen. Mijn eerste auto heb ik daar gekocht (en daarna nog 3). Dit is mij prima bevallen. Goede auto's tegen een eerlijke prijs. Ook over overhoud e.d. ben ik dik tevreden. Men maakt wat gemaakt kan worden & vervangt als het vervangen moet worden. Overzichtelijke nota's en schappelijke prijzen. Geen klachten. Gewoon een goed bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Noordwijk

08-04-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-12-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frans C.J.M. uit Noordwijk

12-07-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder hulpvaardig en deskundig. Adviezen zijn betrouwbaar
Reparaties en servicebeurten worden met zorg uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

rita uit noordwijk

11-01-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan