Beoordelingen Autobedrijf Houtwijk Den Haag BV

8,3
14 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Dave uit Den Haag

19-08-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zelf automonteur, aangezien ik niet meer in het vak zit ben ik op zoek gegaan naar een garage en kwam bij Peter (autobedrijf Houtwijk) terecht.
Mijn oordeel over autobedrijf houtwijk is dat ze goed werk afleveren, vakbekwaam zijn, altijd vriendelijk. Een perfect bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jacinta uit Den Haag

04-03-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al 25 jaar klant bij Peter, en heb alleen goede ervaringen. Fijne mensen, goede service. Drie maal heb ik via garage Houtwijk een tweedehands auto gekocht, alle drie uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ook na mijn verhuizing ben ik klant gebleven, en dat blijft zo!


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Rijswijk

04-02-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De automaat van m'n BMW stootte hevig bij op en terugschakelen
heb deze bij auto houtwijk laten spoelen en schakelt weer als nieuw,
moet wel even vermelden dat zij het spoelapparaat een ochtend mochten testen
dus niet duidelijk is of zij deze ook daadwerkelijk hebben aangeschaft,
ook overige reparaties aan mijn auto zijn keurig en zonder onnodige meerkosten uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

de uit Den Haag

01-02-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Rijswijk

01-02-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn Renault Espace liep niet goed, hield in bij gasgeven. Een Renault garage onderweg las de computer uit. DeEn dat bedrading moest doorgemeten worden. Dat zou tenminste €400 kosten. En daarna zouden er nog reparaties kunnen volgen. Ze konden nog geen indicatie geven wat er aan de hand was. Kreeg er geen goed gevoel bij.
Bij garage Houtwijk second opinion gevraagd. Direct vermoeden dat klachten met ontsteking te maken had. Klopte, vonkoverslag bij bougie. Kleine reparatie en getest. Auto rijdt weer perfect. Grote klasse van Chris en zijn team in Wateringen!


Ja, ik beveel dit aan

paul uit den haag

29-08-2013
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vele mensen die mij zagen vroegen of ik het zelf heb gedaan de reparatie schade.er is over me oude schade over gespoten me brommobiel is glanzand maar mat gedaan en een donkere kleur zelfs buiten de schade die ik had is gepoten.ik had verwacht een nieuw scherm.maar dit is prutswerk en ik kom er ook nooit meer na jaren klant voel ik me bedonderd ook voor ik behandeld ben zie hier onder.ik zie alleen maar goede maar jammer genoeg deze keer niet paul


Jeffrey uit Den Haag

23-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant en altijd te vreden! Garage Houtwijk zorgt altijd voor een zorgeloze ervaring met prima service en hoge klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

paul uit den haag

02-08-2013
1,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik heb me brommobiel maandag gebracht zou donderdag of vrijdag klaar zijn nog lang voor de reparatie die gedaan moest worden,vrijdag gebeld was hij gesloten.balen ik had hem hard nodig.waarom bellen ze me niet op donderdag, kwa service geef i ze een nul een dikke vette nul geen stijl toch.


Sjef uit Den Haag

24-06-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Joey uit Den Haag

26-09-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan