Beoordelingen Autobedrijf Huizinga

9,2
312 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 312 beoordelingen

Anoniem

16-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hermy uit Groningen

15-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg vriendelijk personeel met verstand van zaken


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Roden

31-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-01-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel vriendelijk en fijn in contact. Heel adequaat in handelen. Erg tevereden met deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Hoogkerk

17-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service. Ze doen hun uiterste best om de auto weer snel rijklaar te maken. Nette prijs


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Groningen

13-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf waar je auto in goede handen is. Kom hier al ruim 12 1/2 jaar. Al die tijd alleen maar goede ervaringen!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Groningen

11-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Hoogkerk, Groningen

06-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed, duidelijke communicatie


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Paterswolde

04-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

loes uit groningen

28-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij feliciteren jullie met jullie 12'5 jaar bestaan en wil zeggen dat wij jullie een geweldig bedrijf vinden en wij super tevreden zijn met onze garage wij wensen jullie nog vele mooie jaren en wij blijven jullie klant de beste wensen voor 2018 groet loes en luuk roossien


Ja, ik beveel dit aan