Beoordelingen Autobedrijf Hulscher Boekelo V.O.F.

8,9
41 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

H.F. uit Boekelo

01-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

HMH uit Boekelo

01-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al heel veel jaren ervaring met dit bedrijf bij inruil, reparatie en apk. Vakkennis en service zijn top. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Enschede

19-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaring is goed , je word goed geholpen , je word gelijk geholpen datje nou een lekke band brengt of een lamp kapot is of je staat met je auto in enschede met een kapotte uitlaat je word gewoon geholpen. Top


Ja, ik beveel dit aan

K. uit Enschede

31-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als u nou gewoon een goede garage zoekt zoek dan niet verder en ga naar Hulscher in Boekelo. Hier word je goed geholpen en met je mee gedacht. Een echte no nonsens garage waar je je een gewaardeerde klant voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Boekelo

27-01-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een topgarage!! Hele harde werkers waarvan ik beslist niet het idee heb dat ze de klant 'een poot uittrekken'. Heel eerlijk wordt altijd gemeld wat echt noodzakelijk is. Wij zijn al 20 jaar klant met 2 auto's. En wat mij vandaag overkwam; na een apk-keuring, kleine beurt en vervangen van 2 autobanden werd mijn auto thuis bezorgd! Van binnen gezogen en de buitenkant zo mooi glanzend. Alsof-ie nieuw is. Echt heel geweldig. Net die vele extra's maken het verschil. Hulde aan alle medewerkers van autobedrijf Hulscher in Boekelo.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Losser

22-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een vd de weinige echte familie bedrijven met persoonlijke aandacht voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

klaas uit boekelo

15-12-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Enschede

04-11-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige mensen.
Al enige tijd klant bij hun ook al een auto gekocht.
Als je problemen hebt goede ondersteuning.
Kunt altijd bij deze mensen terecht, zelfs na werktijd hebben ze mij nog geholpen. Altijd een luisterend oor, goed advies en indien nodig snel handelen. Top !!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Veldhoven

07-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na mail en telefonisch contact te hebben gehad naar een auto wezen kijken. (bijna 200 km enkele reis voor gereden) Auto stond klaar, proefrit kunnen maken. Perfect. Besloten om de auto aan te schaffen. Week later opgehaald en de auto stond tiptop in orde klaar.
Super goede service, vriendelijk, meedenkend en behulpzaam.
Dit waren de kilometers die we er voor gemaakt hebben waard


Ja, ik beveel dit aan

jhe uit hengelo

26-09-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer prettig, kundig advies, zeer gemoedelijk.


Ja, ik beveel dit aan