Beoordelingen Autobedrijf Hulst

9,1
394 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 394 beoordelingen

Caroline uit Kampen

01-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam van de snelweg af en nam de afrit Staphorst. Onderaan de afrit deed mijn auto helemaal niets meer... Ik kon geen kant op. Alarm-lichten aan en ik was van plan om de ANWB te bellen voor hulp. Maar Klaas van autobedrijf Hulst reed achter mij en stopte een aantal minuten later achter mij. Hielp om de auto even aan de kant te drukken en ging meteen kijken wat er aan de hand was. Hij heeft er voor gezorgd dat mijn auto met een oprij-wagen naar de garage werd gebracht. Daarna heeft hij me gebeld wat er aan de hand was. Hij dacht eerst aan de dynamo maar het was een elektronische storing. Deze heeft hij uitgelezen. Ik was ondertussen bij een kennis in Staphorst. Klaas heeft de auto weer terug gebracht waar ik op bezoek was. Ik vind dit echt klasse! Super wat een service! :) :) Hij verzekerde me dat ik weer naar huis kon rijden aan het einde van de middag. En de auto deed het weer prima 's middags. Echt, dit is een betrouwbaar autobedrijf! Nogmaals dank!


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Gorinchem

12-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super service, erg tevreden over de hulp die mij geboden werd!! Johnny van de Bmw


Ja, ik beveel dit aan

Quincy uit Gorinchem

12-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben erg tevreden met dit autobedrijf. Toen onze auto niet verder kwam heeft dhr ons geholpen en goed ook.
Afgezet bij ons huisje omdat onze auto niet gebruikt meer kon worden. En heeft zelfs achteraf de auto bij ons huisje neergezet met een oprijwagen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-05-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Klaas Jan uit Utrecht

01-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aanbevelingen van familie die hier al jaren klant zijn en alleen goede ervaringen hebben, vanuit Utrecht ook naar Autobedrijf Hulst gegaan voor een andere auto. Ik mocht een uitgebreide proefrit maken en kreeg een uitgebreide toelichting over de volledige staat van de auto. Topservice!


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Almere

25-04-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Autobedrijf Hulst is er een van de buitencategorie.
Serviceniveau wat ik in de Randstad niet meer kan vinden.
Alles tot in de puntjes geregeld en Klaas denkt mee met de klant. Voor wie een uurtje omrijden geen probleem is (leenauto beschikbaar) kan ik deze garage zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Kampen

13-04-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Deskundig en betrouwbaar. Nemen de tijd. Super bedrijf dus.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Zwolle

05-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-03-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan