Beoordelingen Autobedrijf Hulst

9,1
387 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 387 beoordelingen

Anton uit Kampen

13-04-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Deskundig en betrouwbaar. Nemen de tijd. Super bedrijf dus.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Zwolle

05-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-03-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Meppel

15-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Landgraaf

15-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Klaas beter laat dan nooit !

Klaas heeft ons verleden jaar op vakantie aan het Gardameer uitstekend geholpen.
Niet alleen is hij een zeer kundige autotechnicus die zelfs bij 40 graden gewoon kalm en met lol zijn vak uitoefent en onze Ford Grand C max weer aan de praat kreeg op de camping.
Hij doet meer dan dat.
De ANWB op onze camping (wij zijn nota bene al twintig jaar lid van de ANWB) met onze andere auto van mijn vrouw wilde ons niet helpen en even komen kijken !!! Op dezelfde camping als verbleven zij nota bene met een grote ANWB vlag !!!
Toen wij na eerdere problemen met onze leaseauto die vakantieweek op de dag van vertrek de auto er helemaal mee stopte heeft Klaas ons echt geholpen.

Niet alleen was hij snel ter plekke doordat ik al zijn 06 nummer had gekregen en hem dus direct kon bellen. Zijn hulp ging verder dan een standaard hulpactie!

Dankzij Klaas hadden we zeer snel een vervangende Huurauto en konden we zelfs nog nadat ik al voor de Mercedes had gekozen dankzij zijn snelle contacten nog switchen naar een vergelijkbare auto als onze C-Max en met zijn goede tips en begeleiding waren we binnen 3 uur na het opblazen van de motor van de Ford Grand C-Max weer bepakt en in de huurauto (en Kia Sportage geloof ik) op de Brennerpas op weg naar ons overnachtingadres in Oostenrijk.
Klaas vanuit Zuid-Limburg nogmaals hartelijk dank.


Ja, ik beveel dit aan

HJ uit Dedemsvaart

11-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim

10-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Een Brink afneembare trekhaak laten monteren onder een Skoda Kodiaq.
Dit op een deskundig / vakkundig manier gebeurd.
Geen gezeur, gewoon in een keer goed


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit Staphorst

19-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: erg goed tot nu toe.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super!


Ja, ik beveel dit aan

Jeanet uit Staphorst

30-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geholpen toen ik met een kapotte handgreep van de deur kwam en ook met de apk keuring heel goed geholpen door de mensen van dit bedrijf. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan