Beoordelingen Autobedrijf Hulst

9,1
417 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 417 beoordelingen

Anoniem

18-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Super vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Zwolle

13-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Deskundige hulp en prettige communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Schokdempers vervangen na problemen met wegligging. Diagnose was snel gesteld. Auto is uitgelijnd en rijdt perfect rechtuit. Verder ruime openingstijden qua brengen en halen van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Utrecht

06-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik stond 1 maart op een parkeerplek in Staphorst een band te verwisselen die op de snelweg was lek geraakt. Deze heer stopte met zijn bedrijfswagen en vroeg of ik hulp nodig had. Na controle van mijn kapotte band zei hij dat er een prop in kon. Zo gebeurd en gedaan. Daarna nog achter de bedrijfswagen aan gereden naar de werkplaats en zijn alle banden nog even na gelopen. Dit is allemaal gedaan voor een vriendenprijsje en een super service van dit bedrijf door een zeer vriendelijke monteur. Ik en mijn vrienden waar ik mee op reis was hebben daarna nog 3 dagen kunnen genieten van een toer door het noorden van het land. Eerst een een stop in Ijhorst waar mijn opa ligt brgraven en bij de Ossesluis waar mijn opa heeft gewoont en waar ik warmere herinneringen aan heb.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Meppel

26-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer kundig bedrijf. Ze zoeken eerst uit wat het eventueel kan zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Groningen

13-02-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Erg prettig en vriendelijk. Willen een goed product afleveren en gaan daarvoor verder dan ik tot dusver gewend was.


Ja, ik beveel dit aan

CJJ uit Vollenhove

08-02-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Ommen

07-02-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn eerste keer bij Klaas Hulst. Top informatie over de producten. Auto ook daar uitgelijnd. Wat een pietjes precies zeg, nog nooit meegemaakt. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Staphorst

06-02-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kwam er te laat achter dat de auto gekeurd moest worden (slordig van mij ) mijn vrouw donderdags gebeld kon vrijdag nog keuren, super geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Steenwijk

30-01-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Behulpzaam en goede service. Vriendelijk en deskundige mensen.


Ja, ik beveel dit aan