Beoordelingen Autobedrijf Hulst

9,1
398 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 398 beoordelingen

Joop uit Loon op Zand

14-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klaas heeft ons geweldig geholpen toen wij met onze camper met motorpech op een camping in Italiƫ stonden. Het was een kleinigheid maar niet makkelijk te vinden, maar Klaas geeft niet op voordat hij het euvel heeft opgespoord. Daarna probleemloos naar huis in NL gereden.
Ook een gezellige man om een praatje mee te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Staphorst

10-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: autobedrijf Huls heeft alles paraat,
vakkennis
middelen
gedrevenheid


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Biddinghuizen

09-07-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede ervaring, klantvriendelijk, eerlijk en uiterst verzorgd en netjes.
De prijs voor de geleverde dienst was veel lager dan het had mogen zijn gezien de bestede tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Kampen

01-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam van de snelweg af en nam de afrit Staphorst. Onderaan de afrit deed mijn auto helemaal niets meer... Ik kon geen kant op. Alarm-lichten aan en ik was van plan om de ANWB te bellen voor hulp. Maar Klaas van autobedrijf Hulst reed achter mij en stopte een aantal minuten later achter mij. Hielp om de auto even aan de kant te drukken en ging meteen kijken wat er aan de hand was. Hij heeft er voor gezorgd dat mijn auto met een oprij-wagen naar de garage werd gebracht. Daarna heeft hij me gebeld wat er aan de hand was. Hij dacht eerst aan de dynamo maar het was een elektronische storing. Deze heeft hij uitgelezen. Ik was ondertussen bij een kennis in Staphorst. Klaas heeft de auto weer terug gebracht waar ik op bezoek was. Ik vind dit echt klasse! Super wat een service! :) :) Hij verzekerde me dat ik weer naar huis kon rijden aan het einde van de middag. En de auto deed het weer prima 's middags. Echt, dit is een betrouwbaar autobedrijf! Nogmaals dank!


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Gorinchem

12-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super service, erg tevreden over de hulp die mij geboden werd!! Johnny van de Bmw


Ja, ik beveel dit aan

Quincy uit Gorinchem

12-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben erg tevreden met dit autobedrijf. Toen onze auto niet verder kwam heeft dhr ons geholpen en goed ook.
Afgezet bij ons huisje omdat onze auto niet gebruikt meer kon worden. En heeft zelfs achteraf de auto bij ons huisje neergezet met een oprijwagen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-05-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Klaas Jan uit Utrecht

01-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aanbevelingen van familie die hier al jaren klant zijn en alleen goede ervaringen hebben, vanuit Utrecht ook naar Autobedrijf Hulst gegaan voor een andere auto. Ik mocht een uitgebreide proefrit maken en kreeg een uitgebreide toelichting over de volledige staat van de auto. Topservice!


Ja, ik beveel dit aan