Beoordelingen Autobedrijf Hulst

9,1
353 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 353 beoordelingen

Arend uit Meppel

18-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ervaringen zijn goed; ik had echter bij extra reparatie zoals in mijn geval nieuwe remschijven voor en remblokkenset liever op voorhand even een telefoontje gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Staphorst

13-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Karst uit De Schiphorst

06-06-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer ter zake kundig bedrijf. Goede voorlichting omtrent reparaties en een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ayesha uit Amsterdam

04-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snel geholpen en zeer tevreden! Echt een top service, leuk en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan! Super bedankt! :)


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Scheerwolde

22-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Altijd leuke ontvangst. ook duidelijke afspraken en staat volledig achter zijn diensten en heeft de werkplaats erg mooi ingericht. KWALITEIT


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Ruinen

20-05-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Huibrecht uit Zwolle

04-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

G uit Rouveen

01-05-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tristan uit Staphorst

14-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Staphorst

13-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: eerste keer dat ik hier kwam, eerste indruk is heel erg goed, keurig ontvangen, vlot een afspraak kunnen maken, werd netjes bevestigd per mail, op de afgesproken datum werd alles vlot en goed uitgevoerd en werd ik per sms bericht dat de auto al weer klaar was en ook de rekening viel ook mee. Ik zou niet meer tevreden kunnen zijn en hoop dat dat gevoel blijft.


Ja, ik beveel dit aan