Beoordelingen Autobedrijf Hulst

9,1
359 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 359 beoordelingen

Steef uit Emmen

16-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Voorthuizen

29-07-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Super bedrijf. Nieuwe banden opgehaald voor nette prijs. Zeer vriendelijke en slimme eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Meppel

16-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer kundig en eerlijk advies!
Ga ze bij iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Emst

10-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hebben vorig jaar een auto gekocht, welke voorzien was van een externe onbekende chiptuning box.
Ivm met onduidelijk wat en of het chiptuningkastje aan vermogen levert, smorgens gebeld omdat we in de buurt van Staphorst waren, en door Klaas hebben we dezelfde morgen nog de auto kunnen testen. Indruk 1. Zeer vakkundige monteurs, 2. Zeer goede service en bovendien een georganiseerde en opgeruimde garage! 3.Komt ook afspraken netjes na ! wij komen terug voor onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

B uit Almere

29-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitgevoerd: Bandenwissel, nieuwe ventielen, balanceren en krachtvariatiemeting van de nieuwe banden op een Hunter 9700 met de juiste Haweka opspanmiddelen (flens e.d.).

Een vakgarage met de juiste (1e klas) gereedschappen en machines en (wel!) kennis van zaken.

Ouderwets betrouwbare service, nog van uit de tijd dat de boten van hout waren en de mannen van staal. Zoiets.

Een zaak waar de radio niet aan staat, een ware verademing. Het is er schoon, opgeruimd en zo te zien wordt er netjes en methodisch gewerkt.

Gelukkig zijn het geen robots maar mensen, het ademt een goede sfeer en ik ben erg goed behandeld.

Normaliter geef ik nooit een 10, er is altijd ruimte voor verbetering.

Maar aangezien Klaas Hulst één van de weinige garagebedrijven in Nederland is, die er zeker zijn, die echt kwaliteit levert en toch bescheiden blijft, geef ik toch een 10.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Staphorst

27-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte service. Je wordt geïnformeerd bij evt reparaties en kosten. Geen geouwehoer maar duidelijkheid. Tevens wordt er met je meegedacht. Uiteindelijk uitvoering van de beurt en apk zoals het hoort. Betrouwbare garage


Ja, ik beveel dit aan

Arend uit Meppel

18-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ervaringen zijn goed; ik had echter bij extra reparatie zoals in mijn geval nieuwe remschijven voor en remblokkenset liever op voorhand even een telefoontje gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Staphorst

13-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Karst uit De Schiphorst

06-06-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer ter zake kundig bedrijf. Goede voorlichting omtrent reparaties en een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ayesha uit Amsterdam

04-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snel geholpen en zeer tevreden! Echt een top service, leuk en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug en raad het iedereen aan! Super bedankt! :)


Ja, ik beveel dit aan