Beoordelingen Autobedrijf IJntema

9,2
22 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Saskia uit Hippolytushoef

21-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk ontvangen, vertrouwd gevoel. Niet opdringerig, zorgvuldig en prima aan afspraken gehouden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Brantgum

04-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar maanden geleden hier een auto gekocht.

Een erg goeie service, alles word rustig doorgenomen en vragen worden goed beantwoord.

Een paar mankementen gehad die goed en snel zijn opgelost!

Top bedrijf!

Bedankt!



Ja, ik beveel dit aan

Lolke uit Koudum

10-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gebruikte auto gekocht .zeer vriendelijk geholpen en goede service ,als er wat was in garantie tijd word je ook vriendelijk geholpen .
En ook nog een bloemetje gekregen .


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Almere

22-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit autobedrijf staat goede SERVICE en HARTELIJKHEID met hoofdletters geschreven.nogmaals dank voor alles!!! En mocht ik in de toekomst nog een auto nodig hebben, ik weet je te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Witmarsum

18-05-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is de derde auto die we hier gekocht hebben en we zijn tevreden over de goede behandeling.


Ja, ik beveel dit aan

wouter uit bolsward

08-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Freddie uit Workum

10-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit emmeloord

30-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hessel uit Schoorl

16-11-2016
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al 20 jaar klant bij garage Yntema. Ook na verhuizing naar Schoorl in 2007 bleek hij de beste voor een nieuwe auto(1x) ,voor schadeherstel en voor een 2e hands. Altijd tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Harlingen

10-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al 14 jaar klant bij gargage Yntema, bij accute problemen wordt je ook accuut geholpen. Zoekopdracht laten doen naar een andere auto, perfect verlopen vanaf het bakje koffie tot aan het moment dat ik de auto kon ophalen.
Ik ben enstig tevreden over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan