Beoordelingen Autobedrijf IJntema

9,2
23 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,3
11 t/m 20 van 23 beoordelingen

Gerrit uit Harlingen

10-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al 14 jaar klant bij gargage Yntema, bij accute problemen wordt je ook accuut geholpen. Zoekopdracht laten doen naar een andere auto, perfect verlopen vanaf het bakje koffie tot aan het moment dat ik de auto kon ophalen.
Ik ben enstig tevreden over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Sneek

09-10-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom voortreffelijke klantvriendelijkheid op zaterdagmorgen


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Workum

30-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vele jaren een vertrouwd adres voor aankoop en onderhoud van onze auto's. De service is geweldig, altijd gezellig en een lekker bakje koffie staat altijd klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Breezand

16-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waar kom je het in ons landje nog tegen, zo'n onvervalste hartelijke ontvangst, of je nou komt voor een goedkope tweedehands auto, of een nieuwe, een warm onthaal valt je ten deel. Mensen die zich op zo'n manier met een warm hart inzetten, voor alles wat nog zeer wel instaat is zich op de weg te mogen begeven, verdienen een dikke 10 !! Met warme groetjes, Ralf.


Ja, ik beveel dit aan

p uit workum

13-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd een warme jas.

Staat dicht bij de klant,en denk mee.


Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Roden

10-02-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf. Komen na wat ze zeggen, goede service en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Groningen

03-12-2013
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had verzocht om een proefrit. Werd snel teruggebeld op de voicemail. Heb daarna teruggemaild met het verzoek nog even contact te hebben. Werd vervolgens pas enkele dagen later teruggebeld. Jammer voor het bedrijf dat ze niet iets alerter op de email reageerden. Toen ik niet direct iets hoorde ben ik eerst in de buurt verder gaan zoeken.


Ja, ik beveel dit aan

e.s. uit koudum

12-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn byzonder hartelijk ontvangen, de dhr. yntema heeft ons heel goed geholpen met het kopen van een nieuwe auto. wij bevelen dit bedrijf dan ook bij een ieder van harte aan. nogmaals hartelijk dank fam e.s. postma


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Bakhuizen

28-09-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klein en knus, met oog voor detail. Echt een familie bedrijf.
Je wordt goed geholpen en vriendelijk ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

yde uit joure

10-09-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan