Beoordelingen Autobedrijf J.B. Andringa

8,8
187 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
161 t/m 170 van 187 beoordelingen

Henk uit Bergum

26-06-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben sinds kort bij dit bedrijf en heb een zeer goede ervaring met wat betreft kennis, hulpvaardigheid en klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Burgum

14-06-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super klantvriendelijk bedrijf! Staan altijd klaar om te helpen en denken actief mee met de klant. Gaan heel ver om zaken op te lossen.

Klein minpuntje: bij storingen is soms een 2e bezoekje nodig omdat het de 1e keer niet (helemaal) opgelost is en/of niet alles uitgevoerd is zoals afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-05-2013
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

m. uit burgum

30-05-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: breng altijd de auto wordt prima geholpen,bedrag afgesproken, als het hoger is wordt altijd gebeld. ze staant je altijd te woord en zijn vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Burgum

23-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrokken, meelevend en altijd een passende oplossing.
Is zeer coulant tegenover de klant, en geeft graag een goed en passend advies.
Is niet bang om een fout toetegeven, een APK bijvoorbeeld.
Als het beter is voor de klant om dit later te doen, dan word hierin ook graag meegewerkt.


Ja, ik beveel dit aan

frits uit kootstertille

22-05-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Aukje uit Burgum

02-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer goede Garage en een geweldige Service, we hebben er twee Auto's in onderhoud En dit voldoet ons super best.
De sfeer in de zaak is goed en professioneel daarom voelt het ook gelijk goed.


Ja, ik beveel dit aan

Harm-Jan uit Noardburgum

26-04-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbare garage, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Burgum

24-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij zijn al 15 jaar klant bij autobedrijf andringa.Het personeel is zeer kundig en vriendelijk en altijd eerlijk en goed advies
Je krijgt van te voren altijd een prijsopgave.
Kortom een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.


Ja, ik beveel dit aan

jan henk uit burgum

23-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig personeel en een goede prijs kwaliteit verhouding


Ja, ik beveel dit aan