Beoordelingen Autobedrijf J.B. Andringa

8,8
191 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
161 t/m 170 van 191 beoordelingen

Henk uit Burgum

05-07-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Opeinde

04-07-2013
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Feanwalden

03-07-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prima ervaring, ben hier al meerdere malen geweest voor het onderhoud/apk van mijn auto, ik heb mijn laatste auto die ik nu bezit ook bij dit bedrijf gekocht.Ben daar verder zeer tevreden over.
Zijn vriendelijk, behulpzaam, eerlijk, betrouwbaar ook in advies.
Ik raad het ook aan bij mensen hier ook eens langs te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

R uit Drachten

27-06-2013
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Bergum

26-06-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben sinds kort bij dit bedrijf en heb een zeer goede ervaring met wat betreft kennis, hulpvaardigheid en klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Burgum

14-06-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super klantvriendelijk bedrijf! Staan altijd klaar om te helpen en denken actief mee met de klant. Gaan heel ver om zaken op te lossen.

Klein minpuntje: bij storingen is soms een 2e bezoekje nodig omdat het de 1e keer niet (helemaal) opgelost is en/of niet alles uitgevoerd is zoals afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-05-2013
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

m. uit burgum

30-05-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: breng altijd de auto wordt prima geholpen,bedrag afgesproken, als het hoger is wordt altijd gebeld. ze staant je altijd te woord en zijn vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Burgum

23-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrokken, meelevend en altijd een passende oplossing.
Is zeer coulant tegenover de klant, en geeft graag een goed en passend advies.
Is niet bang om een fout toetegeven, een APK bijvoorbeeld.
Als het beter is voor de klant om dit later te doen, dan word hierin ook graag meegewerkt.


Ja, ik beveel dit aan

frits uit kootstertille

22-05-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan