Beoordelingen Autobedrijf J. Balk V.O.F.

8,8
23 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Peter uit Bellingwolde

18-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met passie voor de techniek en oog voor de belangen van de klant voert men de werkzaamheden uit. Een tevreden snorrende Peugeot is steevast het resultaat en de klant is dankbaar dat hij weer met een betrouwbare auto de weg op kan.


Ja, ik beveel dit aan

JHH uit Diemen

02-03-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In augustus dit jaar een 2e handse Citroen C1 gekocht bij Autobedrijf J. Balk. De behandeling was zeer prettig, en voelde me goed geholpen. Ook de afspraken die waren gemaakt vanaf de verkoop waren goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

V. uit Hoogkarspel

20-03-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben nu ruim 2o jaar klant bij Garage J. Balk, en uitermate tevereden. Men doet wat afgesproken is en is altijd gericht op de klant. Er wordt altijd een oplossing gezocht en men is eerlijk over noodzakelijke reparaties of dat die nog even kunnen wachten.
Ik heb nu al een aantal occasions bij hun aangeschaft, en steeds tot mijn volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Wognum

18-12-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We lieten ons onderhoud altijd al doen bij J. Balk naar tevredenheid.

Omdat onze Peugeot Partner best prijzig werd in onderhoud en wegenbelasting.
En de APK bijna verlopen was, hadden we besloten om een nieuwe auto te kopen.

De nieuwe Peugeot 206 bevalt ons tot nu toe goed. Zelfs de Pioneer radio + Parrot is kosteloos overgezet, terwijl dit altijd een aardige klus is.


Ja, ik beveel dit aan

Martin en Jolanda uit Lelystad

04-11-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ze staan altijd voor je klaar. En er wordt altijd tijd en naar een passende oplossing gezocht.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Lelystad

09-11-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect, een garage die niet investeert in de kantine, design of andere overbodige luxes waar de garage beter van wordt, maar investeert in klanten, betrouwbaarheid en extra service waar ik zelf een goed gevoel bij kreeg. Mooie tweedehands auto gekocht waarbij de inruilprijs prima was. Banden en een dashboard kap waren wel versleten, maar zonder gezeur vervangen, ondanks niet gevraagd ook meteen een nieuwe pook (zaten tijdens de proefrit duidelijk maar niet storend een paar lelijke plekken op). Er wordt geen half werk geleverd en ik krijg duidelijk het gevoel dat als er iets in de toekomst mis zou gaan, dat het opgelost wordt (gelukkig nog niets mis).


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zwaag

28-09-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Leuke auto gekocht tegen goede prijs. Moest nog wat aan gebeuren, prima uitgevoerd. Andere velgen ook heel soepel te regelen. Nog even terug voor een ditje/datje. Kosteloos gefixed zonder gezeur over bovag voorwaarden. Toppers!


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit Haarlem

17-04-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen januari stil komen te staan met de auto door een gebroken spanner. De spanner van de multiriem was een half jaar eerder vervangen. Karel Balk heeft de auto het eerst volgende weekend opgehaald uit Heerlen, en binnen enkele dagen de auto volledig gerepareerd inclusief de gevolgschade aan spanrollen en multiriem. Verder was mijn deurvergrendeling ook meteen gesmeerd. Een warme douche voor autobedrijf Balk


Ja, ik beveel dit aan

H uit Oostwoud

28-11-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto's en onderhoud. Prima service en goede aandacht voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

M.B. uit Blokker

06-10-2011
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden met de gang van zaken bij dit bedrijf.
Een aandachtspunt is wel de showroom. Vrij donker en tamelijk vol.
Wij hadden daar geen last van omdat we al een bepaalde auto op 't oog hadden. Maar kan me voorstellen dat men de showroom niet echt uitnodigend vindt.


Ja, ik beveel dit aan