Beoordelingen Autobedrijf J.G. de Kruijf

8,6
187 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 187 beoordelingen

Jos uit Leusden

09-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderweg kreeg ik een lekke band. Ik belde dit bedrijf om te kijken of de band gerepareerd/vervangen kon worden. Ik kon direct terecht, koffie werd aangeboden en al snel werd het probleem vast gesteld. Helaas gaf de leasemaatschappij toen ik een opdrachtbon wilde laten maken geen akkoord ivm een contract met Profile Tyrecenter. Zeer attent werd de band bijgevuld met lucht, zodat ik probleemloos de concurrent kon bereiken. Complimenten voor de klantgerichtheid.


Ja, ik beveel dit aan

jacco uit dodewaard

25-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Bavel

14-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn hier via internet/ autotrack terecht gekomen, Hele aardige mensen die je rustig te woord staan.

We hebben hier een rode Touran gekocht die netjes klaar stond voor een proefrit. Daarna hebben we rustig zaakjes op een rij gezet en samen gekeken naar wat er goed en fout was. In ons geval heeft hij er andere velgen en 2 nieuwe banden opgelegd. een hele goede beurt gegeven waarin hij in eerste instantie alleen de voorremschijven zou vervangen. Maar bij de beurt zag hij dat de achterremschijven ook niet alles waren, en heeft deze zonder meerkosten ook vervangen.

Onze eigen garage in het dorp, waar de auto in onderhoud gaat, doet altijd een gratis aankoop keuring. die hebben de auto bekeken. en konden gewoon niets verkeerd vinden. Het is gewoon een hele goede koop en auto.

dus bedankt, we verwachten deze nog een hele tijd te rijden, maar als deze op is gaan we zeker weer kijken wat ze hebben en kunnen voor ons.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Kekerdom

13-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na al een paar auto's te hebben ingeruild en gekocht bij jullie zijn wij erg te vreden over jullie service en klantvriendelijk bedrijf .
De auto's worden altijd zeer netjes afgeleverd .
Wij zijn zeer te spreken voor de aandacht en mee denken van de aanschaf van een auto.


Met vriendelijke groet,
Willy en Jacqueline
Gezinshuis Het Weversnest.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Driel

07-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erich uit Wijchen

04-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig ontvangst. Wel had ik eerst telefonisch een afspraak gemaakt. Mooi schoon / fris bedrijf, vanuit de ontvangstruimte direct zicht in de werkplaats. Eerlijke prijs en historie van mijn "nieuwe" gebruikte Audi. Je kunt met verkoper Arie rustig meekijken naar alle gegevens die van de auto bekend zijn. Ook op pagina's die niet voor een particulier toegankelijk zijn. Maar vooral ook een eerlijke prijs voor mijn inruil-auto (Audi). Geen gezeur van inruilprijzen uit "het boekje", maar oprechte interesse voor mijn auto. Anders waren wij nooit tot een financieel akkoord gekomen. Keurige aflevering van mijn auto, werkelijk blinkend als een spiegel. Je wordt meteen in één oogopslag "verliefd" op je auto :-)


Ja, ik beveel dit aan

Aby uit Veenendaal

03-05-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een andere auto kwam ik bij de Kruijf terecht en prima geslaagd. Ook de inruil prima geregeld.
Arie van Vliet is een prettige verkoper en we zijn er op een goede manier uitgekomen.
Aflevering en afhandeling is netjes volgens afspraak verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

rob uit Maasbommel

15-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service. Luisteren naar de klant. Denken met je mee en zoeken naar oplossingen met eerlijke voorstellen. No nonsens en lossen evt problemen na verkoop op zonder vragen te stellen. Zo hoort het!


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Maurik

14-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

26-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige mensen, goede ontvangst. Ik had van tevoren gebeld, de auto stond netjes klaar voor een proefrit. Na een week bleek er een defect te zijn aan de EGR klep, dit is netjes onder de garantie vervangen. Netjes een leenauto meegekregen. Kortom, een fijn en eerlijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan