Beoordelingen Autobedrijf J.G. de Kruijf

8,6
206 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 206 beoordelingen

Christa uit Zetten

07-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een fijn, kundig en persoonlijk bedrijf! We zijn pas verhuisd, maar geen komen terug bij de Kruijf omdat we ons daar zeer vertrouwd voelen. Nog niet eerder een betere garage mee gemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Claudia uit Beek en Donk

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn per toeval uitgekomen bij dit bedrijf bij het zoeken naar een nieuwe auto. We zijn positief verrast door de wijze waarop we zijn ontvangen en geinformeerd. Toen de gekochte auto een update nodig bleek te hebben werd de klacht snel en correct verholpen. We hebben het gevoel gekregen dat dit bedrijf daadwerkelijk goede zorg en aandacht voor auto en klant heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Arnhem

21-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke en zeer correcte benadering. Duidelijk over prijzen van reparaties en onderhoud. Levert vakwerk en is ook niet bang voor improvisatie. Denken mee. Betrouwbaar, komen afspraken prima na. ‘ Ze’ houden echt van auto,s en sleutelen.


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Zwolle

18-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een autobedrijf waar je gastvrij ontvangen wordt. Nette correcte behandeling. We hadden de auto snel nodig, en de eigenaar heeft er alles aan gedaan om dit snel voor elkaar te krijgen


Ja, ik beveel dit aan

Raymon uit Zetten

18-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan Ewout uit Dieren

22-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Arnhem

20-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb afgelopen voorjaar een Seat Ibiza aangeschaft bij autobedrijf J.G. de Kruijff, ondertussen heb ik er een paar maanden in rond gereden met veel plezier en zonder problemen. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk, en smaakt de koffie prima! Onlangs ben ik langs gegaan voor de APK-keuring, hier kon ik op wachten en was binnen enkele minuten geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Arnhem

30-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 8 jaar een goede relatie met het bedrijf.
Inderdaad een goede service wordt er geboden.
Inmiddels twee maal een auto gekocht medewerkers van het auto bedrijf zeer correct en leveren werk netjes af.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Heerhugowaard

24-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afspraak gemaakt voor een proefrit, waren ze in de avond voor open gebleven, erg klantvriendelijk, goede communicatie, de verkopers komen hun afspraken na, de auto stond een week later voor ons klaar, alles was netjes geregeld, prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Renkum

21-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan