Beoordelingen Autobedrijf J. Janssen B.V.

8,8
141 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
121 t/m 130 van 141 beoordelingen

Anoniem

04-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

koen uit Etten-Leur

02-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aankoop auto voor mijzelf en mijn dochter. Daarna werd als service een aantal kleine probleempjes perfect verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anko uit Rijsbergen

02-03-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Gle uit Breda

02-03-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima service en snël geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Irma uit ETTEN-LEUR

01-03-2018
4,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: vanmorgen geholpen nadat ik met een vastgevroren gaskabel langs de kant van de weg kwam te staan. Het euvel is ter plekke verholpen maar toch opgetakeld en naar het bedrijf gebracht ter controle. Daar werd tot 3 keer toe een leen auto aangeboden en twee maal voorgesteld de gaskabel te vervangen. Uiteindelijk is de kabel alleen maar gesmeerd en kon ik weer verder.
Ik had sterk het gevoel dat ik niet eerlijk werd geholpen en er allerlei onnodige kosten gemaakt zouden worden wanneer ik niet assertief genoeg zou zijn.
Dit vind ik erg jammer, ik zal geen reclame voor dit bedrijf maken ondanks dat de medewerkers verder vriendelijk waren en ze ongetwijfeld kundig zijn.


Simon uit Wernhout

28-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op de bonnevooi met pech naar Janssen gereden, was er voor openingstijd maar werd al binnengelaten en kreeg van de al aanwezige monteur een kop koffie. Gezien het buiten nog -5 was erg aangenaam.
Ik kreeg ondanks geen afspraak die dag een leenauto mee, het probleem was iets wat complexer dan aanvankelijk leek en omdat de onderdelen niet op voorraad waren duurde het allemaal wat langer, maar dat kan je niemand kwalijk nemen.
Verder uiteraard is het probleem verholpen, met een duidelijke rekening van onderdelen en manuren.
Ik ben erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Rijsbergen

28-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Natascha uit Rijsbergen

28-02-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Den hout

27-02-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan