Beoordelingen Auto- en bandenbedrijf Jonkman Waskemeer

9,3
35 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Jan uit Kaatsheuvel

08-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In december 2017 bij Jonkman Auto's een Volvo XC70 3.2 Summum gekocht. Auto gevonden via internet, ik zocht deze specifieke uitvoering.
In de aanloop naar de uiteindelijke koop twee keer uit Brabant naar Raalte geweest. Prima ontvangen en geholpen door Jan Jonkman.
Tijdens winterperiode vlak na de aanschaf bleek de standkachel niet te werken. Geen probleem, afspraak gemaakt door Jonkman bij de Volvodealer in Nijverdal voor reparatie onder garantie. Tijdens dit garagebezoek werd door de Volvo-monteur vastgesteld dat de waterpomp 'lawaai' maakte. Is ook in opdracht van Jonkman vervangen onder garantie. In de week dat de auto in Nijverdal werd gerepareerd, heb ik als leenauto een Volvo V70 meegekregen van Jonkman.
Allemaal geweldige service, schrijft deze zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Nieuw Buinen

21-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij autobedrijf Jonkman onlangs een volvo V40 gekocht, goede service bij aanschaf en aflevering van de auto.
Super tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit overloon

15-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een opel vivaro gekocht ben zeer tervreden met alles. Ik ben helemaal uit braband naar waskemeer gereden voor deze zeer nette bus en voor een goede prijs.Meneer had er nog 4st nieuwe banden opgelegt buitengewoon een topgarage


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit Bakkeveen

25-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke medewerkers en eerlijke prijzen. Ook met tanken altijd de scherpste prijzen.
In 2017 twee auto's gekocht een dikke prima.


Ja, ik beveel dit aan

C. uit Bakkeveen

19-06-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ervaar Autobedrijf J. Jonkman als de garage met een lage drempel. Ook wanneer ik zonder afspraak langskom, wordt er tijd voor mij gemaakt en gezocht naar een passende oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Gea uit Heerenveen

22-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij autobedrijf Jonkman heb ik kortgeleden een mooie Seat Ibiza gekocht. De service op maat en het meedenken met de klant is geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Krimpen aan den IJssel

07-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: BMW Z4 gekocht bij deze firma. Helaas blijken er wat problemen (welke dhr Jonkman niet zo had kunnen merken) te zijn met de auto. Dhr. Jan Jonkman doet er alles aan om de auto helemaal goed te krijgen en ophalen al is het aan de andere kant van het land is geen enkel probleem. Vervelend dat de auto nog niet goed is, maar alle vertrouwen dat de problemen naar volle tevredenheid zullen worden opgelost. Service is gewoon goed! Aanrader dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

S uit Almelo

26-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf
Staan altijd voor je klaar
Heel eerlijk !!


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Arnhem

04-04-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas geleden een Volvo gekocht bij Jonkman auto`s in Raalte. Na mijn eerste bezoek was ik al erg tevreden over het bedrijf. Werd super goed geholpen en een proefrit maken was geen enkel probleem. Na overleg thuis besloten om hier de Volvo te kopen, en zo gezegd zo gedaan. Hij zou de auto nog helemaal in orde maken en 3 dagen later kon ik hem al komen ophalen. Ook op dat moment werd er te tijd voor je genomen. Alles nog even goed uitgelegd en natuurlijk al het papierwerk in orde maken. Helaas had ik na 1 week een kleine storing. Heb op dat moment even contact opgenomen en de volgende dag de auto afgegeven. Twee dagen later stond de auto alweer voor mij klaar en tot op heden rijdt die weer goed zonder problemen. De service was echt super en alles werd kosteloos geregeld. Ik ben erg tevreden over het bedrijf en ken weinig andere bedrijven die zulke service en vertrouwen geven. Het is gewoon een oprechte en eerlijke man die weet waar hij het over heeft. Bij de volgende auto zal ik als eerste contact opnemen met Jonkman auto`s in Raalte.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Berghem

05-11-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben er een Volvo gekocht en zijn zeeeer tevreden, de storing die we hadden werd direct verholpen, en dit werd kosteloos opgelost, echt super netjes, nog nooit zulke service meegemaakt bij een autobedrijf! Heel gastvrij, en helemaal niet flauw! Eerlijke man, en wij gaan zeker terug, en zullen anderen ook direct adviseren om daar te gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan