Beoordelingen Autobedrijf J. Kroeze

8,9
28 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Bas uit Wezup

02-10-2016
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De garage om de hoek. Eigenlijk altijd goed en flexibel. Fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Papendrecht

11-08-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met de vakantie auto kapot. Goed geholpen door hele leuke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Borger

08-01-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor het eerst hier onze auto een beurt laten geven.
De monteur belde na een tijd dat er meer kosten aanzaten dan we begroot hadden.
Na overleg keurig opgelost doordat men niet te beroerd was om een aantal onderdelen gebruikt te monteren omdat het kon.
Op deze manier kunnen we weer een jaar verder rijden zonder op hoge kosten te worden gejaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Melissa uit Rotterdam

24-12-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Daar sta je dan in de kerstvakantie met de kids in Schoonoord met een gebroken uitlaat.
Omdat we midden in het dorp boodschappen hadden gedaan in de supermarkt gevraagd of er een garage in de buurt is.
Iemand was zo vriendelijk om ons naar de plaatselijke garage te brengen,het verhaal uitgelegd. We werden snel geholpen,een monteur reed mee naar de auto en zorgde dat de uitlaat niet meer over de grond sleepte.
Ze hebben met hulp van een stuk pijp de uitlaat weer gelast en vastgezet er was ook iets van rubber afgescheurd dus hebben ze van een ander rubber iets passend gemaakt.
Alles terwijl we in de kantine koffie kregen en de kinderen limonade.
Jullie hebben onze vakantie gered en we kunnen ook weer veilig terug naar Rotterdam,wat een top service.
Onwijs bedankt namens Melissa, Kimberley en Vharona.


Ja, ik beveel dit aan

ludger uit joure

21-12-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via marktplaats een auto gevonden die binnen ons budget paste. Na wat heen en weer gebeld te hebben met dit bedrijf hebben we een proefrit gemaakt. De auto beviel ons prima. Nu bleek dat de auto bijna apk gekeurd moet worden. Zonder meer prijs werd dit gedaan. Echt super service!


Ja, ik beveel dit aan

M.

17-12-2014
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een Ontzettend slechte service, een auto gekocht met allemaal mankementen. Na een dag na aankoop al een foutmelding, toen contact gehad, langs geweest en uitgelezen en er was niks aan de hand volgens dit bedrijf. Toch bleef de foutmelding. Dus toch bij een ander bedrijf uit laten lezen daar bleek dat de catalysator kapot was. terwijl er volgens hun niks was. blijkbaar een ontzettend duur probleem! Toen langs geweest en gekeken wat autobedrijf Kroeze eraan kan doen, helemaal niks! En geen haar op hun hoofd die er aan denkt over ook maar iets te doen. Wat een ontzettende goede service, dus niet!


Peter uit Emmen

31-08-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gastvrij en vriendelijk geholpen, monteur straalt duidelijk passie voor zijn vak uit.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Winsum

18-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Doen wat is afgesproken en ook nog een beetje meer!
We waren prettig verrast,door vriendelijk en kundig personeel.
Momenteel rijden we naar volle tevredenheid in onze gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Gasselte

20-06-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Via via kwam ik bij dit bedrijf terecht. Waar andere bedrijven het probleem met mijn Saab niet konden oplossen en ik dikke rekeningen had betaald waren ze hier in een uurtje erachter wat het probleem was. Ze hebben het onderdeel in overleg met mij gebruikt besteld. De auto loopt weer als nieuw en bij aflevering was deze ook nog eens gewassen en uitgezogen.
Gewoon super en een nette rekening dus ook voor Saab kan je hier goed terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Hennie uit Emmercompascuum

23-05-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uiterst betrouwbaar,ze doen wat ze beloven.Dit is echte service.SUPER.


Ja, ik beveel dit aan