Beoordelingen Autobedrijf J. Kroeze

8,2
35 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

M. uit Utrecht

11-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net een Honda HRV gekocht, het bedrijf zag er net zoals de auto netjes uit. De informatie over de auto was prima en toen bleek dat er onduidelijk was over wanneer de distributieriem het laatst vervangen was, al snel tot een redelijk compromis gekomen.

Om een lange rit met 2 auto's te voorkomen bij het ophalen van mijn mooie Honda, werd zelfs aangeboden me op te halen van de trein.
Tot nu toe bijzonder tevreden over de gang van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Janine uit Voorthuizen

08-04-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maar goed dat ik mijn fiat 500 heb laten nakijken door een vertrouwd bedrijf in de buurt. Wat blijkt, versnellingsbak aan zn eind. Alle versnellingen moesten gemaakt worden. Schokdempers op. Lamp kapot, en niet alleen het lampje nee de hele inhoud. Kabel in de ruitenwisser gesprongen waardoor me ruiterwissers elke keer 10 min lang aanging als ik de auto start. Nu 3 weken later. Denk je alles gemaakt te hebben voor 1500 euro extra start de auto niet meer, waarschijnlijk ook nog de accu die kapot is. Dit bedrijf is een en al oplichterij! En dan reageren met ik had voorgesteld om de auto zelf te maken, maar goed dat ik dat niet gedaan heb want dan was het half werk geweest en was er over de rest nooit wat gezegd! En dan werk je keihard voor een “goed” autootje van 5500 euro als meisje van 20!!! Je word bedankt oplichter!!!


Peter uit Schoonoord

13-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een mooie gebruikte Renault Twingo gekocht en mijn andere auto ingeruild. 's morgens gebeld of de auto er nog stond en eind van de middag een proefrit gemaakt. Wij kwamen samen tot een mooie deal en kon direct de auto meenemen en de andere achter laten.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Emmen

10-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en klantvriendelijkheid problemen keurig opgelost en alles wat afgesproken is perfect nagekomen keurige nette garage


Ja, ik beveel dit aan

Janine uit Voorthuizen

08-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Koop je een leuke fiat 500, word er bij gezegd dat de auto 100% goed is. Blijkt dat de
versnellings bak stuk is en er omkosten komen van 1000 euro. Het bedrijf wilt maar 425 euro terug geven dus kunnen we zelf weer 600 euro uit eigen zak betalen, terwijl je een auto koop van 5.500 euro. We voelen ons goed opgelicht door dit bedrijf, de opmerking van de eigenaar was je moet er maar mee leren rijden. Ook het navigatie scherm hoort touch te zijn, ook dat werkt niet en zal me 400 gaan kosten om het te laten maken.


Constantijn uit Musselkanaal

09-01-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nou nou, geen woorden voor!! Na 2x gebeld te hebben en een afspraak met ze te hebben gemaakt dat je 2 auto's komt bekijken waar we zeer geïnteresseerd in waren, dus snel uit het werk de kinderen naar de oppas brengen, kom je daar aan, meld hij dat hij er al 1 van heeft verkocht. Dat zijn toch geen afspraken!!!


Max uit Groningen

31-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net een auto gekocht bij dit bedrijf, en zijn zeer tevreden.
Klantvriendelijk, netjes behandeld, lekkere koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Wezup

02-10-2016
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De garage om de hoek. Eigenlijk altijd goed en flexibel. Fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Papendrecht

11-08-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met de vakantie auto kapot. Goed geholpen door hele leuke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Borger

08-01-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor het eerst hier onze auto een beurt laten geven.
De monteur belde na een tijd dat er meer kosten aanzaten dan we begroot hadden.
Na overleg keurig opgelost doordat men niet te beroerd was om een aantal onderdelen gebruikt te monteren omdat het kon.
Op deze manier kunnen we weer een jaar verder rijden zonder op hoge kosten te worden gejaagd.


Ja, ik beveel dit aan