Beoordelingen Autobedrijf J. Meeuwisz B.V.

9,0
136 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

Arjen uit Veghel

11-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne en mooie grand c max gekocht. Goeie service!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit 's-Hertogenbosch

01-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek na een andere auto kom toevallig op de site van autobedrijf meeuwisz. Berchtje gestuurd .
Eigenaar belt me terug ,staat me heel vriendelijk te woord.
Wordt afgesproken dat ik zaterdag kom kijken .
Zaterdag daar heen gereden op me gemak de auto gekeken van binnen en van buiten, proefrit gemaakt echt een super auto .
Persoonlijk vond ik dat ik iets te veel moest bijleggen op mijn eigen auto.
Afgesproken dat ik er weekend over kon denken .
Maandag teruggebeld nog wat onderhandel kwamen elkaar te gemoed .
Auto op gehaald wordt alles rustig uitgelegd hoe alles werkt.
Gewoon in een woord TOP ben zeer tevreden en over autobedrijf meeuwisz


Ja, ik beveel dit aan

J uit Zeeland

24-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een 7-zits auto met automaat en hebben onze Opel Zafira via internet bij autobedrijf Meeuwisz gevonden. Al vanaf het eerste telefonisch contact had ik een vertrouwd gevoel met dit bedrijf. Open, transparant en niet opdringerig, zo zou ik dit bedrijf willen omschrijven. Na een 2-tal proefritten hebben wij onze huidige Opel Zafira gekocht. Wat ons betreft zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit Millingen aan de Rijn

31-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

John uit Waardenburg

11-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wezen kijken voor een nieuwe auto, en meteen wat gevonden. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Maruscha uit Den Haag

09-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en kundig geholpen. Ook toen er tijdens de garantieperiode iets mis bleek te zijn met de auto is er heel adequaat gehandeld en kreeg ik vervangend vervoer mee. Auto rijdt sindsdien als een zonnetje!


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Veenendaal

09-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Begin 2015 een occasion bij dit autobedrijf gekocht.
Vanaf die tijd vaste klant geworden voor onderhoud etc.
Ben uitermate tevreden. Zijn eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Den Haag

08-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In kort tijd heb ik dit bedrijf leren kennen. Niet zo lang , 4 maanden. Heeft een goede leider, goede team, goede service etc. mijn eigen auto heb ik er aangeschaft. Top


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Swolgen

07-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hallo,
Heb hier een ford focus wagon gekocht, en ben zeer zeer tevreden over de service en punctualiteit van het bedrijf.
Hier kunnen veel autogarages/dealers/handelaren nog veel van leren!!


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Leuth

14-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn geholpen aan een nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan