Beoordelingen Autobedrijf J. Meeuwisz B.V.

9,0
133 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 133 beoordelingen

Jaco uit Millingen aan de Rijn

31-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

John uit Waardenburg

11-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wezen kijken voor een nieuwe auto, en meteen wat gevonden. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Maruscha uit Den Haag

09-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en kundig geholpen. Ook toen er tijdens de garantieperiode iets mis bleek te zijn met de auto is er heel adequaat gehandeld en kreeg ik vervangend vervoer mee. Auto rijdt sindsdien als een zonnetje!


Ja, ik beveel dit aan

Jacob uit Veenendaal

09-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Begin 2015 een occasion bij dit autobedrijf gekocht.
Vanaf die tijd vaste klant geworden voor onderhoud etc.
Ben uitermate tevreden. Zijn eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Den Haag

08-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In kort tijd heb ik dit bedrijf leren kennen. Niet zo lang , 4 maanden. Heeft een goede leider, goede team, goede service etc. mijn eigen auto heb ik er aangeschaft. Top


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Swolgen

07-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hallo,
Heb hier een ford focus wagon gekocht, en ben zeer zeer tevreden over de service en punctualiteit van het bedrijf.
Hier kunnen veel autogarages/dealers/handelaren nog veel van leren!!


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Leuth

14-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn geholpen aan een nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Bennekom

30-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk no nonsense bedrijf waar je alle ruimte en tijd krijgt om een auto uit te zoeken zonder dat er iemand de duurdere versie probeert aan te praten.
Voor aflevering wordt extra moeite om het de klant naar zijn zin te maken niet uit de weg gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Berkel enschot

23-11-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Valentijn uit Arkel

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn huidige auto gekocht bij autobedrihf J. Meeuwis. Een erg prettige ervaring en een hele fijne auto!


Ja, ik beveel dit aan