Beoordelingen Autobedrijf J. Meeuwisz B.V.

9,0
109 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 109 beoordelingen

René uit Nuenen

14-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verkoop zonder gladde verkoper en zonder poespas. Zoals het hoort!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Herwijnen

31-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer prettige en goede service. Zeer positief over de vriendelijke manier waarop we te woord zijn gestaan en het verloop van de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Bemmel

12-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantvriendelijkheid om door een ringetje te halen. Keurig het euvel opgespoord en gerepareerd. Vervangende auto meegekregen. TOP


Ja, ik beveel dit aan

Fam. C. uit Barneveld

10-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze Opel Zafira was aan vervanging toe. We hebben veel gezocht op diverse autosites en kwamen op de site van autobedrijf Meeuwisz. Daar stonden een paar mooie Opels én vooral positieve reviews. We zijn daarom vanuit Barneveld naar Dodewaard gegaan. Met succes! Al die positieve reviews waren terecht. Dat geldt voor ontvangst, manier waarop we geholpen werden, verzorging (ver)koop, het komt alles netjes, deskundig en betrouwbaar over. En... we zijn nu eigenaar van een goed product: Opel Astra van dit aanbevelenswaardig autobedrijf!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Barendrecht

10-07-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service, netjes geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Bleiswijk

08-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, eerlijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Almere

23-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden, goede service, klant gericht.
Zou er met vertrouwen een volgende auto aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lienden

18-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik wil even vermelden, dat de service van "Autobedrijf Meeuwisz", uitstekend is. We hadden een half jaar garantie bij de nieuwe auto gekocht en een maand na afloop van de garantie was de airco stuk deze werd echter nog onder garantie gerepareerd en hoefden alleen zelf het afvullen en servicekosten te betalen.


Ja, ik beveel dit aan

Djon uit Prinsenbeek

18-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Arnhem

13-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst, goede uitleg over de occasion waar wij het oog op hadden laten vallen.
Alle tijd om nog een keer uit te leggen hoe alles werkt i.v.m. Voor ons alle nieuwe snufjes.


Ja, ik beveel dit aan