Beoordelingen Autobedrijf J. Meeuwisz B.V.

9,0
124 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 124 beoordelingen

Valentijn uit Arkel

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn huidige auto gekocht bij autobedrihf J. Meeuwis. Een erg prettige ervaring en een hele fijne auto!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Werkendam

16-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Als u van plan ben om gebruikte auto te gaan kopen,ga dan zeker is kijken bij
"Autobedrijf J.Meeuwisz B.V."'
Dit zijn mensen zonder gladde verkoop praatjes,hebben verstand van auto's,en zijn heel klant vriendelijk.(En natuurlijk hele mooie auto's)
Heb zelf een auto gekocht bij deze garage en naar 9 maanden kreeg ik een probleem met de motor,uit de garantie dus en daar zat ik dan,ben toen terug gegaan gesprek gehad met de eigenaar,auto tijdje kwijt geweest maar weer helemaal op en top terug gekregen.
Nogmaals dit is een SUPER garage met eerlijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Mink uit Nistelrode

25-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Boxmeer

17-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf! Vriendelijk, eerlijk en vakkundig personeel (Nico een man die weet hoe een auto in elkaar zit) kortom top! Zijn erg tevreden over onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

axl uit leiderdorp

22-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht, prima aankoop, goede behandeling en vriendelijke eigenaar. Super blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Veenendaal

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het eerste begin een goed gevoel bij dit bedrijf. De uiteindelijke aflevering van de auto was voor ons zelfs boven verwachting goed.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit vianen

05-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf en zijn zeer netjes geholpen. Zijn erg vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Daisy uit Tilburg

03-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment contact tot en met het afhalen van de auto super service. Wordt goed geholpen en wordt tijd voor je genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Khj uit Rhenen

17-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Tiel

10-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg betrokken. Het voelt direct vertrouwd. Geen onzin verhalen. Gewoon zo als het is. Erg goede betrouwbare auto's. Een echte aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan