Beoordelingen Autobedrijf J. Meeuwisz B.V.

9,0
119 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 119 beoordelingen

J.W. uit Veenendaal

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het eerste begin een goed gevoel bij dit bedrijf. De uiteindelijke aflevering van de auto was voor ons zelfs boven verwachting goed.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit vianen

05-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf en zijn zeer netjes geholpen. Zijn erg vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Daisy uit Tilburg

03-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment contact tot en met het afhalen van de auto super service. Wordt goed geholpen en wordt tijd voor je genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Khj uit Rhenen

17-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Tiel

10-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg betrokken. Het voelt direct vertrouwd. Geen onzin verhalen. Gewoon zo als het is. Erg goede betrouwbare auto's. Een echte aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Ochten

08-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service, no nonsense, komen afspraken na en denken mee. Deze ervaring hebben wij al jaren; onderhoud, apk, storingen, zoekopdracht andere auto... ze staan voor je klaar!
En....niet te duur!
Ben heel tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Amersfoort

05-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nette en vriendelijke omgang. Klantgericht en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit tilburg

31-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: geweldig bedrijf fijne mensen en goede servies de koffie staat klaar geweldig b v d


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Lunteren

25-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf dat ik graag aanbeveel aan anderen. Later nog terug geweest om winterbanden te kopen. Eerlijke mensen waar goed zaken mee te doen is.


Ja, ik beveel dit aan