Beoordelingen Autobedrijf J. Meeuwisz B.V.

9,0
116 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 116 beoordelingen

Khj uit Rhenen

17-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Tiel

10-12-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg betrokken. Het voelt direct vertrouwd. Geen onzin verhalen. Gewoon zo als het is. Erg goede betrouwbare auto's. Een echte aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Ochten

08-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service, no nonsense, komen afspraken na en denken mee. Deze ervaring hebben wij al jaren; onderhoud, apk, storingen, zoekopdracht andere auto... ze staan voor je klaar!
En....niet te duur!
Ben heel tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Amersfoort

05-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nette en vriendelijke omgang. Klantgericht en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit tilburg

31-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: geweldig bedrijf fijne mensen en goede servies de koffie staat klaar geweldig b v d


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Lunteren

25-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf dat ik graag aanbeveel aan anderen. Later nog terug geweest om winterbanden te kopen. Eerlijke mensen waar goed zaken mee te doen is.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Nuenen

14-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verkoop zonder gladde verkoper en zonder poespas. Zoals het hoort!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Herwijnen

31-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer prettige en goede service. Zeer positief over de vriendelijke manier waarop we te woord zijn gestaan en het verloop van de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Bemmel

12-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantvriendelijkheid om door een ringetje te halen. Keurig het euvel opgespoord en gerepareerd. Vervangende auto meegekregen. TOP


Ja, ik beveel dit aan