Beoordelingen Autobedrijf J. Terpstra B.V.

8,8
285 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 285 beoordelingen

Cor uit Franeker

13-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zit al jaren bij deze auto garage word goed behandelt als er wat met de auto is wat ik nog niet wist word ik eerst netjes gebeld. heb gewoon geen negatieve ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Ballum

10-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig netjes en correct bedrijf. Op al je vragen een duidelijk antwoord. Ze weten waar ze over praten.


Ja, ik beveel dit aan

Joel uit Harlingen

31-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Terpstra is een deskundig en gepassioneerd autobedrijf, waarbij de wens van de klant hoog in het vaandel staat. Recentelijk is door Autobedrijf Terpstra een mooie jonggebruikte auto geïmporteerd uit Duitsland. Na het doorgeven van de wensen is het importtraject volledig binnen zeer korte tijd uitgevoerd, en dat tijdens de drukke december feestdagen. Daarbij werd ik netjes van elke stap op de hoogte gehouden.

Naast aanschaf/import van auto’s op klantwens heeft Autobedrijf Terpstra ook een ervaren groep monteurs voor het onderhoud van auto’s, welke ten alle tijde klaar staat indien nodig.

Al met al goede en eerlijke service, een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Heeten

20-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-12-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Paul

03-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Terpstra is een bedrijf dat zich (mede) richt op oldtimers en youngtimers, en dat is te merken! Hier werken duidelijk liefhebbers die er alles aan doen je auto op de weg te houden.
De sfeer is gemoedelijk en de ontvangst uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Cornwerd

03-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige garage waar we de auto met een gerust hart achterlaten. Goede service en fijn personeel!


Ja, ik beveel dit aan