Beoordelingen Autobedrijf J. Terpstra B.V.

8,8
272 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 272 beoordelingen

Joost uit Heiloo

27-08-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Veel ervaring en expertise. Geven ook graag advies en willen ervaringen terughoren.


Ja, ik beveel dit aan

Tom en Sietske uit Britsum

27-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jenny uit Buitenpost

28-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

leo uit malden

01-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goeie ervaring 200 km gereden om naar auto te kijken en vervolgens goede zaken kunnen doen met dit bedrijf en auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Matthieu uit Harlingen

18-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben ondertussen 8 jaar klant bij Terpstra en heb recent mijn 4e auto hier aangeschaft, welke op mijn verzoek door Hessel is geïmporteerd. Alles is deskundig en volgens afspraak afgehandeld zoals ik ondertussen gewend ben bij dit bedrijf. Een goed adres voor aankoop, onderhoud en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Lida uit Duiven

16-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week een super mooi autootje gekocht bij Hessel Terpstra. Een man die je niet meer vergeet! (in positieve zin) eerlijk en gezellig het geeft een goed gevoel. Dank je wel Hessel voor de goed service! Groetjes Lida en Casey Anderson


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status et cetera.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-03-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Zeist

05-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Ype uit Leerdam

28-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tussen de feestdagen een rondje langs de dealers in Noord-Nederland gemaakt voor een Up/Citigo/Mii. Uiteindelijk bij Terpstra geslaagd omdat deze een nette, goed onderhouden en redelijk geprijsde Citigo aanbood die precies was wat ik zocht. T.o.v. de grote ex-lease dealers scherp geprijsd en ondanks dat ze elders ook goedkoper aangeboden werden, mankeerde daar altijd iets aan (import, verborgen schade, verdachte km-stand, ontbrekende onderhoudshistorie etc).

De communicatie en afhandeling bij Terpstra is vriendelijk, eerlijk en niet opdringerig. Ze hebben de auto keurig afgeleverd door de laatste aandachtspuntjes nog even aan te pakken en met garantie. Mocht het zo uitkomen dan kom ik zeker nog een keer terug!


Ja, ik beveel dit aan