Beoordelingen Autobedrijf J. Terpstra B.V.

8,8
290 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 290 beoordelingen

Harald uit Amstelveen

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Louter goede ervaringen. Topservice, ze vriendelijk personeel. Geen gezeur of gedoe. Eerlijke verhalen en eerlijke auto's . Een aanrader en ook een verademing. je maakt het vaak anders mee.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amsterdam

13-03-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kundige en prettige garage om je auto in onderhoud te hebben!


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Franeker

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deskundigheid kan ik als leek niet beoordelen, maar heb daar 100% vertrouwen in. De behulpzaamheid is door ons als heel bijzonder ervaren. Prijs kwaliteit is een vertrouwenskwestie en dat heb ik in het berdijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-03-2019
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: slecht


Ype uit Midlum

25-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goeie garage , prima service !


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Franeker

13-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zit al jaren bij deze auto garage word goed behandelt als er wat met de auto is wat ik nog niet wist word ik eerst netjes gebeld. heb gewoon geen negatieve ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Ballum

10-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig netjes en correct bedrijf. Op al je vragen een duidelijk antwoord. Ze weten waar ze over praten.


Ja, ik beveel dit aan

Joel uit Harlingen

31-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Terpstra is een deskundig en gepassioneerd autobedrijf, waarbij de wens van de klant hoog in het vaandel staat. Recentelijk is door Autobedrijf Terpstra een mooie jonggebruikte auto geïmporteerd uit Duitsland. Na het doorgeven van de wensen is het importtraject volledig binnen zeer korte tijd uitgevoerd, en dat tijdens de drukke december feestdagen. Daarbij werd ik netjes van elke stap op de hoogte gehouden.

Naast aanschaf/import van auto’s op klantwens heeft Autobedrijf Terpstra ook een ervaren groep monteurs voor het onderhoud van auto’s, welke ten alle tijde klaar staat indien nodig.

Al met al goede en eerlijke service, een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Heeten

20-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan