Beoordelingen Autobedrijf J. Terpstra B.V.

8,8
263 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 263 beoordelingen

Ype uit Leerdam

28-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tussen de feestdagen een rondje langs de dealers in Noord-Nederland gemaakt voor een Up/Citigo/Mii. Uiteindelijk bij Terpstra geslaagd omdat deze een nette, goed onderhouden en redelijk geprijsde Citigo aanbood die precies was wat ik zocht. T.o.v. de grote ex-lease dealers scherp geprijsd en ondanks dat ze elders ook goedkoper aangeboden werden, mankeerde daar altijd iets aan (import, verborgen schade, verdachte km-stand, ontbrekende onderhoudshistorie etc).

De communicatie en afhandeling bij Terpstra is vriendelijk, eerlijk en niet opdringerig. Ze hebben de auto keurig afgeleverd door de laatste aandachtspuntjes nog even aan te pakken en met garantie. Mocht het zo uitkomen dan kom ik zeker nog een keer terug!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Tzummarum

12-01-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Goenga

08-01-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Almere

31-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed. Duidelijke communicatie, zowel vooraf als tijdens het onderhoud. Een zaak met passie voor de auto en dat komt helaas niet zo vaak meer voor.


Ja, ik beveel dit aan

Sia uit Harlingen

19-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer fijn geholpen. Heb het gevoel eerlijk en met belangstelling te geholpen te zijn wat leidde tot een onverwachtte aankoop. En fijne nazorg.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-10-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Personeel en directie zijn deskundig en klantvriendelijk. Onderscheidend door net even een stapje extra te doen, dat waardeer ik.


Ja, ik beveel dit aan

Theun uit Beetsterzwaag

10-10-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

willem uit harlingen

10-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: auto gekocht en correct behandeld


Ja, ik beveel dit aan

leo uit harlingen

03-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

johan uit SEXBIERUM

01-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan