Beoordelingen Autobedrijf J. van der Voorde B.V.

9,4
8 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Joanne uit Rotterdam

30-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Hoek van holland

15-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een bedrijf waar er maar weinig van te vinden zijn,de service is gewoon top en de vakbekwaamheid is ook helemaal top,mijn ervaring is kan niet beter.


Ja, ik beveel dit aan

erwin uit vlaardingen

30-09-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: waarom v d voorde?HIEROM.fiat panda 2004 vrijdagmorgen gebracht door anwb.vrijdagmiddag gereed en voorzien van 1 nieuwe brandstofpomp.je moet hem ook wel hebben liggen eg D A N K.


Ja, ik beveel dit aan

monique uit hoogvliet

05-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren klant heb hier al de nodige fiat,s gekocht!!
Fantastische service, ook als de koop al gesloten is, altijd vriendelijk en niets is teveel!!
Joop en john voor mij 1 van de redenen dat ik nog steeds fiat blijf rijden (ook een beetje om de auto )
Fiat v.d. voorde, waar je als klant nog steeds belangrijk bent !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Wijster

24-02-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag ongezien en op goed vertrouwen een Fiat Fiorino gekocht. Omdat we ruim 200 km vanaf Vlaardingen wonen was even bezichtigen niet zo praktisch.. De prijs was zeer scher en overlegd dat als we komen hem dan gelijk meenemen. Dinsdagmorgen om 6.44 uur de trein genomen richting Vlaardingen West alwaar we om ca. half 10 uitstapten. Gebeld met de verkoper Joop, en hij kwam ons van het station ophalen. Na een bakkie koffie werd de auto op naam gezet. De auto was mooi gewassen/gepoetst en Joop zei ook hebben we de auto nog even een beurt gegeven (zonder meerprijs) omdat hij er bijna aan toe was. Superr, wat een service ! Waar vindt je nog zo'n garage. Autobedrijf van der Voorde super bedankt ! Na ruim 2 uur sturen waren we weer terug in het mooie drenthe land. Groet'n ut Wijster


Ja, ik beveel dit aan

arthur uit rotterdam

25-07-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betreft Fiat Punto 1.2 ELX bouwjaar 2000, plakkende koppelingspedaal bij file-rijden en/of warme motor.Navraag bij verschillende autobedrijven, reparateurs en
dealers leverde een gemengd beeld op: vervangen van koppeling/koppelinghoofdcylinder/koppelinghulpcylinder,drukgroep, niemand wist precies waar het eerst te beginnen, totdat.........Van der Voorde mij na enkele dagen terugbelde met de mededeling: Ik weet het 100 procent zeker: het is de hulpcylinder, breng hem maar, half uurtje werk, je kan er op wachten.
Zo gezegd zo gedaan en het probleem is (gelukkig) verholpen. Na dagenlange onzekerheid over de te maken kosten is de expertise van deze dealer voor mij goud gebleken.Prima service, korte lijnen en prijsafspraak!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-06-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al 30 jaar een zeer tevreden klant. Inmiddels heeft mijn zoon zijn tweede nieuwe auto bij Autobedrijf Van de Voorde aangeschaft. Zowel bij aanschaf van een auto als bij onderhoudswerkzaamheden wordt de klant uiterst correct, klantvriendelijk en servicegericht behandeld. Mede gelet op het feit dat Autobedrijf Van de Voorde geen zeer groot bedrijf is ontstaat vanzelf een langdurende en hechte band tussen bedrijf en klant.


Ja, ik beveel dit aan

Mick uit Rotterdam

08-08-2010
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een vervelende ervaring bij een collega-dealer in R-dam Zuid (zie review) hier een bijzonder fijne ervaring. Een persoonlijke en vriendelijke benadering door dhr. Joop Schouten. Proefrit om 17.45 geen probleem. Paar dagen hierna een Fiat Panda Cool gekocht.


Ja, ik beveel dit aan