Beoordelingen Autobedrijf J. van der Voorde B.V.

9,5
14 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Kevin uit Meppel

26-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fiat Stilo Abarth 5M gekocht. Ik kreeg de auto met een beurtje en nieuwe APK. Helaas na 4 weken motorpech.. maar na contact te hebben gehad met Van der Voorde, vond Joop het zo sneu voor mij, dat hij me financieel tegemoet kwam om de auto te laten maken. Werkelijkwaar fantastische service, echt een top bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Rotterdam

26-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk. Goede service en advies. Zelfs mijn Toyota is in goede handen en rijdt weer als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

anne uit Vlaardingen

19-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige en snelle service, lieve mensen en goede prijs en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

rob uit vlaardingen

04-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij hadden onze fiat gekocht bij de fiat dealer in maassluis, echter deze ging failliet. wij naar van der voorde in vlaardingen, dit beviel gelijk veel beter qua contact en communicatie. wat een vriendelijke mensen ! wij blijven hier op zeker voor ons vaste onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

B.E.M. uit Leiden

11-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een dikke 10 voor autobedrijf Van der Voorde voor hun snelle hulp en fantastische service;stond met pech, werd opgehaald binnen een half uur en mijn Panda met kapotte accu was in een handomdraai weer aan de praat in de werkplaats. zeer veel dank. B. van den Hoven, Leiden


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Vlaardingen

05-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima en heel persoonlijke service!


Ja, ik beveel dit aan

Joanne uit Rotterdam

30-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Hoek van holland

15-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een bedrijf waar er maar weinig van te vinden zijn,de service is gewoon top en de vakbekwaamheid is ook helemaal top,mijn ervaring is kan niet beter.


Ja, ik beveel dit aan

erwin uit vlaardingen

30-09-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: waarom v d voorde?HIEROM.fiat panda 2004 vrijdagmorgen gebracht door anwb.vrijdagmiddag gereed en voorzien van 1 nieuwe brandstofpomp.je moet hem ook wel hebben liggen eg D A N K.


Ja, ik beveel dit aan

monique uit hoogvliet

05-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren klant heb hier al de nodige fiat,s gekocht!!
Fantastische service, ook als de koop al gesloten is, altijd vriendelijk en niets is teveel!!
Joop en john voor mij 1 van de redenen dat ik nog steeds fiat blijf rijden (ook een beetje om de auto )
Fiat v.d. voorde, waar je als klant nog steeds belangrijk bent !!!!


Ja, ik beveel dit aan