Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,7
305 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 305 beoordelingen

Davey

15-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na op zoek te zijn geweest naar een Kia Cee'd, uitgekomen bij Vossestein. Vervolgens per mail een afspraak gemaakt en al snel een reactie terug dat we langs konden komen om de auto te komen bekijken. We zijn erg vriendelijk, professioneel en netjes geholpen door Jan. Uiteindelijk besloten de auto te kopen, wel met een paar puntjes van aandacht (waaronder een gat in de bestuurdersmat). Een week later stond de auto helemaal gepoetst en met nieuwe, originele Kia matten klaar in de showroom.

Direct na aankoop gemerkt dat de auto toch redelijk wat bandenlawaai maakte. Direct gebeld en vervolgens kosteloos 2 nieuwe banden gekregen waarna het probleem ook verdwenen is. Top service dus!

Klantvriendelijk staat bij Vossestein bovenaan en dat is in alles te merken (meedenkend en vriendelijk personeel en heerlijke koffie!). Erg aan te raden als je op zoek bent naar een occasion!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dank jullie wel voor de prima service.

Nogmaals dank voor de snelle en fijne afhandeling.

Verder nog veel succes en goede zaken gewenst, maar op de wijze hoe jullie de zaken behartigen, komt dat zeker goed.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Breukelen

17-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In mijn beroep als business en executive coach kom in in aanraking met veel bedrijven. Velen kunnen een voorbeeld nemen aan hoe Vossestein het doet.

Al sinds 2007 tevreden klant bij dit bedrijf. Voor onderhoud van onze beide auto's en aankoop van een tweedehands auto. Ik ben hier terecht gekomen nadat ik het bij de merkdealer te groot, te onpersoonlijk en te duur vond worden.

Vossestein is op alle vlakken het positieve tegendeel. Heel prettig contact, nette prijzen en een klantenservice waar je U tegen zegt. En als als er wat is lossen ze dat op een keurige klantgerichte manier op. Ze zetten echt dat stapje meer waar je als klant heel blij van wordt (Ik in ieder geval wel).

Ik breng mijn auto hier naartoe met een gerust hart en het volste vertrouwen dat het goed komt en dat er een nette prijs berekend wordt. Een heel fijn gevoel wat ik voorheen nooit had.

Ik kan dan ook geen negatief punt bedenken. Zelfs de lokatie niet. Erg goed te doen, zeker als je in Breukelen woont. Geen garage hiervoor kon aan hun tippen. Daarom voor alles een 10.

Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanraden. Voor koop en onderhoud. Ik hoop alleen dat het niet te druk wordt... :O)


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit Steenderen

11-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gastvrij, deskundig, veelzijdig, juiste autosfeer, servicegericht en een instelling van "we komen er altijd wel uit samen", prettig team van liefhebbers waar je altijd welkom bent! "Goed volluk" zeggen wij dan in de Achterhoek dus op naar Nieuwer ter Aa(nrader)


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Amstelveen

17-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben uitstekend geholpen bij de inruil en aankoop van mijn occasion. Dat alles in
een hartelijke en vriendelijke sfeer en zeer
professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Breukelen

15-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal top! Een bijna 5 jaar oude VW Passat Variant 'Alltrack' met ruim een ton op de teller gekocht. Na altijd vanaf nieuw te hebben gereden. Bij aflevering overtrof het al mijn verwachtingen. In het begin door defecte buitentemperatuurmeter ging motorstoringlampje ging branden. Na vervanging zonder gemor nu ruim 7000 en bijna 2 maanden verder. Kortom Dus buiten mooie auto's en goede service ook voor onderhoud het juiste adres!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Best

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Autobedrijf Vossestein ben ik zeer correct geholpen. Eerlijke verkoop. Ik kocht mijn BMW 523i zonder garantie. Op de eerste dag mankeerde er wat aan de auto wat toch kosteloos is opgelost! De uitleg die ik kreeg van de werkplaats over het probleem was duidelijk, uitgebreid en klopte (ik ben namelijk zelf automonteur van oorsprong).
Wat mij enorm aanspreekt in dit bedrijf is eerlijkheid en het begrijpen van de klant!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Voorburg

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Vorige week bij Vossestein een proefrit gemaakt in een mooie Peugeot 206 uit 2001, beviel prima. Akkoord gegeven voor levering, wel met enkele punten van aandacht. Deze en andere kleine puntjes van aandacht waren bij ophalen van de auto perfect opgelost. Wij zeer plezierig geholpen door Jan Philibert!šŸ‘complimenten!!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit KERKDRIEL

03-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk service gericht bedrijf afspraak is afspraak


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was specifiek op zoek naar een auto na overstap vanaf lease. Ik ben hier erg goed geholpen: bij mijn specifieke wensen heeft Vossestein mij naar volle tevredenheid geadviseerd, gezocht naar een auto die bij mijn wensen paste en deze voor mij gekocht.


Ja, ik beveel dit aan