Beoordelingen Autobedrijf Vossestein

8,7
301 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 301 beoordelingen

Bram uit Amstelveen

17-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben uitstekend geholpen bij de inruil en aankoop van mijn occasion. Dat alles in
een hartelijke en vriendelijke sfeer en zeer
professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Breukelen

15-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helemaal top! Een bijna 5 jaar oude VW Passat Variant 'Alltrack' met ruim een ton op de teller gekocht. Na altijd vanaf nieuw te hebben gereden. Bij aflevering overtrof het al mijn verwachtingen. In het begin door defecte buitentemperatuurmeter ging motorstoringlampje ging branden. Na vervanging zonder gemor nu ruim 7000 en bijna 2 maanden verder. Kortom Dus buiten mooie auto's en goede service ook voor onderhoud het juiste adres!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Best

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Autobedrijf Vossestein ben ik zeer correct geholpen. Eerlijke verkoop. Ik kocht mijn BMW 523i zonder garantie. Op de eerste dag mankeerde er wat aan de auto wat toch kosteloos is opgelost! De uitleg die ik kreeg van de werkplaats over het probleem was duidelijk, uitgebreid en klopte (ik ben namelijk zelf automonteur van oorsprong).
Wat mij enorm aanspreekt in dit bedrijf is eerlijkheid en het begrijpen van de klant!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Voorburg

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Vorige week bij Vossestein een proefrit gemaakt in een mooie Peugeot 206 uit 2001, beviel prima. Akkoord gegeven voor levering, wel met enkele punten van aandacht. Deze en andere kleine puntjes van aandacht waren bij ophalen van de auto perfect opgelost. Wij zeer plezierig geholpen door Jan Philibert!šŸ‘complimenten!!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit KERKDRIEL

03-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk service gericht bedrijf afspraak is afspraak


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was specifiek op zoek naar een auto na overstap vanaf lease. Ik ben hier erg goed geholpen: bij mijn specifieke wensen heeft Vossestein mij naar volle tevredenheid geadviseerd, gezocht naar een auto die bij mijn wensen paste en deze voor mij gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit De Zilk

14-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie en opgeruimde zaak met vrolijke werknemers. Speciaal Corne die me heeft geholpen met de aanschaf van mijn Megane. Hij mag van mij de verkoper van het jaar zijn Ondanks dat het een wat oudere auto is ( 2005 ) werd ik op dezelfde wijze als ieder ander behandelt. De auto werd nog even helemaal nagekeken en door Vossestein zelf gepoetst. Klasse hoor Ik ga jullie zeker aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

W uit Vinkeveen

16-12-2016
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Yuri uit Zaandam

15-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs hier een VW touran gekocht. Tijdens de garantieperiode deden er zich een paar defecten voor, deze werden goed snel en zonder garantie discussies verholpen, chapeau!Hier kom ik zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Utrecht

02-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima service en expertise plus vriendelijk
goede prijs en advies


Ja, ik beveel dit aan