Beoordelingen JAAP DIK auto´s B.V.

8,3
184 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 184 beoordelingen

Roland uit Assen

16-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima vakmensen met kennis van de business. Komen afspraken na. Hebben goede auto's tegen een eerlijke prijs.
In het bijzonder wil ik ook Daan even noemen. De man die niet rust eer de klant tevreden is en zelfs in zn vrije tijd bezig is met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Koudum

07-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Odoorn

01-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze wens bij deze garage neergelegd. Aan onze wens is 100% voldaan


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

guven uit Utrecht

26-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Assen

25-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 auto's verkocht en 1 gekocht. Uitstekende en deskundige service.
Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Dwingeloo

13-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een occasion en met name door de vele recensies ben ik bij Jaap Dik auto’s terecht gekomen.

De service is prima: de gebreken die ontdekt werden tijdens de proefrit werden serieus bekeken en keurig opgelost zoals afgesproken.

Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Zwolle

11-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Woudenberg

11-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week onze gekochte Volkswagen Passat opgehaald bij Jaap Dik. Service en afwikkeling is prima verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Dalen

10-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf met vriendelijk personeel en wat een ruim aanbod van auto's heeft.


Ja, ik beveel dit aan