Beoordelingen Autobedrijf Jaap Dik V.O.F.

8,4
96 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 96 beoordelingen

Ben uit Teuge

28-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaringen. Ondanks een taaie onderhandelingsronde mijnerzijds bleef men professionele vriendelijkheid uitstralen.


Ja, ik beveel dit aan

Rudy uit Groningen

27-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Ter Apel

27-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Groningen

27-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Aarle-Rixtel

27-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Best wel goed. We werden goed geholpen, alleen ze zouden de week erop terug bellen. Dit was niet gedaan dus hebben we er zelf maar achteraan gebeld.


Ja, ik beveel dit aan

A.M.A. uit ASSEN

12-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik heb een positieve ervaring met mijn contacten met het bedrijf. Kreeg op al mijn vragen een adequaat antwoord. Goede service en een prima auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en snelle service bij de aankoop/inruil van mijn 2e hand Audi. Puntjes op de i: auto afleveren met een volle tank benzine en wielen poetsen als banden worden vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Roelofarendsveen

07-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij auto Dik auto ingeruild, gemaakte afspraken via mail netjes nagekomen!! En goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan