Beoordelingen Autobedrijf Jaap Hoekstra

9,1
79 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Ernst uit Bontebok

19-12-2014
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Al járen tevreden klant bij dit bedrijf. De service voor een actieve hobbyist is prima, de medewerkers denken flexibel met je mee. Een aanrader voor hobbyisten met een passie voor " de klassieke automobiel" Ernst Jensma Bontebok


Ja, ik beveel dit aan

w uit deinum

22-10-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Goutum

03-06-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor service en onderhoud een prima adres waar men goed meedenkt met de klant en geen onnodig werk ik rekening brengt. Na slechte ervaringen met de dealer ben ik uiteindelijk voor kwaliteit gegaan en bij dit bedrijf terecht gekomen. De kennis van de monteurs is gewoon zeer goed. Ben een kritische klant maar dit bedrijf heeft mijn vertrouwen volledig. Kan een ieder dit bedrijf aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Leeuwarden

28-07-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nadat mijn vader hier al een tijd met volle tevredenheid kwam, en ik op zoek was naar een GOEDE garage ben ik hier terechtgekomen.

Geen moment spijt van gehad.
Service is fantastisch, monteurs zijn kundig, en ik laat mijn auto hier met een goed gevoel achter.

Er worden geen overbodige reparaties uitgevoerd, en niet ongevraagd dure onderdelen vervangen.

Al met al ben ik dik tevreden over de deskundigheid, service en prijs/kwaliteitsverhouding.
Reperaties worden gedaan voor een zeer schappelijke prijs en indien nodig op korte termijn.
Al met al kan (en dat doe ik ook) iedereen van harte aanbevelen om hier te komen.
Ik heb al diverse mensen uit mijn vrienden/familiekring aanbevolen om hier voortaan naar toe te gaan.

nogmaals: dik tevreden! Je kunt als klant duidelijk merken dat de mensen die hier werken dit doen met plezier en liefde voor het vak. Daardoor word er duidelijk merkbaar gekeken naar de wensen van de klant. Om zo de klant tevreden te houden en ze zijn dan ook niet voor niets één van de beste garages van nederland!


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Leeuwarden

17-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goed. Goede service, goed personeel. Klant vriendelijk, meedenkend.

Al met al een goede vak garage
Y


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Leeuwarden

23-01-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom inmiddels al ruim 5 jaar bij autobedrijf Jaap Hoekstra en ben zeer tevreden. Aardige, eerlijke en klantvriendelijke medewerkers. De diagnoses die worden gesteld kloppen voor alsnog altijd. Ik kan iedereen aanraden zijn of haar onderhoud door deze garage te laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

JanM uit Leeuwarden

04-05-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren prettige ervaring met AB Jaap Hoekstra. Ze denken hier mee met de klant en niet alleen aan hun eigen omzet. Dat heb ik bij dealer-bedrijven toch wel eens anders ervaren.
Kortom,ik kan AB Jaap Hoekstra van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Assen

28-06-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en altijd een duidelijke diagnose en een passende oplossing. Graag tot de volgende keer!!


Ja, ik beveel dit aan

Andr? uit Stiens

30-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Andries uit Stiens

30-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan