Beoordelingen Autobedrijf Jac Verhoeven

9,3
28 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Raymond uit Oirschot

08-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier een audi A4 avant gekocht. Wij zijn netjes geholpen. Nadat wij de auto 1 dag hadden kwamen we erachter dat er een lichte schade aan de auto zat. Nadat wij dit gemeld hadden werd dit meteen in behandeling genomen en ook noet moeilijk gedaan. De schade is keurig gemaakt. Wij bevelen dit bedrijf iedereen aan. Super goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Riel

19-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit boxtel

20-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Oisterwijk

02-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring met Autobedrijf Jac Verhoeven. Hartelijk ontvangst, deskundig advies bij aankoop en eerlijk zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Honselersdijk

25-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een Metallic Grijs Audi A6 Avant 2.0 TFSI Aut stationwagen 2,0 van augustus 2011 gekocht. Het contact was direct laagdrempelig en servicegericht en de koop ging transparant en soepel. Dezelfde avond hebben we de auto mee naar huis genomen. Prima naar ons zin.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Helmond

25-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk te woord gestaan door Erik.
Mooie schappelijke prijs afgesproken.
Auto was prima in orde en snel afgeleverd
Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Best

31-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fantastische service en zeer deskundig!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Oisterwijk

18-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Rosmalen

16-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uiterst vriendelijk contact, zowel persoonlijk als via mail. Verder prima service! Alle afspraken werden netjes nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een fijne onderneming, een prettig contact, met duidelijke afspraken, en wat een prachtige Audi's bieden ze aan! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan