Beoordelingen Autobedrijf Jan Bakker

9,0
173 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 173 beoordelingen

Rik uit Wezep

09-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al bijna 2 jaar geleden kocht ik een Audi TT bij Jan Bakker. Omdat de garage de auto al kende heb ik ervoor gekozen om de auto daar in onderhoud te laten. Ook al kom ik zelf uit Wezep.
De garage geeft altijd goede service. Heeft tot nu toe altijd de problemen opgelost die ik met de auto had.
Bij de laatste apk keuring / onderhoudsbeurt was er wel iets mis gegaan in de communicatie. Daardoor had de garage iets niet gedaan, wat wel moest gebeuren.
Maar gelukkig werd dit de zelfde dag nog opgelost en verholpen. Dus daar was ik achteraf heel blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij de balie altijd erg vriendelijk. Monteur onlangs bij een vraag van mij waarom mijn banden na 1 jaar alweer vervangen moesten worden, niet echt klantvriendelijk.
Maar verder top.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Elst

30-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, eerlijk en betrouwbaar/ Kwam afspraken na en een goede nazorg (service m.b.t. vragen na aankoop auto).


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Gorinchem

13-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer positief, snel, behulpzaam, flexibel, dienstverlenend


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit 't Harde

13-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Heerde

13-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een bedrijf waar je goed mee kunt overlegd.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Elburg

12-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: leuk klein bedrijf met genoeg keuze voor allerlei budgetten. Vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Elburg

12-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

j.a.m. uit elburg

08-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik woon nu 30 jaar in elburg en ben ook al 30 jaar een zeer tevreden klant bij Jan Bakker


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Raalte

04-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een autobedrijf waar je graag terugkomt!
Een 1 jaar oude auto gekocht. Een goede inruil voor mijn oude auto gehad. Goede service die ze verlenen. Zeer prettige mensen. Ze denken met je mee. Kortom: koop hier je auto!!


Ja, ik beveel dit aan