Beoordelingen Autobedrijf Jan Bakker

9,0
179 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 179 beoordelingen

B uit Amersfoort

08-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer betrouwbaar autobedrijf, met "ouderwetse" persoonlijke aandacht en service!
Denkt goed mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

H.

26-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

A uit Elburg

26-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig ontvangst, gelijk geholpen. Weet waar ze over praten, kon gelijk oorzaak aangeven. Reparatie gelijk de volgende dag uitgevoerd. Vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Bolsward

25-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 100 km gereden voor een goed inruil voorstel van Jan Bakker auto's. Dik waard! Ze komen de afspraken na en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

isaac uit elburg

04-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met autobedrijf Jan Bakker. Duidelijke communicatie en je weet direct waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan

Jp uit Elburg

03-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Wezep

09-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al bijna 2 jaar geleden kocht ik een Audi TT bij Jan Bakker. Omdat de garage de auto al kende heb ik ervoor gekozen om de auto daar in onderhoud te laten. Ook al kom ik zelf uit Wezep.
De garage geeft altijd goede service. Heeft tot nu toe altijd de problemen opgelost die ik met de auto had.
Bij de laatste apk keuring / onderhoudsbeurt was er wel iets mis gegaan in de communicatie. Daardoor had de garage iets niet gedaan, wat wel moest gebeuren.
Maar gelukkig werd dit de zelfde dag nog opgelost en verholpen. Dus daar was ik achteraf heel blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-06-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij de balie altijd erg vriendelijk. Monteur onlangs bij een vraag van mij waarom mijn banden na 1 jaar alweer vervangen moesten worden, niet echt klantvriendelijk.
Maar verder top.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Elst

30-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, eerlijk en betrouwbaar/ Kwam afspraken na en een goede nazorg (service m.b.t. vragen na aankoop auto).


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Gorinchem

13-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer positief, snel, behulpzaam, flexibel, dienstverlenend


Ja, ik beveel dit aan