Beoordelingen Autobedrijf Jan Bakker

9,0
198 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 198 beoordelingen

Ferry uit Barendrecht

28-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Chava uit Almere

27-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb de aankoop van mijn nieuwe auto als heel goed ervaren. Er werd naar mijn idee oprecht en open gecommuniceerd en had het idee in goede handen te zijn bij dit auto bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Elburg

15-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring:
Ik ben al jaren klant en bijzonder tevreden. Hele goede service, deskundig personeel, klantvriendelijk. Jonge auto’s voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Elburg

14-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring:
Ik ben al jaren klant en bijzonder tevreden. Hele goede service, deskundig personeel, klantvriendelijk. Jonge auto’s voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Elburg

14-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aanschaf auto


Ja, ik beveel dit aan

Lubine uit Elburg

14-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In korte tijd aantal keren langs geweest, werd direct geholpen.
Super service en zeer klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Elburg

14-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantgericht en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Dronten

08-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Hoofddorp

04-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een paar maanden geleden een auto aangeschaft. De service ter plekke was uitstekend. De verkoper was vriendelijk en nam de tijd voor ons. De auto werd keurig volgens de afspraak afgeleverd en had van binnen en buiten nog een poetsbeurt gehad. Ik ging met een zeer positief gevoel weg. Na +/- 2 maanden bleek een net vervangen onderdeel defect te zijn. Ik heb toen contact opgenomen en het probleem werd op een klantvriendelijke wijze opgelost. Hetgeen mijn eerdere positieve ervaring verder heeft versterkt.


Ja, ik beveel dit aan

M.

04-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een paar maanden geleden een auto aangeschaft. De service ter plekke was uitstekend. De verkoper was vriendelijk en nam de tijd voor ons. De auto werd keurig volgens de afspraak afgeleverd en had van binnen en buiten nog een poetsbeurt gehad. Ik ging met een zeer positief gevoel weg. Na +/- 2 maanden bleek een net vervangen onderdeel defect te zijn. Ik heb toen contact opgenomen en het probleem werd op een klantvriendelijke wijze opgelost. Hetgeen mijn eerdere positieve ervaring verder heeft versterkt.


Ja, ik beveel dit aan