Beoordelingen Autobedrijf Jan Bakker

9,0
208 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 208 beoordelingen

Sjouke uit Poppenwier

21-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Robèr uit Apeldoorn

12-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie occasion voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Marnix uit wehl

30-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en je word snel geholpen. Echt een aanrader als je een andere auto wilt kopen of inruilen.

Ik zeg ga zo door !!!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit AMSTELVEEN

30-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede klantgerichtheid, afspraken worden nagekomen en deal is a deal


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Venray

25-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ontvangst, ongedwongen sfeer, eerlijke auto's die er netjes bij staan. Eigenaar doet er alles aan om de puntjes op de i te zetten en zo de aan te schaffen occasion perfect af te leveren. Goede inruilprijs gekregen voor mijn oude auto.
Wat ook in hun voordeel spreekt is dat de geadverteerde prijs een all-in prijs is, dus MET Bovag garantie. En niet dat rare gedoe met afleverpaketten wat je bij veel andere bedrijven ziet...
Dit bedrijf is absoluut een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Dronten

23-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op advies van anderen hier een auto gehuurd. Kregen toch een heel grappig klein autootje mee, Fiat 500. Hebben hier drie dagen met veel plezier in rond gereden. Bij terugkomst zagen we een hele mooie Ford Focus diesel automaat staan en hebben deze gekocht. We werden zeer klantvriendelijk geholpen. Aanrader om hier een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Zwolle

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, betrouwbaar contact en eerlijke afspraken


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Elburg

12-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn Volvo V40 D4 opgehaald. Erg mooie auto, netjes afgeleverd. Ik ben heel erg tevreden, ben niet voor niets al ruim 20 jaar klant.


Ja, ik beveel dit aan

Youri uit Buurmalsen

18-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag onze nieuwe (gebruikte) BMW Z4 opgehaald bij Autoberijf Jan Bakker. Gekocht met garantie.
De auto werd keurig netjes afgeleverd en alle afspraken zijn nagekomen (zelfs inclusief inbouw van originele cruise control). Helaas bleek dat de z4 het beruchte probleem 'sticky steering' had. Dit kon bij de proefrit niet worden vastgesteld en dus begrijpelijk dat dit ook niet door dit bedrijf is vastgesteld, de auto moet namelijk flink warm zijn voordat het probleem zich voordoet.
Maandag gebeld met Ard Bakker, en dit werd gelijk zeer constructief opgepakt en het probleem wordt onder garantie opgelost.
Complimenten! Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Best

16-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken geleden heb ik hier een gebruikte auto aangeschaft. Na een zoektocht door heel Nederland gaf Jan Bakker auto's voor mij de beste prijs kwaliteit verhouding. De verkoper was zeer klantvriendelijk en de service bij aflevering uitstekend. Toen ik naderhand met een (klein) probleempje contact opnam is dit op zeer klantvriendelijke wijze opgelost. Ik kan mijn ervaring met Jan Bakker auto's beschrijven als uitermate positief!


Ja, ik beveel dit aan