Beoordelingen Autobedrijf Jan Bakker

9,0
163 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

Michiel uit Elburg

27-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, laagdrempelig en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Pawel uit Bovenkarspel

24-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het beste garage in de regio-serious .
Wij zijn super tevreden - zij staan altijd open voor klient, vriendelijk,service,deskundigheid-TOP!!!!
Twee keer hebben we hier auto gekocht en wij gaan nergens anders .
Echte compliment voor Dhr. Ard Bakker.
Hartelijke bedankt!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Arnhem

07-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Snelle opvolging/afhandeling. Betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Wezep

07-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Colinda uit ELBURG

07-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze vorige en huidige auto gekocht bij Jan Bakker, alle APK's, al het onderhoud en reparaties hier laten uitvoeren. En ook huren we af en toe een busje bij ze. Wij zijn super tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

richard uit ELBURG

07-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Toppers


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Arnhem

31-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer betrouwbaar bedrijf die niet weg loopt als er een probleem ontstaat met de auto die je gekocht heb.
Zeer vakkundig en leuke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Maasbommel

28-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf uitgekomen voor een andere auto met inruil van eigen voertuig. Mooie (scherpe) prijs voor auto en tevens goede prijs voor inruil. dus per saldo zeer schappelijke prijs.
Medewerkers aardig, deskundig en behulpzaam. Op afgesproken dag stond wagen klaar, schoongemaakt. Er werd ook nog een nieuw onderdeel nagezonden (was niet beschikbaar op dag van levering voertuig) voor kosten autobedrijf. Tevens contact gehad via whatsapp (heel snel antwoord op vragen, erg prettig).


Ja, ik beveel dit aan

Dolf uit Burgum

26-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en betrouwbaar komen hun afspraken na. En niet moeilijk doen over reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Heidi uit Elburg

26-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het meedenken met de klant, snelle en professionele hulp wanneer nodig.
Super service!


Ja, ik beveel dit aan